Odp: Dyskusje czasowe.
Po co chłopaki mają się narażać na kontuzje w Polsce jak za granicą kasa czeka, tylko tam płacą za osiągnięcia a u nas za obecność
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Dyskusje czasowe.
Strony Poprzednia 1 … 55 56 57 58 59 … 77 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Po co chłopaki mają się narażać na kontuzje w Polsce jak za granicą kasa czeka, tylko tam płacą za osiągnięcia a u nas za obecność
Tytoń na brankę ,z resztę tak jak w reklamie ;Błaszczykowski prowadzi ,Piszczek z boku a Lewandowski do tyłu ,tak radzi zagraniczny trener w spocie opla
Obrona wygląda jak ser szwajcarski wszędzie dziury ani składu i ładu z taką grą to mogą w lidze podwórkowej a nie na arenie międzynarodowej.
Panowie poużywacie sobie na reprezenacji już w wtorek! Krzychu zmieniłeś avatara co mnie nie dziwi ale żę obywatelstwo na DDR to chyba kraj mlekiem i miodem plynący sam rozważąm taką zamianę- ha. ha ha,
Jakby wszyscy mieli trochę honoru i ambicji grając z godłem na piersi złapali się za jaja to by było inaczej.Niektórym się w głowach przewraca od kasy .Niech wszyscy ci cwaniacy zrzeknom się obywatelstwa i niech idą w pizdu .Niech pracują myją jaja szkopom ,grają w piłkę tylko niech nie przyjeżdzają do Polski w wieku 55-60 lat i blokują kolejki do lekarza i narzekają jak to u nas żle a tam dobrze .
Solidarność pokazała Tuskowi że jeszcze możę pokazać swoją siłe Ciekawe co pokaże dzisjaj reprezentacja Polski na stadionie ?
znów gołą d*pe...
No ja trzymam kciuki za San Marino. Niech kelnerzy, kierowcy i elektrycy pokażą naszym na żelowanym, nasmarowanym samoopalaczem metroseksualnym lalusią że warci są tyle co gazeta z ich zdjęciami w skupie makulatury.
Ja także kibicuję San Marino...
:beer:
ale za czyje zwyciestwo ?
JAk to czyje San MArino.
2:0 gdyby nie karny było by 1:0 z najgorszą drużyna świata. Czyli są warci tyle co dwie kolorowe gazety.....
Najlepszym piłkarzem meczu jest księgowy stojący na bramce u niebieskich !!
Takie zwycięstwo po nadal porażka i wcale nie ma się z czego cieszyć Po co w ogóle nam ta kadra narodowa?
Rozbroiło mnie wybranie Lewandowskiego najlepszym piłkarzem spotkania. Powinien nim zostać bramkarz San Marino. Na prawdę dawał sobie nieźle radę jak na bankiera.
Ja i moi synowie najlepszym zawodnikiem meczu jednogłośnie wybraliśmy Boruca.
Chciałem nacieszyć się tą pewną naszą wygraną od początku do końca, bo nawet żona obstawiała wczoraj nasze zwycięstwo, więc godzinę przed meczem wypiłem mocną kawę, no i z trudem ale mi się udało, wynik Ok ale gra, żenada.
wygrać taki mecz to żadne zwycięstwo ,tylko tak jakby młodszego pobił...
Myślę ze jak by zagrali trampkarze to mecz bylby ciekawszy i wola walki .
Ten mecz to była jedna wielka porażka moimm zdaniem.Zawodowcy grali z ludźmi którzy czerpią z tego przyjemność a nasi cieszą się z wygranej.
Jest marchewka to powinien być i kij na tych naszych '' profesjonalnych " piłkarzy .
Nie znoszę sprzedawanych sportów nie oglądam nie fascynuje się wali mnnie to a jak czytam takie coś to przypominają mi się słowa pewnego gruzina wy polacy to nie potrzebujecie wojny wy się sami wybijecie
http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbc … /130329569
Strony Poprzednia 1 … 55 56 57 58 59 … 77 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Dyskusje czasowe.
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo