141 Ostatnio edytowany przez PiotrK (2013-01-15 10:25:26)

Odp: WOŚP 2012/2013/..........

Dzięki koledzy za takie uznanie dla "Tłoka" smile Bardzo cieszy to, że tylu osobom się on podoba smile

Na aukcje wrzuciłem też regenerację wtryskiwaczy - 4 szt. do silnika chłodzonego wodą, ale po uzgodnieniu też może być i do silnika chłodzonego powietrzem lub silnika od sieczkarni 6VD.
Aukcja ta jest tu http://aukcje.wosp.org.pl/ifa-fortschri … zy-i776417 .

Dla WOŚP przekazałem też wkład filtra oleju razem z odpowiednimi uszczelkami. Wkład jest do 4VD, ale też może być i do 6VD - tu będzie tylko zamiana uszczelek na o-ringi. Aukcja wkładu jest tu - http://aukcje.wosp.org.pl/ifa-fortschri … ju-i776547 . Od razu dodam, że jest to nowy model wkładu, który według moich sugestii został lekko zmodyfikowany przez Niemców, o co starałem się bardzo długo i jest to mój mały kolejny ifoski sukcesik smile Przeszedł on już niemieckie i moje testy, a i my już stosujemy je od dłuższego, tak więc z czystym sumieniem mogę go polecić.

Bardzo zachęcam do licytacji tych przedmiotów, tym bardziej, że i tak wielu będzie robiło w tym sezonie wtryskiwacze i wymieniało wkłady filtra oleju. Cel szczytny i zamiast zasilić tym moją kieszeń, można zasilić Orkiestrę, tak więc jeszcze raz gorąco zapraszam do licytacji. Wkład oleju wyślę natychmiast po zakończeniu procedury, a wtryskiwacze możemy zrobić w dowolnie wybranym terminie, podobnie jak to było w latach ubiegłych.

SIEMA smile

www.ifa-serwis.pl - warsztat, szlifiernia, pompy wtryskowe, wtryskiwacze i mycie w myjkach ultradźwiękowych.
www.rajstop.pl
- Raj dla stóp smile Najtańszy i najlepszy sklep w sieci - hurt i detal

Zamiast PW proszę napisać maila - szybciej dochodzi i jest pewniejszy.   http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

142

Kasa za licytacje monet została przelana na konto WOŚP po zaksięgowaniu będę mógł wystawić komentarz oczywiście pozytywny. pozdrawiam i 3mam kciuki za tłok

143

No niech będzie że się nam podoba.... ;-)
Cel się liczy no i satysfakcja
że poszła kasa na orkiestrę,
że się wygrało aukcję
że nasza ekipa zdała kolejny test....

144 Ostatnio edytowany przez Igor_z1 (2013-01-15 13:14:07)

Sorry Ojanusz, ale przebiłem Twoja ofertę na filtr smile
W szczytnym celu, żeby nie było.

Zapomniałem - jak będzie trzeba, też coś dorzucę na tłok.

...jak mawiał Sofronow.

145

chcecie tajności dyskusji? Jesli tak to zablokowałem dział zrób to sam w ciagnikach , dostępny jest tylko dla dłużej zarejestrowanych użytkowników nikt z zewnątrz nie podpatrzy chętny niech założy wątek. Po licytacji odblokuję

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

146

Jak będzie trzeba też sie dorzucę.

147

Jestem z Wami.

148 Ostatnio edytowany przez scoda19 (2013-01-15 21:08:44)

Ach zgranie jak w kościele na mszy tylko co dziesiąty dorzuci do tacy.;)

149

Piotrze  ile mamy na koncie ?    tłok  jest  aktualnie za 1009zł ... więc jest nadal  "nasz"  zobaczymy   jest jeszcze 2 dni ...  jeżeli nic sie nie zmieni  to będzie to nadal nasze ....  a jeśli nie to w ostatniej chwili wejśc za wszystko i gitara smile

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

150

Szeryfie mój przelew doszedł

151 Ostatnio edytowany przez sławek 42 (2013-01-15 22:03:41)

Diablo, jesteś Wielki. Co mogę to daję, czyli wielki +.

152

Stan konta na dzisiaj  1340 wplaciło 25 osób

Szeryfie mój przelew doszedł

Tak

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

153

No i mamy

154 Ostatnio edytowany przez Krzysiek (2013-01-18 09:43:35)

:smiley::smiley:
starczyło mamony? czy mamy dorzucić?

155

Bardzo dobrze smile Fajnie że mamy smile

156

To może wstawić go na masze forum, na tym pasku pomiędzy forszajami?

Rolnik z powołania:-)

157

Dobra robota.Pewnie odsypia zarwaną nockę ale jak wstanie to niech wypije z tego tłoka za wszystkich co dali ale i za tych co być może dołączą w przyszłym roku.

158

Gratuluje dobrej licytacji Szefie smile

159 Ostatnio edytowany przez PiotrK (2013-01-19 00:09:38)

Gratulacje :brawo: :brawo: :brawo: No to w takim razie, powoli zabieram się za jakieś insygnia forumowe do tego "Złotego Tłoka". Macie może jakieś propozycje, czy ma to być standardowa płytka z odpowiednią grawerką?

Do wylicytowania mam jeszcze wkład filtra oleju - http://aukcje.wosp.org.pl/ifa-fortschri … ju-i776547 - tu bój już się toczy smile , i regenerację wtryskiwaczy - http://aukcje.wosp.org.pl/ifa-fortschri … zy-i776417 . Bardzo zachęcam do udziału, tym bardziej, że ktoś na pewno będzie wtryski w tym roku regenerował...

www.ifa-serwis.pl - warsztat, szlifiernia, pompy wtryskowe, wtryskiwacze i mycie w myjkach ultradźwiękowych.
www.rajstop.pl
- Raj dla stóp smile Najtańszy i najlepszy sklep w sieci - hurt i detal

Zamiast PW proszę napisać maila - szybciej dochodzi i jest pewniejszy.   http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

160

Niestety nocki nie odespałem musiałem rano wstać bo przeszedłem w stan spoczynku i akurat w piatek robiłem pożegnanie dopiero wrócilem i czytam posty . Piotrze rano zrobię przelew za tłok bo jestem padnięty a jeszcze z samego rana jadę po tokarkę nawet nie moglem pożądnie z kolegami poimprezować :nooo:  Super że go mamy na pewno pojawi się w logo. A co do grawerko to zdecydujmy albo propozycje od darczyńców ale zdajemy się na Piotra na pewno musi być wzmianka że to od naszej społeczności. nara bo padam