Generalnie hydraulika to nie moja bajka, ale miałem przyjemność regenerowania już kilku rozdzielaczy i generalnie powiem że w znacznej mierze wypadków wystarczy dokładne czyszczenie oraz wymiana wszystkich o-ringów i manszet uszczelniających. Dłubaniny jest jednak z tym na dwa, trzy dni dla jednej osoby, ale warto się pobawić, jeżeli to ktoś lubi i ma czas oczywiście. Samych o-ringów jest w nim ok. 100szt, w zależności od wersji. Jakby ktoś potrzebował, to mam dokładną ich rozpiskę, bo w katalogu nie wszystko jest pokazane.
boberek666 napisał/a:Mam problem w 303 którego niedawno zakupiłem nie ''trzyma" podnośnik i dodam ze na przodzie jest zamontowany spych i też gdy podniosę go do góry opada i to samo dzieje się na tyle co to może byc ....??? proszę o jakieś wskazówki
W ZT 323 za taki stan rzeczy (jak to "mówi" instrukcja) mogą być odpowiedzialne zawory HV2, VR2 (widać je fajnie w wątku obok - http://fortschritt.p2a.pl/viewtopic.php … 44#p88144) lub coś w podnośniku, czyli pierścienie uszczelniające, manszety albo uszkodzony sam cylinder.
www.ifa-serwis.pl - warsztat, szlifiernia, pompy wtryskowe, wtryskiwacze i mycie w myjkach ultradźwiękowych.
www.rajstop.pl - Raj dla stóp
Najtańszy i najlepszy sklep w sieci - hurt i detal
Zamiast PW proszę napisać maila - szybciej dochodzi i jest pewniejszy.
Piszę poprawnie po polsku.