741 Ostatnio edytowany przez PiotrK (2012-10-03 10:36:51)

Odp: Dyskusje czasowe.

Ciekawe co by było, gdyby taki numer wykręcił dyrektor jakiegoś normalnego (w sensie nie katolickiego) gimnazjum? Publiczny lincz, to mało powiedziane. Cała ta sytuacja też bardzo ładnie pokazuje jak w takich gimnazjach pierze się mózgi dzieciakom. Przecież gimnazjalista to nie nie małe dziecko, które nie wie o co "chodzi". Skoro dla nich zlizywanie z kolan księdza jakiejś śmietanki, to normalka, fajna zabawa i nic się nie stało, to tym bardziej, jest to kolejny powód, żeby wziąć porządnie pod lupę tego typu placówki... W tych środowiskach patologia, patologię patologią pogania, a wszyscy w koło na to oko przymykają. W średniowieczu może i to by przeszło, ale w XXI! wieku? Przecież to paranoja jakaś! A jak szybko łeb sprawie ukręcono...

www.ifa-serwis.pl - warsztat, szlifiernia, pompy wtryskowe, wtryskiwacze i mycie w myjkach ultradźwiękowych.
www.rajstop.pl
- Raj dla stóp smile Najtańszy i najlepszy sklep w sieci - hurt i detal

Zamiast PW proszę napisać maila - szybciej dochodzi i jest pewniejszy.   http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

742 Ostatnio edytowany przez zorak (2012-10-03 15:01:40)

Rok 1994 moja pierwsza kolonia nad morzem. Aby tradycji stało się zadość otrzęsiny, pasowanie na zucha morza czy jakoś tak. Punkty imprezy:
1. Przemarsz w majtkach i owiniętym na sobie prześcieradle przez miasto na plażę - wtedy normalka teraz wydaje mi się to podejrzane.
2. Chodzenie stopami po szyszkach - spoko.
3. Wrzucenie do morza, bardzo zimnego morza - spoko.
4. Wyjście z morza na czworaka, doczołganie się do neptuna siedzącego na tronie i ucałowanie go we wskazane miejsce. Ja miałem akurat kolano ale były też stopy i palce hmmm - wtedy normalka i śmiech ale teraz wydaje mi się to podejrzane zwłaszcza że neptunem nie była nasza pani opiekun tylko jakiś facet.
Czy ta sytuacja w obecnych czasach była by nagłośniona ? Jestem nad naszym morzem co roku i widzę takie sytuacje bardzo często.
Może w tym wszystkim chodzi o tą śmietanę na kolanach ?

gg 5118068

743

ale śmietana kojarzy się jednoznacznie...

744

Wcześniej jakaś banda pedałów i pedofili,lizbijki nie wychodziły na ulicę i nie domagały się swoich praw .Niestety teraz coraz bardziej wyciągają łapska i wychodzą z cienia .Jakieś adopcję dzieciaków śluby i Bóg wie co jeszcze .Takich zboków powinno się eliminować.Jak szuka mocnych wrażeń to niech się zaciągnie do ruskiego wojska to zobaczy co to znaczy fala i otrzęsiny

TEN NIE POPEŁNIA BŁĘDÓW KTO NIC NIE ROBI big_smile

745

Marek co to według ciebie znaczy "eliminować"???

746

ja do homoseksualistów nic nie mam co mnie to obchodzi kto z kim się r*cha natomiast powinno się OD RAZU eliminować takich księży jak ten "od śmietany" a tu co mamy: sprawa ucichła i koniec.

747

Dali się zapewne złapać jak Milewski na prowokacje dziennikarską.

748

już nie żyjesz koleś, masz wlot na chatę wink
nie pękaj mamy księdza na forum i jakoś nie ma z tego wielkiego halo, a na dobrą sprawę chciałbym wiedzieć co ma do powiedzenia na ten temat. Mi się ta sprawa pianki do golenia/ bitej śmietany nie podoba facet jest księdzem i z tej racji powinien ruszać makówką i nawet cienią wątpliwości nie powinien zostawić.
Paweł, widziałeś aby koś zlizywał krem do golenia? kup od czasu do czasu fakty i mity (tak aby poznać wroga czy też inny punkt widzenia), tam są zdjęcia z tej imprezy te dzieciaki mają gęby w bitej śmietanie a księżulek bitą śmietanę w łapie. Z gęba na pedofila nie wygląda smile hehehe  ale co to znaczy, wystarczy że jest księdzem mi dewiacja kojarzy się z tym słowem- żart.
Gdyby to był nauczyciel już by z roboty wyleciał.

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

749

Fenol a na ostatniej stronie była fajna reklama sutanny salezjańskiej z otworami na kolana ,niestety cena nie obejmowała bitej śmietany smile

750

Koseś ELIMiNOWAĆ - kula w łeb i po sprawie .Ale jak sami rodzice się na to zgadzają i są zachwyceni jeszcze bronią takich ludzi to już lekka przesada .Moim zdaniem powinno się ich całkowicie odizolowywać od społeczeństwa, ale niestety to stoje się coraz bardziej trędy .Niech każdy temu przyklaskuje a ino patrzeć jak wszyscy będziemy zbokami a na kobity będziemy chodzić po cichu bo to będzie zboczenie .A oni będą na górze .PAMIĘTAJMY  ŻE KOPERNIK TEŻ BYŁA KOBIETĄ

751

Pisałem wcześniej ze  prawica połaczy sily  i wraz z S i S RI  Samoobrona  Ojczyzna  wystąpia wspólnie   przeciw polityce Tuska   i jest to fakt  - a to dopiero początek   - Pawlak i jego ZSL  -  to czuje  i  zmienia  styl   w koalicji - za póżno  maja na sumieniu to co i PO !

752

Jak patrze na tą prawicę u której w oczach widać chęć zemsty i zwalenie winy  na innych za smoleńsk ,jakie to wszystko jest złe za sprawą tuska to żygać mi się chce .MYślisz że to coś zmieni ,wręcz  przeciwnie będzie jeszcze gorzej .Bo jak człowiek dyktator  może rządzić dobrze który wie wszystko najlepiej i nie da sobie nic wytłumaczyć ,a jak ktoś się zprzeciwi to do wyrzucenia (Dorn ,Ziobro ,Kamiński ,Cymański itd ).Ogromna chęć dorwania się do władzy do niczego dobrego nie prowadzi z doradzcą ojcem na czele .Już raz rządzili  i kto by chciał rządzić z takimi gdzie tylko podsłuchy akta teczki ,komisje śledcze które nic nie wyjaśniają .Mało z tego że lider prawicy zagożały kawaler tak więc wszystko przed nami . Jakoś mi z tą prawicą nie będzie po drodze zaczyna mi śmierdzieć .Każdy wtym kraju broni siebie .Ta prawica przecież ręki chłopu nie poda. Leppera wzieli do rządu żeby go zniszczyć , jego i samobronę aby chłop im się nie panoszył taka to prawica a ten zsl czy psl to już jest mały pikuś bo itak łapie się zawsze na przyczepkę w wyborach.Oby ta prawica śmieszna nigdy nie osiągneła większości w sejmie .

753

Tak sobie myślę może by tak nowy teleturniej , nie bitwa na głosy a bitwa na szypy - i tak każdemu politykowi  po razie - jaki lepszy był by świat ...

754

dopóki nie powymierają te stare dziady tj. tusk kaczor miler pawlak itp. i nie powstanie rząd młodych ludzi to tak będzie... te stare h*je plączą się tam ponad 20 lat złodziej z takim stażem to chyba nigdzie nie ma...

755

Marku nie znam żadnego pedała ani lesby ale nigdy bym nie zabił człowieka za poglądy seksualne ,ale ciekaw jestem  twojej reakcji jeśli w przyszłości ktoś by twojego syna za homoseksualizm poczęstował kulką w łeb!!!!!!!!!!!!!

756

a ja znam dwie lesbijki bardzo sympatyczne dziewczyny... Marek co Ci oni zawinili okradli cię? pobili ? za co ich tak nienawidzisz?

757

A ja jestem może troszkę starszej daty ale w szkole mnie uczyli że wszelkie  homo to choroba i należy to leczyć .

758

Traktor z całym szacunkiem dla Ciebie, ale nie widzę jakoś super reformy, lub żeby w ogóle coś się działo. A propo Pawlaka mówisz , że coś czuje zmienia styl.Nie widzę u niego takiej elestyczności w polityce,w ogóle nieraz jak widzę go w telewizji to nie wiem czy nie śpi, przypadkiem z otwartymi oczami, nawet nie mrugie okiem.Zero funkcji życiowych. Tak jak z wiekiem emerytalnym wojował, aż w końcu przyklasnął Tuskowi. To moje zdanie - nie wszystkim dogodzi.

759

Oczywiście  że tak jest   reforma  w obecnej sytuacji w wykonaniu Tuska to jak czerwona płachta na byka na społeczenstwo-  reakcja odwrotna od zamierzonej  i te durnie  wraz z uległym Pawlakiem wiedzą?  A on walczy o stolek w ZSL  i przywódstwo w tej niby partii dla wsi  I wszyscy straszą  złą prawicą i Solidarnościa   tylko że jak ta prawica byla u władzy to jednak ludziom żyło sie lżej i praca była a mlodzież tak masowo nie uciekala na zachód- a dzisjaj  wszyscy widzicie- myśle  że  to początek  końca tej gównianej koalicji która dba o wlasne interesy!- tak Grzegorz 89 masz  racje .

760

Porządni ludzie  do polityki się  nie pchają ! To jest  szambo ! I kto by tam nie  poszedł  to tym  smrodem  przesiąknie .

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "