Odp: To na początek ja
To załóż w dziale "Sprzęgła, mosty i inne"
GG 5280421 Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Jakie maszyny ciągacie? » To na początek ja
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 28 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
To załóż w dziale "Sprzęgła, mosty i inne"
a ja ciagam forszja !!! :stu: siewnik saxonia 202 z 88 heh
o taki http://www5.traktorpool.de/suchen/detai … id=529392# :satan:
mój 303 ciąga płuk 5 skibowy i agregat ścierniskowy , i brony 5 ciężkie
a czy to prawda że pług zagonowy na kole że lżej idzie
czy to prawda że pług zagonowy na kole że lżej idzie
O jakim kole mówisz?
Pewnie chodzi o koło podporowe tylne.Tak taki pług idzie lżej o jakieś 20% ale manewry z nim są trudniejsze.
to ta 1
Witam 303 potrafi dużo u nas chodzi z B-200 pięco skibowym do tego agregat uprawowo-siewny Amazone 3 m. brona wahadłowa i ścierniskowy 3 m, jeśli chodzi o biegi to podaje pług na cięższych kawałkach 2/2 a na pozostałych 1/3 agregat amazone może byc 2/3 ale lepiej pole wygląda po 1/3:)
ja swoim323 targam czteroskibową obrotóke,agregat uprawowy 4m,włuka 5m,więcej sprzętu narazie do niego sie nie dorobiłem
Ja do swego 323 mam belke sprzęgową do której czepiam dwa kultywatory po 2.70 czyli 5.40 i cheja .
Ja swoim 323 ciągne pług piecioskibowy,rabawerka 4 skiba bierze rowno z kolem, za , agregat mam 5,2m, "szwecki" ma 10 cm dluzsze zeby, hydraulicznie rozkładany z wałami kruszącymi z przodu, grzebieniem wyrownujacym oraz podwójnymi wałami strunowymi na końcu i talerzowke 3m z bomwet-u
plug jest pol zawieszany na kole
No stary to wstawiaj foty będziemy podziwiać :dance:
to jutro zrobie fotki to wstawie
A ja swoim Forszajem ciagne taki agregat
A ja swoim Forszajem ciągnąłem takie coś:
czyli ścinacz zielonek (kosiarko-przyczepa). normalnie chodziła z Zetorkiem, ale jako od kilku dni zakładam do zetora tura i jest niejako unieruchomiony, a bydło musi jeść, wiec wpadłem na genialny pomysł - FORSZAJ i heya! Nawet lepiej się kiosiło, tylko trochę wąsko, bo kosiarka mniej wychyla się za ciągnik..
Jeżeli masz wszędzie gline i ił oraz góry to pewnie nie opuszczasz pługa i pomykasz 1
A jak szeroko bierze ta 5 ? oczywiście mówisz o zagonowym?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 28 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Jakie maszyny ciągacie? » To na początek ja
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo