Odp: Dyskusje czasowe.
Każdy młody lepszy jak tusk
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Dyskusje czasowe.
Strony Poprzednia 1 … 54 55 56 57 58 … 77 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Każdy młody lepszy jak tusk
Tak prawdę mówiąc to już wszyscy rządzili od prawa do lewa i co dno cały czas grabie grabią do siebie .
bo oni są jak świnie przy korycie... tak samo jak się świnie pasło na mokro to jak się do gródki wlało żarcie to jedna drugą gryzła wypychała żeby się jak najwięcej nachlać a nie raz jakaś się cała do koryta władowała... Tak samo w rządzie tusk jest takim największym starym knurem w tym chlewie i się potrzebuję najwięcej nażreć a inni też się ryją jak mogą.
Młodzi nie mają siły przebicia przez to bagno zwane rządem,jeśli zmienić to wszystkich,tylko dlaczego jak przychodza wybory to wszyscy głosują na tych którzy się nie sprawdzili,trochę może trzeba zaryzykować i postawić na nowe twarze
Ja już chyba raczej zmian w naszym kraju nie dożyję...
no chyba ze się wreszcie dorobimy porządnego terrorysty a nie Brunona K
trzeba się zwrócić do Franciszka żeby się pomodlił w tej intencji... biednym pomaga to niech pomoże biednym polakom
A nasi "piłkarze" dali dupy
nic się nie stało....
Był czas przywyknąć...
No ale dach był zamknięty wiec posypia się premie...... od pani ministra do babci klozetowej na dworcu PKP
NIe no zagrali piękną piłkę ale podwórkową
Przeczytajcie ostatnie zdanie
http://sport.wp.pl/kat,1728,title,Kamil … aid=110481
:lol::lol::lol::lol::lol: " jesteśmy profesjonalistami ":lol::lol::lol::lol::lol:
:brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo:
Oni mówią jak politycy zawsze pokrętnie,ciekawe czym byli przeciwnicy ....nieudacznikami ?
Oni grają dobrze ale w reklamach! i po co się wysilal Tusk 1000 orlików - myślal żę zbuduje potęgę futbolu a tu kicha - możę z San Marino zremisują ta drużyna jest jeszcze w ich zasiegu - a może się mylę?
profesjonalistami to są ale od picia wódki
dopóki piłka polegać będzie u nas na sprzedawaniu meczy dopóty takie szambo i porażki będą
Dopóki nie będzie większych zmian to nie ma nawet po co włączać telewizora, przynajmniej się trochę zaoszczędzi na prądzie
Położyłem się na kanapie piwo na stolik, no i jak się ocknąłem było już 1:3 także trochę nerw sobie zaoszczędziłem, drugą połowę wypatrzyłem do końca i żałuję że się nie obudziłem po ostatnim gwizdku.
He he tak to jest z polską piłką, tak samo jak oglądam albo polską reprezentację czy ligę to od razu przysypiam a jakoś jak oglądam ligę angielską to nie ma tego problemu bo tam bez przerwy coś się dzieje
Strony Poprzednia 1 … 54 55 56 57 58 … 77 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Dyskusje czasowe.
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo