1,121

Odp: Dyskusje czasowe.

Po co chłopaki mają się narażać na kontuzje w Polsce jak za granicą kasa czeka, tylko tam płacą za osiągnięcia a u nas za obecność

Transport lawetom do 10 ton 696364854 24 h

1,122

Tytoń na brankę ,z resztę tak jak w reklamie ;Błaszczykowski prowadzi ,Piszczek z boku a Lewandowski do tyłu ,tak radzi zagraniczny trener w spocie opla wink

1,123

Obrona wygląda jak ser szwajcarski wszędzie dziury ani składu i ładu z taką grą to mogą w lidze podwórkowej a nie na arenie międzynarodowej.

1,124

Panowie poużywacie sobie na reprezenacji  już w wtorek!  Krzychu  zmieniłeś avatara co mnie nie dziwi  ale żę obywatelstwo na DDR  to chyba  kraj mlekiem i miodem  plynący  sam rozważąm  taką zamianę- ha. ha ha,

1,125

Jakby wszyscy mieli trochę honoru i ambicji grając z godłem na piersi złapali się za jaja to by było inaczej.Niektórym się w głowach przewraca od kasy .Niech wszyscy ci cwaniacy zrzeknom się obywatelstwa i niech idą w pizdu .Niech pracują myją jaja szkopom ,grają w piłkę tylko niech nie przyjeżdzają do Polski w wieku 55-60 lat i blokują kolejki do lekarza i narzekają jak to u nas żle a tam dobrze .

TEN NIE POPEŁNIA BŁĘDÓW KTO NIC NIE ROBI big_smile

1,126

Solidarność pokazała Tuskowi  że jeszcze  możę  pokazać swoją siłe  Ciekawe co pokaże dzisjaj reprezentacja Polski na stadionie ?

1,127

znów gołą d*pe...

1,128

No ja trzymam kciuki za San Marino. Niech kelnerzy, kierowcy i elektrycy pokażą naszym na żelowanym, nasmarowanym samoopalaczem metroseksualnym lalusią że warci są tyle co gazeta z ich zdjęciami w skupie makulatury.

1,129

Ja także kibicuję San Marino...

1,130

:beer:

1,131

ale za czyje zwyciestwo ?

1,132

JAk to czyje San MArino.
2:0 gdyby nie karny było by 1:0 z najgorszą drużyna świata. Czyli są warci tyle co dwie kolorowe gazety.....
Najlepszym piłkarzem meczu jest księgowy stojący na bramce u niebieskich !!

1,133

Takie zwycięstwo po nadal porażka i wcale nie ma się z czego cieszyć sad Po co w ogóle nam ta kadra narodowa?

www.ifa-serwis.pl - warsztat, szlifiernia, pompy wtryskowe, wtryskiwacze i mycie w myjkach ultradźwiękowych.
www.rajstop.pl
- Raj dla stóp smile Najtańszy i najlepszy sklep w sieci - hurt i detal

Zamiast PW proszę napisać maila - szybciej dochodzi i jest pewniejszy.   http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

1,134

Rozbroiło mnie wybranie Lewandowskiego najlepszym piłkarzem spotkania. Powinien nim zostać bramkarz San Marino. Na prawdę dawał sobie nieźle radę jak na bankiera.

...jak mawiał Sofronow.

1,135

Ja i moi synowie najlepszym zawodnikiem meczu jednogłośnie wybraliśmy Boruca.
Chciałem nacieszyć się tą pewną naszą wygraną od początku do końca, bo nawet żona obstawiała wczoraj nasze zwycięstwo, więc godzinę przed meczem wypiłem mocną kawę, no i z trudem ale mi się udało, wynik Ok ale gra, żenada.

1,136

wygrać taki mecz to żadne zwycięstwo ,tylko tak jakby młodszego pobił...

1,137

Myślę  ze jak by zagrali trampkarze  to mecz bylby ciekawszy  i wola walki .

1,138

Ten mecz to była jedna wielka porażka moimm zdaniem.Zawodowcy grali z ludźmi którzy czerpią z tego przyjemność a nasi cieszą się z wygranej.

1,139

Jest marchewka to  powinien być i kij na tych naszych '' profesjonalnych " piłkarzy .

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "

1,140

Nie znoszę sprzedawanych sportów nie oglądam nie fascynuje się wali mnnie to a jak czytam takie coś to przypominają mi się słowa pewnego gruzina wy polacy to nie potrzebujecie wojny wy się sami wybijecie
http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbc … /130329569