Odp: turbo doladowanie
Temat trochę " przymarzł ". Jak chodzą uturbione Ify ?? Krzysiek ? Poulm ? Jak się sprawują ?? Poulm jak projekt nad IFA 6 Turbo ??
Minął dzionek ciężki, długi, ch*j mu w d*pe bedzie drugi
+33 / -0 (chyba )
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Silniki » turbo doladowanie
Strony Poprzednia 1 … 44 45 46 47 48 … 70 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Temat trochę " przymarzł ". Jak chodzą uturbione Ify ?? Krzysiek ? Poulm ? Jak się sprawują ?? Poulm jak projekt nad IFA 6 Turbo ??
No mój jest na wczasach wraca w marcu
przysłał mi fotkę
Uploaded with ImageShack.us
Silnik 6VD z Turbem mam gotowy do montażu, ale uwazam o kupie drugiego ZT303 lub 323 na przerobke do typu ZT 403(423). Nie moge na długo powstrzymać mojego Forscha,często go trzeba.
jednym słowem rwie się do lasu
Ładnie. Ale dlaczego takie śmieszne Kolanko zrobione do Wylotu spalin ?
No żeby połączyć kolektor wydechowy z turbiną bo ta jest nieco z boku
Aaa no tak.. Sorki nie zauważyłem. Głupie pytanie :stu: Soorki.. :beer:
Super :brawo:
to jeszcze nie widziało roboty i nie wiadomo czy ten komin nie odleci bo najgorsze to zapalanie i gaszenie silnika , wtedy szarpie .
daje głowę że długo to nie pochodzi bo ona niema smarowania i poprostu sie zatrze he he
Faktycznie nie widać rurki z doprowadzeniem oleju .
To że nie widać rurki od smarowania nieznaczy że jej nie ma.
No nie widać ani wlotu ani wylotu...
Sie nie znacie to jest turbina dwusuwowa smarowana olejem z filtra powietrza
haha dobre ciekawe jaka proporcja powietrza do oleju czy taka jak w polskim ogarze
ohujałeś!!!!!
Przecieże to jest DDR tu są proporcje z trabanta
Panowie a może Polum pokazał zdjęcia niedokończonej pracy ?>
Chyba dokończonej, bo jest filmik na górze, i słychać jak turbo się wkręca Kolektory olejowe są niby przykręcone, więc obstawiam że i rurki są Jak ktoś zakłada sprężarkę, to chyba jest na tyle światły, że wie, że należy olej poprowadzić
Jak spawałem pękniętą rurkę do turbo w ciągniku to coś przetopiło się do środka i zatkało przewód w efekcie tego turbina na pełnych obrotach popracowała około minuty i szlak ją trafił.
to są kolektory bezprzewodowe pewnie ale jak sie zatrze to zauwazy że czegos tu brakuje
Strony Poprzednia 1 … 44 45 46 47 48 … 70 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Silniki » turbo doladowanie
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo