821

Odp: Dyskusje czasowe.

Moją  intencja nigdy nie było  i nie jest sianie  nienawiści  wobec ludzi o odmiennych poglądach -  krzychu  wyobraż sobie  że mam znajomych  którzy sa  zwiazani  z lewicą  i to mi wcale nie przeszkadza takie mają poglądy  a ja takie !  Zreszta  w związkach  szyldy  nie maja  znaczenia  - tylko ochrona  wlasnej  grupy zawodowej  - w tym przypadku  rolników!  tak stanowi statut  każdego związku a polityka  jest tylko pochodną  sytuacji jaka stwarza rzad

822

A co sądzicie o dzisiejszych  doniesieniach  prasy  ws katastrofy Smoleńskiej   zamianie cial  i całym ciągu klamstw   rządu i obwinianiu rodzin  poleglych  a nie siebie jako reprezentanta narodu  za cała sytuację ?-

823

ja już rzygam tym smoleńskiem jak pomylili to co z tego? każdy gdzieś jest pochowany i dobrze...  na co ich ekshumować ?

824

I tak każdy w piachu leży ,jak by rodziny podeszły do identyfikacji z należytą starannością to nie było by tego cyrku ,a wyjaśnienie wszystkich okoliczności powinni zlecić specjalistom z RPA , Chin ,albo jakiegoś odległego kraju co nie ma z polską wiele wspólnego .

825

Dla mnie to jest  szopka i tak jak Krzychu sądzę . Po za jednym , każdy  powinien  leżeć w swoim grobie .

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "

826

Pomyłka to rzecz lucka.Ale tak jak RZECZPOSPOLITA wkręciła Kaczyńskiego to mistrzostwo  świata .Taki polityk który nie lubi komuchów wręcz ich nie nawidzi dał się nabrać na artykuł w gazecie bez żadnych dowodów Jeśli dobrze pamiętam to po co brali po 200 000 zł na członka rodziny wtedy nie protestowali . A nam jak ktoś umiera dostaje tyle od rządu chyba nie .Nie popadajmy w panikę bo z ofiar tej katastrofy zrobimy z nich męczenników na nie wiadomo jaką skale.Wystarczy o nich pamiętać  akurat jest do tego odpowiedni dzień .

TEN NIE POPEŁNIA BŁĘDÓW KTO NIC NIE ROBI big_smile

827

Razem z tym całym syfem widzę jak nasz kraj traci demokrację.Usuwanie niewygodnych świadków. Poddajemy się innym krajom, oglądałem przed chwilą dokument o stalinie hitlerze, dalej widzę kontynuację tego ich programy zwierzchnictwa nad Polską. Tylko ubrane w inne słowa, I może nie tak brutalnie i otwarcie, raczej POdstępnie.. A co do Smoleńska  to już śniadanie,kawę do śniadania ze Smoleńskiem obiad kolację gazetę już chyba wszystko razem robiliśmy..

828

Obejrzyjcie filmiki pana Freemana wink

829

Na wp.pl tusk naradzał się z kimś..z kim ? niewiadomo widać że się boi, ale czego?

830

Scorpion napisał/a:

Obejrzyjcie filmiki pana Freemana wink

Też polecam  http://www.youtube.com/watch?v=CC2PFQVe … re=related
Najlepsza gra.

831

Jak  koledzy  oceniacie  dzisjejsze  obchody 94 rocznicy  niepodległości  przez wzsystkie ugrupowania od lewicy po prawicę   i marsz Komorowskiego?

832

dzisiaj to ja obchodze imieniny brata, szwagra i chrzciny siostrzeńca więc polityka mało mnie obchodzi smile

E 516 na części
Telefon 695 076 269

833

szczerze to mało co mnie te obchody interere ...  jak cos  jest w tv to się przełącza ...   szkoda oczu ...

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

834

gdyby policja miała ostrą amunicję i każdego który rozdzierał mordę od razu poczęstowała kulą to może i by był spokój, w Polsce byłoby o połowę ludzi mniej ale przynajmniej normalnych i porządnych

E 516 na części
Telefon 695 076 269

835

No to prawicy by nie było wink

836

i było by ok smile

837

moim zdaniem to w polsce powinny powstać łagry i tam wszystkich debili zamykaC

838

Marsz Komoruskiego 3tyś,Marsz Niepodległosci 70tyś.i wszystko na temat.

839

70 000? Janek nie pomyliłeś się?
Kto tych ludzi liczył?

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

840

Dane pochodzą z badań na łoko.

od małej myszki do Cesarza , wszyscy żyją z gospodarza

tel 782 616 889 dla kolegów z forum czynny całą dobę  Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki , tylko cuda zabierają mi trochę czasu.                                                                                                          "Mówią żem jest paranoid a ja nie przejmuję się jadę co fabryka dała ....."