Temat: Propozycje Nowych Kategorii
Powstały nowe kategorie i fora tak więc zapraszam do dyskusji na nowe tematy :beer:
GG 5280421 Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » FAQ » Propozycje Nowych Kategorii
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Powstały nowe kategorie i fora tak więc zapraszam do dyskusji na nowe tematy :beer:
Proponuję temat "Sprzęgła mosty i inne ......" przedstawić w postaci :
Tylny most
Przedni most
Skrzynia biegów
WOM
ULS
Sprzęgło
Przystawka przedniego napędu
Inne
Proponuję temat "Sprzęgła mosty i inne ......" przedstawić w postaci :
Tylny most
Przedni most
Skrzynia biegów
WOM
ULS
Sprzęgło
Przystawka przedniego napędu
Inne
Sławku nie da się tego zrobić , nie można dzielić for na podfora. Czyli do kategori ciągniki podzielonej na układ paliwowy , silnik , elektryka itd. możda dodać dodatkowe fora , które odciążą już istniejące. Mam nadzieję że przedstawiłem to zrozumiale.
Załapałem. Tak czy inaczej, ważny jest efekt końcowy. Można istniejące "Sprzęgła, mosty i ...." traktować jako "inne" a pozostałe tematy dodać.
Mówisz i masz i jeszcze na dokładkę moderujesz
Dzięki Łaskawco !
Będę szczery, o przednim moście nie wiem nic. Trochę blado moderować coś takiego.
Witam
Moim skromnym zdaniem powinien być założony dział ,, zrób to sam " w maszynach różnych marek mam taką nadzieje żel wielu pomysłowych i zaradnych których na tym forum nie brakuje podzieli się ( pochwali ) swoimi dziełami , lub wielu niepewnych swoich petentów będzie mógł skonsultować to z innymi
Proszę o poważne rozważenie mojej propozycji i pozdrawiam Piotrek
dobry pomysł już robię
a mógł byś zrobić temat o Fortschritt E 930 ? w dziale inne maszyny ?
Tak jak szef prosił. Myślę że przydało by się stworzenie pod forum takiego jak o roślinach tylko na temat hodowli, bydło mleczne, mięsne, trzoda, i coś jeszcze może. co o tym myślicie ?
no pomysł całkiem dobry
Przydałby się wątek OPONY niestety mam zablokowaną funkcję
A możesz sprecyzować jakie opony ?
9,00-R20 do pszyczepy 8 t
uslugi dla rolnictwa itd
środki ochrony roślin i nawozy
9,00-R20 do pszyczepy 8 t
Może Bendek ma ? Założył wątek o oponach w dziale sprzedam .
W temacie opon 9.00-20 to królami dealerów są złomiarze, bo każdy pocięty Liaz czy jelcz to dla nich kłopot pozbycia się kilku opon.
to nie jest koncert życzeń propozycja---> ankieta---> wynik zadecyduje
,, zrób to sam " i środki ochrony roślin i nawozy - to będzie to - zawsze się przyda ......:dance: a i o oponach się przyda .
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » FAQ » Propozycje Nowych Kategorii
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo