21

Odp: Suzuki Vitara 1.6

no mi tez się taki Land Rover podoba ale podobnie mysle jak ty

Rolnik z powołania:-)

22

Zapomnijcie o freelanderze, to nieporozumienie, ani osobowy, ani terenówka. Napęd do bani, nadwozie samonośne bardzo delikatne... jeśli już to Defendera albo Dyskotekę. Własności terenowe już ma lepsze Range Rover. Felka szczerze odradzam... poczytajcie zresztą na forach 4x4.

23

a mi się marzy jeep  cherokee znajomy ma , *** auto

24

freelanderów jest koło mnie pare sztuk i znam właścicieli, zadowoleni są. Sąsiad ma warsztat i też mówił że to dobre auto. A z napędem nie ma problemu porównując z innymi to można jechać 100 i nic się nie dzieje jadąc 4X4. Z tego co wiem to vitara tylko na małych prędkościach może jechać na 4. Z resztą u mnie taki samochód nie byłby do jeżdzenia po polach tylko było by plusem z tego względu że do gospodarstwa mam kilometr polnej drogi

E 516 na części
Telefon 695 076 269

25

ojanusz ile  spala gazu Twoje Musso?

26

u  znajomych  we frelanderach   odpadły mosty ...  więc spoko  tylko drogie ...  jak ktoś  uzywa tych samochodów z głową to jest ok ...   offrołdu nie będe jak na razie uprawiał ... ale jeździ się ciekawie ...    na razie jeżdzi się spokojnie   patrzymy na spalanie ...  musze wkońcu fotki porobić  to pokażę

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

27

Przy jeździe koło domu ok.12 litrów a w trasie to ok.10 .No i wiadomo trochę benzyny, jak lato to 200 metrów i chodzi na gazie ale jak zima i -10 to trzeba przejechać tak z 2 kilometry.

Nie ma że się nie da, jak się nie chce to się nie da...;)

smile E-516 na części. smile

28

Vitara na of roudach spisuje sie podobno lepiej niz duze terenówki typu nissan partol. brat swojego czasu sedziował takie rajdy to mówil ze własnie małe vitarki najlepiej sie spisywały, a ich posiadacze mówili ze to pali ok 6l/100km

Rolnik z powołania:-)

29

myśle że w offroadzie dalej zajedziesz Suzuki Samurajem

30

http://www.youtube.com/watch?v=Vwv6BWcrXxM
Zmota na off road najlepsze.

Nic dobrego się nie dzieje, świat zachodni z nas się śmieje. Gospodarka nam się wali, bieda rośnie Tusk się chwali. Naiwniakom cuda wciska, bo naiwni są ludziska. Postkomuna mu wtóruje, taki premier im pasuje. W Polsce obcym tworzą raj, bo to bardzo dziwny kraj. Polskę dawno rozprzedali, służbę zdrowia zrujnowali. I nauka także leży, nikt Tuskowi już nie wierzy. Hej Donaldzie gdzie te cuda? same kłamstwa i obłuda! Na kryzysie rząd nie traci, bo za wszystko naród płaci

31

zmota jest ok, ale zależy gdzie startujesz, czasem tylko fabryka z liftem...

Ja mam LR DII oraz Subaru Legacy '94, obydwa pełne 4x4. Nie można odpiąć...

Niestety okupione jest to trochę większym zużyciem paliwa w stosunku do ośki..

Subaru, normalny kombiak, tylko że wjedzie tam, gdzie ośka już nie da rady, no i po śniegu i lodzie inne trzymanie...
LR to już duża i ciężka bryka, tak jak pisałem ostatnio przytargałem nim wóz z drzewem 10m długości i ok. 10m3 załadowane.

32

Dwanaście litrów to nie dużo jak na takie auto myślałem że łyka z piętnaście litrów gazu .

33

Fajniejsze byłoby Musso 3,2

34

Brachol ma Subaru  imprezę  jakoś to jedzie ...  zimy nie było by to spróbować jak się tym po sniegu lata

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

35

wojtas napisał/a:

Brachol ma Subaru  imprezę  jakoś to jedzie ...  zimy nie było by to spróbować jak się tym po sniegu lata

Mogę tylko powiedzieć - ***...cie... smile big_smile