Temat: Sprzedam Gotowe trurbo do 323

Witam Serdecznie Tak jak wyżej sprzedam turbo wraz z kolektorem wydechowym z ify 6vd  oraz gotowymi przewodami do doprowadzenia oleju i od spływu z turbiny .

GG 16238418

2

Odp: Sprzedam Gotowe trurbo do 323

Kamilu czyżby turbo IFĘ wykończyło.

A tak na marginesie, jaka cena????

3

Nie nie wykończyło mój kolega sprzedał swojego 323 gościowi co ma już forszaje ale chciał go bez silnika bo chce SW400 założyć do niego a silnik kolega zostawił sobie do kombajnu  i turbo jest mu teraz zbędne  więc piszę tutaj może ktoś będzie chętny na taki zestawik ??

GG 16238418

4

Napisz kolego nr. tel. Jestem zainteresowany.

5

Kamilu a mnie się zdaje że to chyba jest Twoje pamiętam jakiś czas temu jak montowałeś swoje takie same miałeś problemy z podłączeniem oleju i się wypytywałeś chłopaków  jak to zrobić a z drugiej strony mając kolegę z takim wynalazkiem zrobił bym tak jak on. A czy tam nie jest przypadkiem nówka turbina od Belarusa ?????

6

Właśnie, jaka cena smile ?

7

Dokładnie jak robiłem Swoje turbo to  robiłem też jemu bo tez bardzo chciał  je mieć   Tylko ja mam turbo Białoruskie a on Ukraińskie . Tak pytałem o doprowadzenie oleju do turbiny bo U niego  jest podłączony wężyk  do zegara z z ciśnieniem oleju tu gdzie ja mam zasilanie turbiny  więć dlatego pytałem bo w filtrze  też było wszystko zaślepione . A powodem sprzedaży Turbiny i jego 323 jest to ze wymienił cały sprzet w gospodarstwie na nowy Ciągnik Case Puma 155 pług VOGEL&NOOT

GG 16238418

8

Ty chcesz o tym turbo pogadać czy sprzedać?  podaj telefon.

9

40406467 pisz na GG

GG 16238418

10

Kamil jestem zainteresowany tym zestawem ale to gg przestało coś chyba działać hmm