1

Temat: Fendt 610

Panowie zna ktoś te modele jak się to sprawuje ile to ma mocy ?   bo jest taki  za 22 tys

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

2

Odp: Fendt 610

Wojtas ale chyba wczesne lata 80 za tą kasę

3

http://www.tractoor.pl/cignik/dane-tech … 15-ls.html Coś takiego  ?

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "

4

Sebastian dokłądnie ...  jest z roku 80  tego ...  kolega ma 612 z 79 i  targa pług  4x50     parę rzeczy   w nim powala z cenami ale może nie aż tak często ...   wzioł bym go  wsadził tura z ruskiego i  pogonił  ruska ....  chodź mi go szkoda ale może by  było  odrobinę lepsze   nowsze technicznie ??

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

5

znajomy miał 614 to szedł nim jak burza

E 516 na części
Telefon 695 076 269

6

Ze zdjęcia i z opisu wygląda na fajny ciągniczek , no i żeby miał silnik  MWM.

od małej myszki do Cesarza , wszyscy żyją z gospodarza

tel 782 616 889 dla kolegów z forum czynny całą dobę  Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki , tylko cuda zabierają mi trochę czasu.                                                                                                          "Mówią żem jest paranoid a ja nie przejmuję się jadę co fabryka dała ....."

7

Mogę się mylić ale jak jest za 22 tysie to to nie jest rarytas . Zadbane  potrafią  kosztować 2 razy  tyle . Za to konforcik lepszy już no ale jak ceny części się nie boisz to próbuj ...

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "

8

Wojtek i jeszcze jedno znajomy kupił sobie takie cos. przyprowadzil ładnie chodzil to wiadomo zalał paliwem i w pole a tu zonk nie chce chodzić nie wchodzi na obroty, stęka co jest? okazalo sie ze jest wybredny na paliwko wszystkie ciągniki chodziły tj lambo claas, a ten grymasił. Teraz uwaza jakie paliwko do niego leje. Z maszyny jest zadowolony

Rolnik z powołania:-)

9

Dziwne, to twarde maszyny i chodzą na wszystkim. Wojtek jeżeli działa to go bierz, to są świetne maszyny, a do tura z zmiennikiem momentu to masz sprzęt jak marzenie.
Wojtek to ten?
http://www.konedata.net/Traktorit/fendt610_79.htm

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

10

Fenol dokładnie

11

Dobre maszyny,braszka użytkuje go od kilku lat.Ale jak ktoś pisał ceny części są powalające.Skrzynie biegów raczej są nie do zajechania bo mają sprzęgła hydrokinetyczne.

12

to ten ..
http://otomoto.pl/fendt-610-ls-A236635.html

13

Moim zdaniem taki ciągnik zrobił już co do niego należało, został bym przy rusku. Jak zmieniać to na lepsze

14

Jak mechanika zdrowa to ja bym brał...ale ja do rusków jestem uprzedzony więc może dlatego tak pisze... tongue

Posiadam części do sieczkarni, kombajnów i traktorów Fortschritt, silników IFA 6 i 4- cyl. Kom- 505857445
http://fortschritt.p2a.pl/viewtopic.php?id=1726

15

Scorpion napisał/a:

Moim zdaniem taki ciągnik zrobił już co do niego należało, został bym przy rusku. Jak zmieniać to na lepsze

W Polsce jest wiele ciągników co swoje zrobiły, a jednak dalej pracują. Ja też bym wziął jeśli tylko z mechaniką jest ok.

Nic dobrego się nie dzieje, świat zachodni z nas się śmieje. Gospodarka nam się wali, bieda rośnie Tusk się chwali. Naiwniakom cuda wciska, bo naiwni są ludziska. Postkomuna mu wtóruje, taki premier im pasuje. W Polsce obcym tworzą raj, bo to bardzo dziwny kraj. Polskę dawno rozprzedali, służbę zdrowia zrujnowali. I nauka także leży, nikt Tuskowi już nie wierzy. Hej Donaldzie gdzie te cuda? same kłamstwa i obłuda! Na kryzysie rząd nie traci, bo za wszystko naród płaci

16

z waszych opisów wynikało ze to trup a jescze tak tragicznie nie wyglada zalezy co ma w środku bo wnetrze jest najwazniejsze tak jak u kobiety

17

Wiem, sam kupiłem "złoma" z Niemiec, tylko bez powodu oni też nie sprzedają.

18

wygląd dla mnie nie jest ważny   musze podjechać i zobaczyć  to i dobrze oglądnąc ...  jak  dopłaci  albo zrobi opłaty  to  się zastanowie ....  żeby miał lepsze przednie kapcie to  bym się nie zastanawiał ...  w rusku mam w sumie 4 nowe buty ... w sumie wolał bym  jakiegoś ruska na turbie ale   wiem co kolega robi fendtem 612 to polska szesnastka ma zz takim sprzetem  problemy ...

19

ten ciągnik jest mojego znajomego z sąsiedniej wsi na pewno nie stał (ponad 100ha )nie wiem jaki stan ale od roku wyręcza go nowy Nh , tyle mogę powiedzieć

20

to wypytaj o wszystko znajomego i szczerze powiedz wojtek będzie mądrzejszy. koledzy z forum wa ważniejsi niz znajomi z realu