Temat: kupie ciągnik
Witam jak w tytule kupię ciągnik do 7000zl
zt 300 lub mtz 50 lub c360 zarejestrowany
kontakt pw
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » kupie ciągnik
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam jak w tytule kupię ciągnik do 7000zl
zt 300 lub mtz 50 lub c360 zarejestrowany
kontakt pw
zarejestrowana 360 za 7tyś to będzie albo złom totalny, albo jakiś wałek...
Normalna cena za zadbaną 60tkę to ponad 12-13tyś
Może mój zetor? Tylko kwita brak....
nie liczę na nówkę , rejestracja musi być bo dużo się jeździ po drodze
zarejestrowana 360 za 7tyś to będzie albo złom totalny, albo jakiś wałek...
Normalna cena za zadbaną 60tkę to ponad 12-13tyś
szwagier dał za c-360 z turem i kabiną blaszanką 6tyś. Zarejestrowany, opłacony. Trzeba było go całęgo umyć (pracowała tylko w chlewni), zainwestować tysiaka w parę części i dokupić aku... Ciągniczek chodzi jak tamta lala...
u nas była jedna c-360 za 7,5tyś do oddania ale nie wiem czy to jeszcze stoi. no i do tego kawałek byś miał do transportu..
15 km od Strzegomia znajomy ma do sprzedania zt303 w ładnym stanie z kwitami za 7000zł
Tadeusz daj namiary obejrzę , troszkę duży
jaki stan ogólny
Mogę zamienić za opla vectre 98 2.0D
Panowie jeśli ktoś wie o jakimś 300 lub 303 i stanie technicznym bdb i tak do 8 tyś zł to proszę o jakieś namiary bo niestety 323 ma jakieś humory i już brakuje mi cierpliwości :gun:
Naprawdę nikt nie wie o jakimś dobrym forszu......
ja mam w sumie, stoi już nieużywany ale bez papiera, silnik nowe pierścienie musiałby dostać i polikwidować wycieki. opony ma można powiedzieć że nówki. co bym za niego dostał a najbardziej szkoda mi tych właśnie kół bo teraz ceny opon to koszmar
dla mnie może być bez papierów ale cena wtedy niższa.......... mi tez chodzi o to żeby nic przy nim nie robić bo mam już dość grzebania w smarze na ten sezon:(
Panowie kupie zt323 najlepiej jasno zielony w pierszej farbie. Mile widziane oferty z calej Polski. Pozdrawiam
http://fortschritt.p2a.pl/viewtopic.php?id=2756 cena spadla niz tam jest napisane, bo wymienilem opony
Ja też stawiał bym na ruska to cholerstwo mocne jest no i znam na wylot . Ale pronar ? Chyba słabiej chodzi ?
Case international ... nie szukałeś w tych modelach ?? sa fajne ciągniki ...
Ja też stawiał bym na ruska to cholerstwo mocne jest no i znam na wylot.
A potem psychiatrzy narzekają, że w czasie wiosennych prac rolników mają pełne ręce roboty, bo tym nerwy już nie wytrzymują..... Nie wiem jak z serią 1xxx, ale jeśli ten sam inżynir je szkicował, co 82-ki, to może być słabo :wow:
Helmut dlaczego tak piszesz osobiście posiadam dwa ruskie Pronara 1025 (metalowa maska, ostatnie wydanie przed niebieskimi) i Belarusa 920 i prawdę mówiąc nie mogę narzekać na awarie zdążają się jakieś małe nic poważnego nic takiego, aby wyłączyć traktory na kilka dni. Chyba, że niebieskie są po tak zwanym liftingu i możliwe, że z nimi się coś dzieje kolega ma 82TSA nie pamiętam rocznika, ale nigdy nie narzekał, że straszna pomyłka.
PS.
Osobiście cały czas chodzi mi po głowie Belarus lub Pronar cos z 1221 lub 1523.
Ale przeglądając ogłoszenia można spotkać praktycznie po kilka sztuk i to jeszcze takich, co są od jakiegoś czasu na sprzedaż. Gdyby były aż tak tragiczne podejrzewam, że było by sporo więcej na sprzedaż. Z drugiej strony ile można wytrzymać ciągłe awarie i każdy próbowałby się pozbyć takiego sprzętu.
ja jak kupie nastepny ciagniki to na pewno to bedzie mf 698T albo 699 cos pieknego i nie do zajechania i wcale nie takie drogie i proste w naprawie a ruska bije na leb
Chłopy rusek to rusek jako jedyny traktor u mnie wytrzymał bez remontu silnika ładnych parę lat a katowany był nie miłosiernie . Reszta to inna sprawa . I ma kopa ten silnik . Helmut miałeś go chociaż ? Michu no nie wiem czy ruska pobije w polu ?
Pobije , pobije.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » kupie ciągnik
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo