Temat: sprzedam mojego 323
SPRZEDAM mojego 323 89r,silnik po kapitalce,naprawiany rok temu przez firme PiotraK,nowa pompa wspomagania nowe sprzęgło stan oceniam bdb cena jaka mnie interesuje to 21000 do małej negocjacji:)
gg 8499045
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » sprzedam mojego 323
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
SPRZEDAM mojego 323 89r,silnik po kapitalce,naprawiany rok temu przez firme PiotraK,nowa pompa wspomagania nowe sprzęgło stan oceniam bdb cena jaka mnie interesuje to 21000 do małej negocjacji:)
Dżejsi wiem że on jest tyle wart ale kasa poważna, zostaw go sobie bo pieniędzy nie odzyskasz. Ale może trafi się amator na forszaja. Powodzenia.
Ja szukam 323 w dobrym stanie.Mam juz cos na oku w oryginale,super stan za 15500.20000 kasa troche duza ale kto wie....... Daj jakies zdjecia.
tu sa foty http://tablica.pl/oferta/fortschritt-zt … 1mWwF.html
Panowie jakby ktoś wiedział zt323 w oryginale do 200km od łodzi to proszę o kontakt. Może i ja bym sobie kupił takiego byczka.
koło łodzi to będzie ciężko... ja kupiłem swojego za Gnieznem...
Stał do poprawek koło mnie niedawno... i jeden z zajechana skrzynia kolo Tomaszowa...
jak ktoś ma wrażliwe uszy to nie radze dzwonić do tego z *** skrzynią gość co słowo to ku*wa japier**le h*j itp
hahahhahaa dobre.
Krzysiu poprostu swój chłop.
jak go zapytałem co się dokładniej w tej skrzyni stało odpowiedział tak cytuję " panie a h*j wie k*rwa co mu do h*ja k*rwa jest no k*rwa chyba 4 j*bła ja k*rwa za bardzo nie wiem bo to K*rwa ojciec tam patrzył no i coś mówił że chyba k*rwa 4 jest rozj*b*ana w h*j... panie k*rwa..........."
Czyli mówi językiem zrozumiałym dla nas wszystkich.
Typowy język techniczny u niektórych ludzi
koledzy kupie zt 323 w woj lubelskim i do 300 km dalej szukam jakiejś ładnej sztuki jak wiecie to piszcie na pw albo tutaj prosze o pomoc
Kolego arasso odezwij się do mnie na gg 40406467 albo tel 512-976-867
na litość Boską, ludzie wpiszta w profil gdzie mieszkata!
Widzę że nowo przybyli mają dziwne zwyczaje. Piszą gdzie popadnie, dublują posty w kilku wątkach na raz, profil nie uzupełniony... Wszystko robione na pałe... Zero szacunku dla zasad na forum (tych pisanych i nie pisanych), przez takie Wybryki na forum robi się śmietnik.
Czy wy ludzie nie potraficie czytać? Jest na samej górze listy działów dział FAQ, w którym jest conieco o zasadach. Ta lektura wystarczy aby wiedzieć że jak w temacie jest SPRZEDAM to piszemy o sprzedaży a jak chce się kupić to się pisze w dziale KUPIE. Prosząc ekspedientkę o chleb mówisz "chciałbym sprzedać chleb"? Jak będziesz kupował forsza w taki sam sposób jak zachowujesz się na forum to życzę powodzenia.
Ps Nie lubię ganić za to że ktoś coś źle zrobi, ale taki mam charakter....
jak go zapytałem co się dokładniej w tej skrzyni stało odpowiedział tak cytuję " panie a h*j wie k*rwa co mu do h*ja k*rwa jest no k*rwa chyba 4 j*bła ja k*rwa za bardzo nie wiem bo to K*rwa ojciec tam patrzył no i coś mówił że chyba k*rwa 4 jest rozj*b*ana w h*j... panie k*rwa..........."
Nu,cos takiego jest od nas na youtubu, jest to czeski,ale bedete też tomu zrozumieć wszyscy
sprzedam f 323 stan dobry skrzynia po remącie silnik ok wszystko spawne
wszystko spawne
Tzn wszystko spawane czy sprawne?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » sprzedam mojego 323
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo