Odp: Przystawka Do Kukurydzy Do E-512
Wojtas bywam w Twoich okolicach, podaj jakiś nr tel. to może ubijemy interes. (może być na PW)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Zespół żniwny » Przystawka Do Kukurydzy Do E-512
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wojtas bywam w Twoich okolicach, podaj jakiś nr tel. to może ubijemy interes. (może być na PW)
Witam. jak by ktos wiedział heder do kukurydzy 4 rzedowy z podcinaczami i osprzętem pisac!!:)
bez podcinacza jest
a ile chce ??
4 tys
fajnie by było jak by zdjęcia jakies wstawił ...
hmm gdzies na forum są .. chyba nawet w dziale sprzedam
Też szukam przystawki do kukurydzy z całym osprzętem i docinaczem. Jakby ktoś miał na sprzedaż to pisać. Woj. Łódzkie.
Panowie wie ktoś może gdzie kupić części do przystawki węgierskiej FKA Oros ?? Bo nabyłem taką zimą i właśnie remontuje, a że jej stan pozostawia wiele do życzenia.... Miałbym też prośbę aby podpowiedzieć mi na co zwrócić uwagę bo do wykoszenia ponad 60h.
Części to nie wiem ale w przystawce sprawdź łożyska ,łańcuchy ,noże czy ostre oraz dobrze ustawione aby nie owijało się na wałkach .
No właśnie tak mi poradził znajomy żeby naostrzyć noże a ja nie jestem pewien czy to chodzi o ten element, który znajduje się pod ślimakiem ?? bo jeśli tak to u mnie jest całkiem zaokrąglony
dokładnie o ten bo to podstawa bez nerwowej pracy
łańcuchy wciągające to dorabiają w Szubinie, znajdziesz w google. ja też na dniach jadę odebrać moją przystawkę oros. ta na szczęście jest w dobrym stanie, wałki obrywające prawie nic nie wytarte, jedynie tylko na bokach łańcuchy napędowe do wymiany
A może Panowie macie jakiś katalog albo instrukcję. Znalazłem na allegro łańcuchy za 255 zł myślę, że to nie najgorsza cena. Poprzedni właściciel kombajnu kosił też na zwykłym klepisku do zboża. mnie się wydaje, że lepiej kupić do QQ - co sądzicie ?
ja sam kosiłęm na zwykłym klepisku i uszkodzeń kuku nie widac .. ale klepisko na sam dół i obr jak najmniejsze i wszystko ok ... ale musza byc przesłony na bębnie bo inaczej wali jak się kuku w bębnie nazbiera
Panowie miał ktoś z Was styczność z polską przystawką do kuku firmy EMMAROL? z wyglądu to praktycznie OROS z końca lat 90. Ciekawe tylko jakie wykonanie i jakość materiałów...
Też ostatnio zastanawiam się nad przystawką, przeglądam strony www i przystawkę by jakąś ,wybrał ale gdzie dostać np wiatrownice?
http://moto.allegro.pl/e512-e514-kombaj … 88563.html
Też to widziałem, ale wolałbym coś używanego w bardziej rozsądnej cenie.
Ja też szukam klepiska i reszt do forsza . A mam na sprzedanie klepisko i blachy do deutz fahra 3610 2385 i inne .
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Zespół żniwny » Przystawka Do Kukurydzy Do E-512
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo