Temat: sprzedam mojego 323

SPRZEDAM mojego 323 89r,silnik po kapitalce,naprawiany rok temu przez firme PiotraK,nowa pompa wspomagania nowe sprzęgło stan oceniam bdb cena jaka mnie interesuje to 21000 do małej negocjacji:)

Ciężko jest i być ciężko musi
gg 8499045

2

Odp: sprzedam mojego 323

Dżejsi wiem że on jest tyle wart ale kasa poważna, zostaw go sobie bo pieniędzy nie odzyskasz. Ale może trafi się amator na forszaja. Powodzenia.

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

3

Ja szukam 323 w dobrym stanie.Mam juz cos na oku w oryginale,super stan za 15500.20000 kasa troche duza ale kto wie....... Daj jakies zdjecia.

4

tu sa foty http://tablica.pl/oferta/fortschritt-zt … 1mWwF.html

Ciężko jest i być ciężko musi
gg 8499045

5

Panowie jakby ktoś wiedział zt323 w oryginale do 200km od łodzi to proszę o kontakt. Może i ja bym sobie kupił takiego byczka.

6

koło łodzi to będzie ciężko... ja kupiłem swojego za Gnieznem...

7

Stał do poprawek koło mnie niedawno... i jeden z zajechana skrzynia kolo Tomaszowa...

Posiadam części do sieczkarni, kombajnów i traktorów Fortschritt, silników IFA 6 i 4- cyl. Kom- 505857445
http://fortschritt.p2a.pl/viewtopic.php?id=1726

8

jak ktoś ma wrażliwe uszy to nie radze dzwonić do tego z *** skrzynią gość co słowo to ku*wa japier**le h*j itp wink

9

hahahhahaa dobre.

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”

10

Krzysiu poprostu swój chłop.

od małej myszki do Cesarza , wszyscy żyją z gospodarza

tel 782 616 889 dla kolegów z forum czynny całą dobę  Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki , tylko cuda zabierają mi trochę czasu.                                                                                                          "Mówią żem jest paranoid a ja nie przejmuję się jadę co fabryka dała ....."

11

jak go zapytałem co się dokładniej w tej skrzyni stało odpowiedział tak cytuję " panie a h*j wie k*rwa co mu do h*ja k*rwa jest no k*rwa chyba 4 j*bła ja k*rwa za bardzo nie wiem bo to K*rwa ojciec tam patrzył no i coś  mówił że chyba k*rwa 4 jest rozj*b*ana w h*j... panie k*rwa..........."

12

Czyli mówi językiem zrozumiałym dla nas wszystkich.

od małej myszki do Cesarza , wszyscy żyją z gospodarza

tel 782 616 889 dla kolegów z forum czynny całą dobę  Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki , tylko cuda zabierają mi trochę czasu.                                                                                                          "Mówią żem jest paranoid a ja nie przejmuję się jadę co fabryka dała ....."

13

Typowy język techniczny u niektórych ludzi wink

14

koledzy kupie  zt 323 w woj  lubelskim i  do 300 km  dalej szukam  jakiejś  ładnej sztuki jak  wiecie  to piszcie na pw albo tutaj prosze o pomoc

15 Ostatnio edytowany przez Kamil2610 (2013-06-16 15:51:22)

Kolego arasso odezwij się do mnie na gg 40406467 albo tel  512-976-867

GG 16238418

16

na litość Boską, ludzie wpiszta w profil gdzie mieszkata!

17

Widzę że nowo przybyli mają dziwne zwyczaje. Piszą gdzie popadnie, dublują posty w kilku wątkach na raz, profil nie uzupełniony... Wszystko robione na pałe... Zero szacunku dla zasad na forum (tych pisanych i nie pisanych), przez takie Wybryki na forum robi się śmietnik.
Czy wy ludzie nie potraficie czytać? Jest na samej górze listy działów dział FAQ, w którym jest conieco o zasadach. Ta lektura wystarczy aby wiedzieć że jak w temacie jest SPRZEDAM to piszemy o sprzedaży a jak chce się kupić to się pisze w dziale KUPIE. Prosząc ekspedientkę o chleb mówisz "chciałbym sprzedać chleb"? Jak będziesz kupował forsza w taki sam sposób jak zachowujesz się na forum to życzę powodzenia.

Ps Nie lubię ganić za to że ktoś coś źle zrobi, ale taki mam charakter....

Lepiej być nie może, co będzie się okaże....

18

krzychu napisał/a:

jak go zapytałem co się dokładniej w tej skrzyni stało odpowiedział tak cytuję " panie a h*j wie k*rwa co mu do h*ja k*rwa jest no k*rwa chyba 4 j*bła ja k*rwa za bardzo nie wiem bo to K*rwa ojciec tam patrzył no i coś  mówił że chyba k*rwa 4 jest rozj*b*ana w h*j... panie k*rwa..........."

Nu,cos takiego jest od nas na youtubu, jest to czeski,ale bedete też tomu zrozumieć wszyscy lol lol lol

http://www.youtube.com/watch?v=3JBrYlOZbSo

19

sprzedam f 323 stan dobry skrzynia po remącie silnik   ok wszystko spawne

20

marcin napisał/a:

wszystko spawne

Tzn wszystko spawane czy sprawne? big_smile

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia