Odp: Suzuki Vitara 1.6
no mi tez się taki Land Rover podoba ale podobnie mysle jak ty
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Suzuki Vitara 1.6
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
no mi tez się taki Land Rover podoba ale podobnie mysle jak ty
Zapomnijcie o freelanderze, to nieporozumienie, ani osobowy, ani terenówka. Napęd do bani, nadwozie samonośne bardzo delikatne... jeśli już to Defendera albo Dyskotekę. Własności terenowe już ma lepsze Range Rover. Felka szczerze odradzam... poczytajcie zresztą na forach 4x4.
a mi się marzy jeep cherokee znajomy ma , *** auto
freelanderów jest koło mnie pare sztuk i znam właścicieli, zadowoleni są. Sąsiad ma warsztat i też mówił że to dobre auto. A z napędem nie ma problemu porównując z innymi to można jechać 100 i nic się nie dzieje jadąc 4X4. Z tego co wiem to vitara tylko na małych prędkościach może jechać na 4. Z resztą u mnie taki samochód nie byłby do jeżdzenia po polach tylko było by plusem z tego względu że do gospodarstwa mam kilometr polnej drogi
ojanusz ile spala gazu Twoje Musso?
u znajomych we frelanderach odpadły mosty ... więc spoko tylko drogie ... jak ktoś uzywa tych samochodów z głową to jest ok ... offrołdu nie będe jak na razie uprawiał ... ale jeździ się ciekawie ... na razie jeżdzi się spokojnie patrzymy na spalanie ... musze wkońcu fotki porobić to pokażę
Przy jeździe koło domu ok.12 litrów a w trasie to ok.10 .No i wiadomo trochę benzyny, jak lato to 200 metrów i chodzi na gazie ale jak zima i -10 to trzeba przejechać tak z 2 kilometry.
Vitara na of roudach spisuje sie podobno lepiej niz duze terenówki typu nissan partol. brat swojego czasu sedziował takie rajdy to mówil ze własnie małe vitarki najlepiej sie spisywały, a ich posiadacze mówili ze to pali ok 6l/100km
myśle że w offroadzie dalej zajedziesz Suzuki Samurajem
http://www.youtube.com/watch?v=Vwv6BWcrXxM
Zmota na off road najlepsze.
zmota jest ok, ale zależy gdzie startujesz, czasem tylko fabryka z liftem...
Ja mam LR DII oraz Subaru Legacy '94, obydwa pełne 4x4. Nie można odpiąć...
Niestety okupione jest to trochę większym zużyciem paliwa w stosunku do ośki..
Subaru, normalny kombiak, tylko że wjedzie tam, gdzie ośka już nie da rady, no i po śniegu i lodzie inne trzymanie...
LR to już duża i ciężka bryka, tak jak pisałem ostatnio przytargałem nim wóz z drzewem 10m długości i ok. 10m3 załadowane.
Dwanaście litrów to nie dużo jak na takie auto myślałem że łyka z piętnaście litrów gazu .
Fajniejsze byłoby Musso 3,2
Brachol ma Subaru imprezę jakoś to jedzie ... zimy nie było by to spróbować jak się tym po sniegu lata
Brachol ma Subaru imprezę jakoś to jedzie ... zimy nie było by to spróbować jak się tym po sniegu lata
Mogę tylko powiedzieć - ***...cie...
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Suzuki Vitara 1.6
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo