Odp: zima zla....
dziś sypie śniegiem .. i nawet mu to idzie .. +1 stopień
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Ciągniki » zima zla....
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
dziś sypie śniegiem .. i nawet mu to idzie .. +1 stopień
u mnie spadło jakieś 10 cm, wieje
czyli mamy łacznie 15 cm
Stwierdzam że opony zimowe to po jednym sezonie mozna wystawić na allegro.... chyba że ktoś jedzi tylko do koscioła) zostało jakieś 7mm bieżnika ale to już nie to co nówki
Juz wiem czemu tyle niemieckich używek trafia do nas.
hehe... przytopiło przygrzało i nawaliło z powrotem.... O 24 jak jechałem do domku już zaspy na 30cm były. dziś nie wiem bo zdążył pług przejechać. W sumie kolo 15-20cm czapy doszło... Teraz -1na termometrze i na razie się uspokoiło...
U mnie daje też ostro .
Jak to stary góral mówił:
Jak w Warszawie spadnie 30 cm śniegu to ogłaszają stan klęski, a jak w górach dosypie, że tylko kominy chałup widać to mówią, że są dobre warunki narciarskie.
Odświeżam wątek Nadaję puki jeszcze mogę z lubelskiego, dowaliło już w niektórych miejscach prawie metr śniegu. W niedzielę jak nie przestanie padać jadę do kościoła 323
U mnie taka piździawka że nie wiem ale bez opadów .
Sebastian, u mnie opadów brak, ale kurzawa z pół powoli robi drogi nieprzejezdne odcinkami...
Odświeżam wątek Nadaję puki jeszcze mogę z lubelskiego, dowaliło już w niektórych miejscach prawie metr śniegu. W niedzielę jak nie przestanie padać jadę do kościoła 323
heh to witam w klubie Chełm i okolice zawiane miejscami do 1,5m śniegu
a gdzie macie fotki dla kolegów z dalekiej północy????
krzysiek chyba wschodu ;P
Nie rozumiem komentarza.... :stu:
Ja mieszkam na północy i chciałbym zobaczyć fotki tego co na wschodzie....
u mnie śniegu ze 2 cm ale zimno jak w d*pie u eskimosa... i wiatr piździ jak w kileckim ...
a przepraszam zle przeczytałem.
Jednak okulary muszę zakładać
Piotrek z Nowosiółek miałem kilku kolegów ze szkoły Krzysiek powiem Ci tak że dzwoniłem do brata i mówi że kurier mu z częściami nie dojechał bo trasa Lublin Biłgoraj nie do przejechania. A zdjęcia wrzucę jak wyjdę
Obiecane zdjęcie z dedykacją mam jeszcze kilka jakby kto chciał.
toż to armagedon
Grzegorz89 to ładnie Ciebie zasypało, w moich okolicach jest raptem 5 cm śniegu a dziś już + 2 na termometrze.
Ze stodoły zwalałem dziś i z garaży śnieg miejscami po70cm na dachu. Nieźle dawało. We wczorajszych wiadomościach było o lubelskim pokazywali jak waliło
Dzisjaj astronomiczna wiosna - ale jest zima! - myślę że do świąt nie wyjedzie w pole a jeszcze zapowiadają tegie mrozy w nocy ale co zrobić - natura?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Ciągniki » zima zla....
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo