Temat: Uszczelniacze
Witam. Gdzie moge kupić uszczelniacze do siłownika koła do pługu b200?? Szukałem już na internecie i nie znalazłem ...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pługi » Uszczelniacze
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam. Gdzie moge kupić uszczelniacze do siłownika koła do pługu b200?? Szukałem już na internecie i nie znalazłem ...
to nie są żadne wynalazki. Maszety i oringi praktycznie w każdym sklepie z częściami dostaniesz a pozostałe elementy z pcv możesz sobie darować bez tego też chodzi choć....
Trojan nie piszesz skąd jesteś - to po całej Polsce mamy Ci szukać części .
Jestem ze świętokrzyskiego ale myślałem bardziej o przesyłce...
Pytam bo nie daleko jest sklep - dość zaopatrzony ale to pomorskie , masz tel. 523972603 ale nie wiem czy wysyłają .
a rozbierał ktoś może ten siłownik i wie co tam siedzi? tzn ile oringów zimeringów itp?
Wpisz Afa Płock w gogle a będziesz miał firmę co produkuje między innymi zestawy do pługa b201 Albo masz http://www.alfa-pl.com/
W dziale katalogi jest katalog od B-201 sprawdź sobie
Kurde rozebrałem ten siłownik i są tam 3 zimeringi i 1 oring, oring kupiłem od razu bez problemu w ten sam dzień w sklepie niedaleko, ale zimeringów za cholere nie mogę nigdzie dostać, byłem już w Staszowie, Kielcach, Krakowie i nigdzie nie mają...
Podaj rozmiar jego to prędzej będzie.
A skąd mam wiedzieć jaki to rozmiar?
jest taki wynalazek jak suwmiarka, nawet jak nie ma starej gumy to mierząc siłownik ......
No wiem że jest taki wynalazek ale nie mam teraz tych zimeringów przy sobie bo dałem je koledze który był dzisiaj w kielcach i miał poszukać takich ale nie znalazł natomiast rozebrany siłownik jest w imadle u innego kolegi :stu:
a w morawicy byłeś jak się na busko jedzie po prawej stronie tam maja łożyska i uszczelniacze
boberek666 dzięki za info jutro przejade
numer tele 41-311-44-66 Morawica ul wolności 3
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pługi » Uszczelniacze
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo