Odp: Dyskusje czasowe.
zawór główny czyli ?:D znów rozbieranie połowy kokpitu .... hmm zaczynam sie wkużać na tą hydraulikę ....
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Dyskusje czasowe.
Strony Poprzednia 1 … 49 50 51 52 53 … 77 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
zawór główny czyli ?:D znów rozbieranie połowy kokpitu .... hmm zaczynam sie wkużać na tą hydraulikę ....
http://allegro.pl/rozdzielacz-3-4-222-o … 41737.html
masz na drugim zdjęciu ten owalny kołnierzyk przykręcany na dwie śrubki na klucz14 bodajże, (Mi tutaj z reguły jakiś brud właził. Niestety jumz z Zakładu gosp.komunalnej także różne rzeczy z nim się działy.) Wyjdzie sprężynka i taki grzybek.
Znalazłem w Necie taki komentarz, coś w tym jest i daje do myślenia:
Gdybym był okupantem i chciał zniszczyć naród to wyganiałbym młodych ,mądrych ludzi zagranicę "za chlebem" na emigrację podnosiłbym podatki i wprowadzałbym nowe, dawał podwyżki i kolejne przywileje resortom siłowym, stawiałbym 500 nowych radarów, wzmacniałbym inwigilację obywateli, likwidowałbym państwowe szkolnictwo i służbę zdrowia oraz ograniczałbym do nich dostęp, oddałbym banki, media i handel obcym i wrogom Polski, wyśmiewałbym ich wartości i religię, skłócałbym młodych ze starszymi ,aby przez "odwróconą hipotekę" przejąć za bezcen ich mieszkania i domy, zachęcałbym ich kobiety do feminizmu ,prostytucji i aborcji ,aby nie nadawały się na dobre matki i żony, zadłużałbym ich bezpośrednio oraz pośrednio przez państwo i gminy, aby nie mogli się temu sprzeciwiać, likwidowałbym ich przemysł ,a w zamian budowałbym ogromne stadiony na kredyt, aby przynosiły straty, dopuszczałbym do sejmu złodziei i degeneratów, ustawy byłyby typu jak niszczące zdrowie jak np. o żywności GMO, coraz więcej chemii w żywności (sterydy i antybiotyki w kurczakach), wyższy podatek na ubranka dla niemowląt dzieci żeby się młodzi nie mogli rozwijać, tworzyć rodziny, życie było droższe itd. Obejrzyj się wokoło! Ślepy jesteś?!
Kwintestencja rządów PO i ZSL !!!!
Powiedział bym że rządów raczej wszystkich ...
Marek chyba nie wierzysz w ten tendencyjny tekst? tak można interpretować każde zjawisko, tak robi PIS. Pewnie macierewicz to napisał pod inną ksywką. Nawet jak ruscy cenę gazu obniżyli to by powiedział że pewnie wybuchowy i dlatego tańszy.
Szkoda że autor nie na pisał jeszcze w tym tonie np
"Wydrukowałbym w gazecie kłamstwa sączące jad na wschodnich sąsiadów aby na nienawiści zbudować kapitał polityczny, na śmierci brata zbuduję podwaliny kultu w czym pomoże mi wątpliwa moralnie stacja radiowa. Ogłosiłbym na marszu że chciałbym aby polska była niepodległa bo niepodległa może być tylko gdy ja rządzę. Dzieliłbym naród na tych i tamtych a każdy kto nie z nami przeciw nam. W imię jedności religijnej zakaże aborcji nawet z gwałtu, w trudnych czasach dekoniunktóry na świecie uczynię wszystko aby rządzący nie dostali grosza z Unii Europejskie aby tylko oni przegrali. Wprowdzę własne święto flagi aby zmusić innych to jedynej i prawdziwej miłości ojczyzny. Zamknę granice aby młodzi nie mogli szukać lepszego życia aby nie mogli decydować o sobie bo tylko ja wiem czego im trzeba. Przywrócę karę śmierci, a jak pielęgniarki będą znowu protestować to tym razem nie będę już zagłuszał komórek tylko powieszę na latarniach dla przykładu, będę podstępem i prowokacją usuwał przeciwników politycznych. Nie będę się dawał Rosji, napluję Putinowi w twarz w końcu jest nam coś winien. Kosztem własnego wywiadu i jego osiągnięć przekaże inforamcje obcym państwom dla osłabienia Rosji. Przypomnę pani Merkel jej przeszłość i ja coś na mią znajdę bo mam szafę w której trzymam teczki na wszystkich. A biada tym co mi staną na drodze, bo jestem mściwy. Joanita albo śmierć, będę bił łapami po mównicy niech kazdy na świecie wie kim jestem i jak dla mnie ważna jest POLSKA."
Jakiś czas temu ten krwawy karzeł porównał się do wiktora orbana czytam właśnie książkę o orbanie "Napastnik", to żenujące że taki bród jak kaczyński porównuje się do takiego człowieka, to nie jest niesmak to gnojówka, smród z pkp i bezdomny w jednym. Aż żal i zazdrość że Węgry mają opzycję konstruktywną a my destruktywną nie ważne co ważne aby walić na odlew.
Tylko nie myślcie że ja go nienawidzę, ja go po prostu nie lubię.
Zaprawdę powiadam Wam obym się pomylił ale ktoś nie wytrzyma i będzie zamach jak Elslera.
Jakie macie plany na dzisiejszy wieczór ?
:beer: :urodziny: :dance: :smiley: :brawo:
ja spędzam Sylwestra z żoną w domu bo żonka chora i na imprezę nie idziemy ale obejrzy się sylwestra w telewizji wypiję lampkę szampana i będzie przyjemnie a dla was koledzy SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU
Ja spędzam sylwestra w Warszawie albo Wrocławiu ale to zależy który program włączy żonka?
My spędzamy we Wrocławiu na dwójce
Szczęśliwego nowego ) oby maszynki się w tym nie psuły
oj oby się nie psuły, oby koniunktura była dobra i obyśmy wstrzelili się z zasiewami, aby sprawa opodatkowania miała ludzka twarz, aby krus został zrobiony po ludzku, aby sprawy w sądach się skończyły
aby było milo jak w poście szeryfa.
i tak przez cały rok
Fenol no bądźmy realistami hahahaha
Oby było tak jak pisze Fenol
NAjlepszego Panowie dla Was, waszych kobiet i pociech
Najlepszego koledzy w nadchodzącym roku i udanej imprezy czy tam wieczoru i nocy ja w tym roku na spokojnie z żoną u znajomych
panowie hodowcy mamy nowinki na temat programu odnowy pogłowia świń. Znowu kasa do wykożystania dla "kolegów" a nie rolników.
http://www.farmer.pl/produkcja-zwierzec … 41396.html
Anatomia upadku.
Co myślicie?
Ja powiem tak film bardzo dobrze zrobiony.
No i daje dużo do myślenia.
Może autor jest albo nie jest nie wiem bo nie znam pro PIS owski ale ja po jego obejrzeniu
wiem że coś tu nie gra. Nic się kupy nie trzyma.
Ale tusko-matoły mają to w d....
A propo świnek .Nie mam świadectwa, badań już nie robią mam zarejestrowane świnki ,zapłaciłem stówe kary za ubój gospodarczy .Co zrobić aby wyrejestrować pozostałe sztuki bez ponoszenia kary finansowej (do 2000 zl kary).Porady mile widziane
Co do "Anatomii upadku " . Nie jestem za PO i PiSem zaznaczam . Ale faktem jest że ruski nie są chętni do współpracy i kręcą bo nie są bez winy . Nasi też nie są lepsi . Prawda leży gdzieś po "środku" .
Strony Poprzednia 1 … 49 50 51 52 53 … 77 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Dyskusje czasowe.
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo