1,101

Odp: Dyskusje czasowe.

Każdy młody lepszy jak tusk wink

1,102

Tak prawdę mówiąc to już wszyscy rządzili od prawa do lewa i co dno cały czas grabie grabią do siebie .

1,103

bo oni są jak świnie przy korycie... tak samo jak się świnie pasło na mokro to jak się do gródki wlało żarcie to jedna drugą gryzła wypychała żeby się jak najwięcej nachlać a nie raz jakaś się cała do koryta władowała... Tak samo w rządzie tusk jest takim największym starym knurem w tym chlewie i się potrzebuję najwięcej nażreć a inni też się ryją jak mogą.

1,104

Młodzi nie mają siły przebicia przez to bagno zwane rządem,jeśli zmienić to wszystkich,tylko dlaczego jak przychodza wybory to wszyscy głosują na tych którzy się nie sprawdzili,trochę może trzeba zaryzykować i postawić na nowe twarze

Transport lawetom do 10 ton 696364854 24 h

1,105

Ja już chyba raczej zmian w naszym kraju nie dożyję...

1,106

no chyba ze się wreszcie dorobimy porządnego terrorysty a nie Brunona K

1,107

trzeba się zwrócić do Franciszka żeby się pomodlił w tej intencji...  biednym pomaga to niech pomoże biednym polakom big_smile

1,108

A nasi "piłkarze"  dali dupy hmm

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "

1,109

nic się nie stało....

1,110

Był czas przywyknąć...

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

1,111

No ale dach był zamknięty wiec posypia się premie...... od pani ministra do babci klozetowej na dworcu PKP

1,112

NIe no zagrali piękną piłkę ale podwórkową smile

1,113 Ostatnio edytowany przez Krzysiek (2013-03-23 17:18:51)

Przeczytajcie ostatnie zdanie

http://sport.wp.pl/kat,1728,title,Kamil … aid=110481

lol:lol::lol::lol::lol::lol: " jesteśmy profesjonalistami ":lol::lol::lol::lol::lol:
:brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo:

1,114

Oni mówią jak politycy zawsze pokrętnie,ciekawe czym byli przeciwnicy ....nieudacznikami ?

1,115

Oni grają dobrze ale w reklamach!  i po co się wysilal  Tusk  1000 orlików   - myślal żę zbuduje  potęgę futbolu   a tu kicha - możę z San Marino zremisują ta drużyna jest jeszcze w ich zasiegu - a może się mylę?

1,116

profesjonalistami to są ale od picia wódki

1,117

dopóki piłka polegać będzie u nas na sprzedawaniu meczy dopóty takie szambo i porażki będą

1,118

Dopóki nie będzie większych zmian to nie ma nawet po co włączać telewizora, przynajmniej się trochę zaoszczędzi na prądzie smile

1,119

Położyłem się na kanapie piwo na stolik, no i jak się ocknąłem było już 1:3 także trochę nerw sobie zaoszczędziłem, drugą połowę wypatrzyłem do końca i żałuję że się nie obudziłem po ostatnim gwizdku.

1,120

He he tak to jest z polską piłką, tak samo jak oglądam albo polską reprezentację czy ligę to od razu przysypiam a jakoś jak oglądam ligę angielską to nie ma tego problemu bo tam bez przerwy coś się dzieje

E 516 na części
Telefon 695 076 269