Odp: Fortschritt B-173 3+1
około 65 hektarów rocznie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pługi » Fortschritt B-173 3+1
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
około 65 hektarów rocznie
no to wydaje mi się że te lemiesze są dobrej jakości
Lechu to zanczy jak dobrze liczę na komplecie 300 H.
dłuta wymieniłem dwa razy a lemiesze nadal okej
i niech tak będie
a masz w 323 jakieś siłowniki wspomagające przy podnośniku czy na oryginalnym podnosi bez problemu? no i jak traktor zachowuje się z tym pługiem podczas transportu? buja całym zestawem?
Pług jedzie na kole dopiero na polu podnoszę go
Ja nie mam dodatkowych siłowników
to koło co przestawia się na transport to fajna sprawa, obecnie to dość droga opcja w pługach a forsz już kiedy to wprowadził
Lechu ostatnio cos takiego widziałem na allegro chyba za 6 tys,
To dobra cena nawet przy letkim remoncie
on było dokładnie za 6,2 tyś z okolic radziejowa. niedaleko mnie miał i nie wiem czy nadal ma ten pług właśnie za 8 tyś z tym że stan igła, elementy robocze dosłownie zero zużycia i tak samo cały mechanizm obrotu i ustawienia pługa zero luzów, koło tylko miało opone rozerwaną ale jak bym go kupił to i tak od razu założył bym całkiem inne szersze koło. Tomala a mógłbyś wstawić foto Twojego pługa jak jest podczepiony do traktora w pozycji transportowej oparty na kole? z góry dzięki
dzięki wielkie, masz +
Fajna sprawa te koło i do tyłu lepiej widać w trakcie transportu .
Chętnie kupiłbym taki pług, wcześniej jak szukalem były same 3skibowe. Tomala powiedz jak szeroko Ci bierze? Może wymienie mój i kupie taki.
jeszcze jedno, jaki jest tam rozmiar koła w pługu?
jestem kolejnym posiadaczem b-173 3+1
panowie mam problem z podłączeniem kostki tej co jest przy pługu
to znaczy które wyjścia z kostki są podłączone do siłownika a które do ciągnika
pozdrawiam i czekam na info
ps fotki mile widziane
Tomala a pług też jakiś nowy kupiłeś skoro B173 chcesz sprzedać? Jak elementy robocze wymieniałeś w nim to jakiego producenta zakładałeś? Unirol?
kupic czy nie kupić ??wiem ze tu sami bezorkowcy ale może ktos sie wypowie http://olx.pl/oferta/plug-obrotowy-CID7 … d73628fd3a
Jacy sami bezorkowcy, jak się da nieorać no to wio, a ta gdzie się nie da to przewróciłem dzisiaj z 3 ha, ale tyle pieniędzy za niego by nie dał, nawet połowę, gruby złom na skupie po 40 gr, niech się gość opanuje 3 zł za kg to najwięcej co można dać za taki szpej.
nie kupić. i nie orać......
A tak serio to trochu dużo jak za sztywną czwórke w obrocie. ostatnio na olx widziałem agronoma 4+1 na pneumatyce za 5,5tyś....
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pługi » Fortschritt B-173 3+1
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo