Odp: GG FORUMOWE
wiem bo kupowałem luknij do tego wątku http://fortschritt.p2a.pl/viewtopic.php?id=875&p=3
GG 5280421 Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 24 25 26 27 28 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
wiem bo kupowałem luknij do tego wątku http://fortschritt.p2a.pl/viewtopic.php?id=875&p=3
Panowie ma ktoś tabelę wysiewu rcw 2 , wczoraj nabyłem takie cudo ale nie ma tabeli narazie będę siał wapno to jakoś się ustawi ale chciałbym też siać nią nawozy i tabela byłaby bardzo przydatna.
wapno hmm zasuwę na maxa otwórz i tak będzie za mało ..
No to to wiem ale chodzi mi o nawozy.
Chwile mnie tu nie było wiecie żniwa brak czasu ale teraz postaram się regularnie bywać.
Pochwale sie ze dzis na dożynkach mam dostać jakies wyróżnienie od wójta ze moje gospodarstwo jest przyszłościowe czy cos w ten deseń
Pajej- to świadczy o tym że jesteś rolnikiem z powołania- gratulacje!- a nawiasem szybko masz dożynki.
Witam . Mam takie pytanko czy da radę spawać wieszaki ? Bo mam problem. Skręciłem wieszaki na maxa i nadal mi za nisko podnosi pług . Chciał bym skrócić śruby rzymskie na wieszakach albo dziury wywiercić wyżej nad fasolkami , "tymi podłużnymi dziurami " na dolnym zakończeniu tej śruby .
mi tam podnosi wysoko bez przeróbek... ale jak ci tył pługa za nisko wisi to przełóż śrubę centralną na ostatnią dziurę przy ciągniku.
albo dziury wywiercić wyżej nad fasolkami , "tymi podłużnymi dziurami " na dolnym zakończeniu tej śruby .
Można, kumpel tak ma i to działa.
ja wstawiłem w środek tzw. fasolki kawałki metalu tej samej grubości i mam 3 otwory i wysokości
Mam powiercone otwory powyżej, a poprzedni właściciel w fasolki włożył 2 nakrętki 16 ...
Ja mam wywiercone otwory
Ja mam pod belki przyspawane grube płaskowniki z otworami ido nich zapinam te śtoby rzymskie od wieszaka
Dzięki za info . A dziś bym pług zgubił. Urwał mi się wieszak prawy zaraz przy końcu śruby co za pech dobrze że z drogi zjechałem i *** pług na ziemi aż forzszem szarpło . Spawara załatwiła sprawę
Coś mi się kojarzy że gdzieś było pokazane (chyba przy kombajnie) jak ktoś zrobił czujnik czy sieczkarnia działa. Chciałem założyć czujnik do zbierającej bo jak jest zasypana to nie widzę czy wały już się kręcą, a wiadomo , czasem spadnie jakiś łańcuch i można coś popsuć. I tak się zastanawiałem dać zwykły czujnik indukcyjny czy jakiś inny ?
No więc ja już dziś posiałem 10 ha pszenicy powiem że sucho jak diabli ...
koledzy jaki krawat pasuje do amarantowej sukienki (na wesele sie wybieram)
A jaki to kolor ten amarant?
No więc ja już dziś posiałem 10 ha pszenicy powiem że sucho jak diabli ...
Przedwczoraj sprasowałem 5 ha słomy, wilgotna, ale co poradzić, wcześniej było tylko gorzej. Wczoraj ją zwoziłem, auto pościgowe tonęło w błocie, a jedna wtopa była taka, że wymagała interwencji ciągnika.
Próbowałem dzisiaj kopać ziemniaki(świeżo kupionym kombajnem), ale glina i mokro, że kulki można lepić. 80 kilometrów i ze skrajności w skrajność.
A jaki to kolor ten amarant?
jakis ciemnorózowy https://www.google.pl/search?q=amarant& … =firefox-a ale ja w różowym karawcie nie pójdę myslałem nad biała koszula i ciemnoczerwonym, pod bordowy krawat bo taki mam
Strony Poprzednia 1 … 24 25 26 27 28 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo