Odp: problemy z hydraulika
Jutro wstawię foty rozkręconej sekcji jesli ona puszcza to nic tam nie naprawisz
GG 5280421 Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Układ hydrauliczny » problemy z hydraulika
Strony Poprzednia 1 … 18 19 20 21 22 … 27 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jutro wstawię foty rozkręconej sekcji jesli ona puszcza to nic tam nie naprawisz
Piotrze już dawno rozebrałem sekcje i też stwierdziłem że nic tam nie zdziałam
Zablokuj podnośnik dźwignią za siedzeniem zobacz czy też opuści.
właśnie że nie opuszcza i jak dojeżdżam do końca pola to do góry i blokadę i dopiero nawrót..... trochę uciążliwe ale co zrobić....
więc albo rozdzielacz albo zawór. Zamień sekcje te od hydrauliki zewnętrznej daj na podnośnik ona są rzadziej uzywane
a o który zawór chodzi??....
no właśnie kiedyś w linkach była strona którą sam umieszczałem gdzie był schemat hydrauliki , wczoraj próbowałem to znaleźć ale w tej chwili ktoś to przejął w niemczech i za wszystko trzeba płacić. Poczekajmy na Piotra może on coś ma . Z tego co wiem to jest jakiś zawór regulujący oprócz tego bezpiecznika przy rozdzielaczu
jutro jak znajdę trochę czasu to wyjmę z 323 sekcje i przełożę do pitbulla może coś pomoże ....
Przełożenie sekcji nic nie dało i na dodatek jak popracuje trochę to i podnieś nie chce do takiej wysokości żeby założyć blokadę :uuuu: :(:(:(:(:(:( i co tu robic????
Niestety nie ma na forum fachowca od hydrauliki mi dzisiaj tak przy orce dała w dupę że zastanawiam się czy nie sprzedać forsza.
aż tak źle ??
nie podnosi na raz tylko skokami po 1 cm 2 hektary orałem sześć godzin
wymieniłeś rozdzielacz?? może dostał czas humorów ?? bo pewnie pług obraca dobrze ?? masz chyba jeszcze z 303 rozdzielacz ??
no własnie zamieniłem i to samo
może siłownik siada ? albo jest zapowietrzony
Nie wiem ale mam też dwa wspomagające stało się to nagle . Na raz podnosi tylko zaraz po odpalemiu i tylko jeden raz , potem już tylko rurka zasilająca strasznie drży i podnosi skokami przy obracaniu pługa też drży i wyje.
mi to właśnie pasuje na zapowietrzony układ czasami zdarza mi się to w cyklopie w tedy właśnie chodzi skokami wszystkie rurki drżą i strasznie w nich "trzeszczy"
a u mnie nadal nie trzyma :nooo: Szefie pisałeś coś jeszcze o jakimś zaworze.....
gdzie go szukać???
Nie wiem ale mam też dwa wspomagające stało się to nagle . Na raz podnosi tylko zaraz po odpalemiu i tylko jeden raz , potem już tylko rurka zasilająca strasznie drży i podnosi skokami przy obracaniu pługa też drży i wyje.
żywcem jak wyjęte z cycklopa, Piotrze nic nie sączy się przy pompie? w forszaju tego nie rozkręcałem a w cyklopie tak jak siorbie powietrze to omal ten rozdzielacz się nie rozpadnie a jak się przy tym potrafi zagrzać. hoho. u mnie do tego jeszcze doszła zmęczona pompa...
odkręć może tę natknij wąż i zobacz co z niego leci, czy nie ma tam piany.
Piotrek nie znam się na hydraulice, to przychodzi mi do głowy.
jak nic powietrze...
bo chyba nie woda...
Strony Poprzednia 1 … 18 19 20 21 22 … 27 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Układ hydrauliczny » problemy z hydraulika
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo