Temat: Sprzedam Gotowe trurbo do 323
Witam Serdecznie Tak jak wyżej sprzedam turbo wraz z kolektorem wydechowym z ify 6vd oraz gotowymi przewodami do doprowadzenia oleju i od spływu z turbiny .
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » Sprzedam Gotowe trurbo do 323
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam Serdecznie Tak jak wyżej sprzedam turbo wraz z kolektorem wydechowym z ify 6vd oraz gotowymi przewodami do doprowadzenia oleju i od spływu z turbiny .
Kamilu czyżby turbo IFĘ wykończyło.
A tak na marginesie, jaka cena????
Nie nie wykończyło mój kolega sprzedał swojego 323 gościowi co ma już forszaje ale chciał go bez silnika bo chce SW400 założyć do niego a silnik kolega zostawił sobie do kombajnu i turbo jest mu teraz zbędne więc piszę tutaj może ktoś będzie chętny na taki zestawik ??
Napisz kolego nr. tel. Jestem zainteresowany.
Kamilu a mnie się zdaje że to chyba jest Twoje pamiętam jakiś czas temu jak montowałeś swoje takie same miałeś problemy z podłączeniem oleju i się wypytywałeś chłopaków jak to zrobić a z drugiej strony mając kolegę z takim wynalazkiem zrobił bym tak jak on. A czy tam nie jest przypadkiem nówka turbina od Belarusa ?????
Właśnie, jaka cena ?
Dokładnie jak robiłem Swoje turbo to robiłem też jemu bo tez bardzo chciał je mieć Tylko ja mam turbo Białoruskie a on Ukraińskie . Tak pytałem o doprowadzenie oleju do turbiny bo U niego jest podłączony wężyk do zegara z z ciśnieniem oleju tu gdzie ja mam zasilanie turbiny więć dlatego pytałem bo w filtrze też było wszystko zaślepione . A powodem sprzedaży Turbiny i jego 323 jest to ze wymienił cały sprzet w gospodarstwie na nowy Ciągnik Case Puma 155 pług VOGEL&NOOT
Ty chcesz o tym turbo pogadać czy sprzedać? podaj telefon.
40406467 pisz na GG
Kamil jestem zainteresowany tym zestawem ale to gg przestało coś chyba działać
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » Sprzedam Gotowe trurbo do 323
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo