721

Odp: Dyskusje czasowe.

No to właśnie pali się trzeci stóg słomy za jakieś 100tys
Jakiś głupek podpalił....
staż leje wodę sikawkami ale bez sensu to ich lanie, czemu nie używają piany, jakiegoś żelu?
Porządny obsypnik do kopców by się lepiej spisał

722

Na Przachu ile  słomy  dowalili ja cię  kręcę ! Jak  by to poszło z dymem ... yikes

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "

723

u mnie już dwa stogi poszły z dymem... Kurde moja też stoi, na polu złożony stóg. Tyle słomy, że aż się trochę boję i gniotę żeby zabierali to w cholerę.

724

przeważnie podpalają jakieś dzieciaki dla "zabawy"

725

krzychu napisał/a:

przeważnie podpalają jakieś dzieciaki dla "zabawy"

raczej nie dzieciaki bo to 3 w nocy... Konkurencja prędzej:nooo:

726

U nas to samo ktoś podpala sterty w tym tygodniu już 4 poszły co się dzieje to szczęście że nikt nie stracił życia

727

ciekawe, jak duże są to sterty?
nikt nigdy słomy nie ubezpiecza. chyba trzeba pomyśleć. W tym roku złożyłem słomę 3 oddalonych miejscach.

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

728

rok temu jak miałem polter to kumpel u mnie był a jak wrócił do domu to zastał u siebie stóg słomy w ogniu, szczęście maił ten kto go podpalił ze zdążył uciec bo by chyba stracił głowe

E 516 na części
Telefon 695 076 269

729

U nas w zeszłym roku też paliły się przy drodze sterty, złożóne na sprzedaż.

730

Pawel21990 napisał/a:

u mnie już dwa stogi poszły z dymem... Kurde moja też stoi, na polu złożony stóg. Tyle słomy, że aż się trochę boję i gniotę żeby zabierali to w cholerę.

A można wiedzieć  gdzie pójdzie ?

731

Sebastian napisał/a:
Pawel21990 napisał/a:

A można wiedzieć  gdzie pójdzie ?

Na pieczarki gdzieś niedaleko Ciebie:)

732

Ha Sąsiad wozi słomę niebieskim Manem z przyczepą na tandemie  Rafał B może to on,   na pieczarki  też wozi  smile

733

Krzysiek a te stogi co się paliły o których pisałeś to czasem te co są za Debrznem w kierunku Człuchowa?

E 516 na części
Telefon 695 076 269

734

W mosinach. kierunek tak jak mówisz

735

szkoda że fotoradar się nie skitrał przy okazji

736 Ostatnio edytowany przez koseś (2012-09-19 17:47:35)

Co to się wyrabia ??   http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/lubin- … 79971.html  http://www.sfora.pl/Gimnazjalistki-zliz … 7613-51071

737

szkoda słów...

738

Polecam na YouTube ''Nie sąd cie skaże pedofilu""

739

Przecież rodzice są zadowoleni i jak dla nich nie ma sprawy i wszystko jest OK to nie ma problemu niech zlizują nawet co innego .Wszyscy widzą w tym jakiś podtekst tylko nie oni  .Ale za to POLska przegrała sprawę w uni o obcięcie polskim rolnikom dopłat tym którzy posiadają duże gospodarstwa .Łapiduchy nam obcinają a wszystkie  innym nie i mówią że jest wszystko wporządku .Nasi mają 2 tygodnie na odwołanie się od decyzji .Ale jakoś czarno to widzę.

TEN NIE POPEŁNIA BŁĘDÓW KTO NIC NIE ROBI big_smile

740

Gdzie są rodzice tych dzieci ? Gdzie są organizatorzy, nauczyciele, opiekunowie, wychowawcy ? Wyjazd integracyjny gimnazjalistów z księdzem ? Jak mu dali dzieci to się z nimi integruje.