Temat: Fendt 610
Panowie zna ktoś te modele jak się to sprawuje ile to ma mocy ? bo jest taki za 22 tys
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Fendt 610
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Panowie zna ktoś te modele jak się to sprawuje ile to ma mocy ? bo jest taki za 22 tys
Wojtas ale chyba wczesne lata 80 za tą kasę
http://www.tractoor.pl/cignik/dane-tech … 15-ls.html Coś takiego ?
Sebastian dokłądnie ... jest z roku 80 tego ... kolega ma 612 z 79 i targa pług 4x50 parę rzeczy w nim powala z cenami ale może nie aż tak często ... wzioł bym go wsadził tura z ruskiego i pogonił ruska .... chodź mi go szkoda ale może by było odrobinę lepsze nowsze technicznie ??
znajomy miał 614 to szedł nim jak burza
Ze zdjęcia i z opisu wygląda na fajny ciągniczek , no i żeby miał silnik MWM.
Mogę się mylić ale jak jest za 22 tysie to to nie jest rarytas . Zadbane potrafią kosztować 2 razy tyle . Za to konforcik lepszy już no ale jak ceny części się nie boisz to próbuj ...
Wojtek i jeszcze jedno znajomy kupił sobie takie cos. przyprowadzil ładnie chodzil to wiadomo zalał paliwem i w pole a tu zonk nie chce chodzić nie wchodzi na obroty, stęka co jest? okazalo sie ze jest wybredny na paliwko wszystkie ciągniki chodziły tj lambo claas, a ten grymasił. Teraz uwaza jakie paliwko do niego leje. Z maszyny jest zadowolony
Dziwne, to twarde maszyny i chodzą na wszystkim. Wojtek jeżeli działa to go bierz, to są świetne maszyny, a do tura z zmiennikiem momentu to masz sprzęt jak marzenie.
Wojtek to ten?
http://www.konedata.net/Traktorit/fendt610_79.htm
Fenol dokładnie
Dobre maszyny,braszka użytkuje go od kilku lat.Ale jak ktoś pisał ceny części są powalające.Skrzynie biegów raczej są nie do zajechania bo mają sprzęgła hydrokinetyczne.
to ten ..
http://otomoto.pl/fendt-610-ls-A236635.html
Moim zdaniem taki ciągnik zrobił już co do niego należało, został bym przy rusku. Jak zmieniać to na lepsze
Jak mechanika zdrowa to ja bym brał...ale ja do rusków jestem uprzedzony więc może dlatego tak pisze...
Moim zdaniem taki ciągnik zrobił już co do niego należało, został bym przy rusku. Jak zmieniać to na lepsze
W Polsce jest wiele ciągników co swoje zrobiły, a jednak dalej pracują. Ja też bym wziął jeśli tylko z mechaniką jest ok.
z waszych opisów wynikało ze to trup a jescze tak tragicznie nie wyglada zalezy co ma w środku bo wnetrze jest najwazniejsze tak jak u kobiety
Wiem, sam kupiłem "złoma" z Niemiec, tylko bez powodu oni też nie sprzedają.
wygląd dla mnie nie jest ważny musze podjechać i zobaczyć to i dobrze oglądnąc ... jak dopłaci albo zrobi opłaty to się zastanowie .... żeby miał lepsze przednie kapcie to bym się nie zastanawiał ... w rusku mam w sumie 4 nowe buty ... w sumie wolał bym jakiegoś ruska na turbie ale wiem co kolega robi fendtem 612 to polska szesnastka ma zz takim sprzetem problemy ...
ten ciągnik jest mojego znajomego z sąsiedniej wsi na pewno nie stał (ponad 100ha )nie wiem jaki stan ale od roku wyręcza go nowy Nh , tyle mogę powiedzieć
to wypytaj o wszystko znajomego i szczerze powiedz wojtek będzie mądrzejszy. koledzy z forum wa ważniejsi niz znajomi z realu
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Fendt 610
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo