1,081

Odp: Dyskusje czasowe.

Racja....

1,082

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019395,tit … omosc.html
chyba zainwestuję w jakiś sprzęt strzelący i nie mam namyśli procy. Tego nie da sie słuchać/czytać

1,083

Chyba wszyscy jesteśmy tego samego zdania. Sam omało nie udusiłem takiego doktorka gówniaża po studiach jak miał pretensje że z dzieckiem z gorączka przyjechałem. Innym razem z synem z trzy centymetrowa dziurą w głowie chcieli nas wysłać 150 km do innego szpitala naszczęscie trafił się chirurg na zmianie. Paranoja ale chyba każdy z nas ma takich przykładów dużo.

mdw

1,084

W Przasnyszu nie lepiej hmm

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "

1,085

No k...wa żesz jego mać
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/milionow … omosc.html

Ja rozumiem prezesi, ale żeby takie pieniądze wypłacać z kieszeni podatników to jest chore...
Powinno być ograniczenie pensji, premii i innych dodatków dla ludzi na stołkach w przedsiębiorstwach z udziałem Skarbu Państwa... jak nie chcą być managerami, to niech się zatrudnią w sektorze prywatnym...

1,086

Każdy łapie ile może .Przedłuża kontrakty na bandyckich zasadach .Zwykłemu robolowi się mowi że jest kryzys. Aby ich jasna niespodziewana pchła w tyłek ugryzła. Szkoda słów.

TEN NIE POPEŁNIA BŁĘDÓW KTO NIC NIE ROBI big_smile

1,087

K...a jaki sukces euro? Za co premia, za ch....wy dach na stadionie, dobrze ktoś tam napisał "republika kolesiów"

1,088

http://www.solidarnoscri.pl/

1,089

trzeba by było się pokazać, wkurza to już wszystko, ale rząd nas olewa , ostatnio facet się podpalił na antenie w Polsacie i cisza po co , dlaczego?

mdw

1,090

Yokoslaw- rząd nas  nie olewa -  Tusk i  jego ekipa  wraz z ZSL-   ludzi pracy i rolnikow  mają w dupie   To oni wiedza co  nam potrzeba  -   emerytur do 67roku - cicho siedzieć i wybierać PO-ZSL  w następnych wyborach!  - bo oni mają monopol na dobrobyt  polaków  - co za obłuda!

1,091

traktor,

nie wazne z jakiej partii i co obiecuje, jak się już dorwie do koryta to zapomina o wyborcach i obi wszystko aby jak najbardziej się nachapać...

Przecież u nas jest gro polityków zawodowych, zmieniaja przynależność i poglądy  jak chorągiewki, aby tylko utrzymać się przy korycie...

1,092

traktor napisał/a:

Yokoslaw- rząd nas  nie olewa -  Tusk i  jego ekipa  wraz z ZSL-   ludzi pracy i rolnikow  mają w dupie   To oni wiedza co  nam potrzeba  -   emerytur do 67roku - cicho siedzieć i wybierać PO-ZSL  w następnych wyborach!  - bo oni mają monopol na dobrobyt  polaków  - co za obłuda!

czemu zsl?

mdw

1,093

za komuny o tej porze mieliśmy już pełną szopę nawozu i dwie beczki ropy... teraz nie  mam ani worka a ropy 20 litrów w kanistrze... tak nas tusk wyrządził...

1,094

Wiadomo inne ceny były w stosunku do kosztów, kiedyś z 30 ha utrzymała sie 8 osobowa rodzina a dzisiaj jedna osoba ledwo bez szału.

mdw

1,095

8 osobowa rodzina to 10 ha potrafiła sie utrzymac, wiem po mojej famili

Rolnik z powołania:-)

1,096

http://www.ratujmaluchy.pl/
Przyłączam sie do zbieraczy zapraszam......

1,097

Spróbuję to powielić u mnie w przedszkolu... thx + leci

1,098

yokoslaw- pytasz czemu ZSL-  to Ci odpowiem-   sztandary zielone a mózgi czerwone a tak od 1948 aż do dzisjaj najpierw z PZPR  A  dzisjaj z PO- wieczny przydupas do rządzenia!

1,099

Dopóki nie wypierd**ą z rządu tych wszystkich niedobitków z byłej solidarności i nie wejdą na stanowiska ludzie młodzi i z chęcią do zmian to zostanie jak jest dopóki nie powymierają te pierony jasne.

1,100

Krzychu problem w tym że nie widzę nikogo kto mógłby ich zastąpić. wszyscy młodzi są jakoś powiazani.... wstyd się przyznać ale nawet ja byłem w PO! miałem 23l. Poszedłem na jedno zebranie. posłuchałem "tego" i "owego" ( o dziwo nie padło słowo "towarzysze")   spuściłem głowę i wyszedłem. Mimo to gdzieś w jakimś stosie papieru maja moje dane i nawet kiedyś chcieli ode mnie składkę. Wstyd! Wiec na przyszłego premiera według mojej oceny się nie nadaję.