201

Odp: większy rozmiar kół- wszystkich

A tylne koła jaki mają rozmiar?

202

Moje sa z E516  23,1 - 26

203

Dzięki robi wrażenie. smile

204

Kiedy sa wiekse przedne kola,tak jest potrzeba wyjąć walki od wolnobieg sprzęgła dla przedny naped, inaczej jest przedny naped stale załączany,uwaga na to.

205

mogłeś założyć koła od np, 16245 r38 bo te od for.16 robią wrażenie ale za wiele nie ciągną miałem takie w323 opony założone na felgach jakiegoś horala otwory były nawiercane i te koła nie były takie rozdęte ,wysokość ta sama ale ich nie używam.

206 Ostatnio edytowany przez poulm (2012-05-18 20:59:12)

Jestem z nimi zadowolony, nigdzie sie  nie utopim, ale potrzebuję k tym przednym większy średnicy na tylu. sad
Podoba mi się opony 20,8 R38 lub 20,8 R42 cool  smile

207 Ostatnio edytowany przez Sebastian (2012-05-18 21:09:52)

Ten ma ładne oponki :love:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a49 … ee7d2.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/57e … 6c399.html

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "

208

Ty sa od Kirowca. :brawo:

209

http://allegro.pl/opony-opona-przemyslo … 26330.html
chłopaki, są takie za 150 zł sztuka, kupa bieżnika jeszcze. Jak bym je osadził na przodzie to co by trza na tył wsadzić ? a i znalazł bym taką felge czy trzeba by przerabiać ? bo od tira np są 22.5 ale na 10 otworów

210

ja w swoim 323 mam koła od stara 66 rozmiar 12.18 i na razie problemów nie ma...

211

Krzychu te są 18-22,5 a to już kawał opony smile

212

te u mnie są jakieś 8 cm wyższe od oryginalnych

213

Jak je nabęde to będzie pewnie trzeba przespawać tarcze od starej felgi na felgę od tira. Ale co z kołami na tyle ? ?

214

Kiedyś sprawdzałem chyba od iveco 22,5 osadzenie piasty i rozstaw otworów takie samo ale nie policzyłem dziurek....

215

Polum a a co powiesz na takie "kółka"? cool - http://imageshack.us/a/img594/9841/moto0543bcnp7ztv.jpg
Ale to chyba już lekka przesada?

216 Ostatnio edytowany przez sawek.1990 (2012-12-18 15:50:43)

Wygląda fajnie, bardzo masywnie i na dość mocny egzemplarz. Nie zmienia to faktu że to delikatna przesada.

Nic dobrego się nie dzieje, świat zachodni z nas się śmieje. Gospodarka nam się wali, bieda rośnie Tusk się chwali. Naiwniakom cuda wciska, bo naiwni są ludziska. Postkomuna mu wtóruje, taki premier im pasuje. W Polsce obcym tworzą raj, bo to bardzo dziwny kraj. Polskę dawno rozprzedali, służbę zdrowia zrujnowali. I nauka także leży, nikt Tuskowi już nie wierzy. Hej Donaldzie gdzie te cuda? same kłamstwa i obłuda! Na kryzysie rząd nie traci, bo za wszystko naród płaci

217

Do kiszonki albo na bagna w sam raz .

Nie ma że się nie da, jak się nie chce to się nie da...;)

smile E-516 na części. smile

218

I chyba z 50km/H smile

219

To jest wersja exportowa na Islandię smile W podobny  sposób przerabiają tam Land Cruisery smile

...jak mawiał Sofronow.

220

e tam gadanie to wersja na polskie drogi smile
Łunochód

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]