Strony Poprzednia 1 … 26 27 28 29 30 … 145 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » GIEŁDA » Ceny zboża,mleka,świnek,nawozów itp. w waszych regionach.
u nas 730+vat, cena z wczoraj.
http://www.golpasz.com.pl/cennik2.htm ...
Nie chce ktoś czyściutkiego jęczmienia jarego .. ? sam na siew zostawiłem sobie, siany z kwalifikatu.
jak ma parametry przede wszystkim jest suche 14,5 % to 740zł + vat
do 16 % mogę sprzedać po 720zł + VAt
Dzięki Tak mi się wydawało że ci nasi handlarze chcą się przed zimą na chapać
Ja chcę jęczmienia, tylko ta odległość.
Dzisjejsza cena ziemniaka Targipiast - Wrocław - 0.40 gr- hurt
Dają mi za pszenice 980 a za qq 550 sprzedawać czy jeszcze poczekać? Jak qq zostanie to pójdzie na suszarnie.
Daleko masz do portu bo tam jest po 1070.
Trochę jest km nigdy nie sprzedawałem do portu. Poczekam może jeszcze podejdzie cena.
Cena pszenicy konsumpcyjnej 1040 zł netto
ja w DST w Soufflett sprzedawałem po 1000 PLN netto 33 gluten opadanie 290 białko 15.5 wilg 12 gęstość 80.1 dt/m`3 tydz temu w piątek zawiozłem , 5 min przed zamknięciem mi się udało a kasa juz w ten czwartek była na koncie
Ziemniaki - Wroclaw - hurt - 060 - 070 gr - 1 kg - dzisiejsza cena a jak w innych rejonach Polski?
Cena tygodnia pszenżyto 840 netto pszenica kon.1050 netto kukurydza mokra 30% 580 netto.
A jak płaci gryka? Ja sprzedałem 3 tygodnie temu po 950 +vat prosto po kombajnie nie czyszczoną.
Dokładnie nie wiem będzie leżała do maja,czerwca potem zobaczę a dla kogo sprzedałeś jak nie tajemnica?
No pewnie że nie tajemnica i całkiem blisko Ciebie , młyn w Raciążu.
Znam ale z nimi jeszcze nie handlowałem sprzedawałem do WIGMARU ,JANEX ,MELWIT
Raciąż dopiero w tym roku zaczął skup gryki od polskich rolników , wcześniej kupowali od chinoli ale zaczeli przywozić syf i zrezygnowali ze współpracy.
Woźniak Wołów :
Jęczmień - 800
Pszenżyto- 900
Kuku - 900
Pszenica - 1000 , konsumpcyjna - 1010
ceny netto, termin płatności 30 dni
szkoda ze tak daleko ode mnie
Forum Fortschritt i IFA » GIEŁDA » Ceny zboża,mleka,świnek,nawozów itp. w waszych regionach.
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo