Odp: Dopłaty
Fenol ja wczoraj też dostałem odroczenie ...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Dopłaty
Strony Poprzednia 1 … 28 29 30 31 32 … 50 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Fenol ja wczoraj też dostałem odroczenie ...
Mogę powiedzieć że dopłatę miałem . Kasa tak topnieje jak ten śnieg , piorunem . Mam nadzieję że jakoś dociągnie się do żniw .
Niektórzy jeszcze nie dostali dopłat a już trzeba pisać nowe wnioski - i z tym jest problem - nie posiane itp.... taka wiosna i wszystko skumuluje sie na koniec 15 maja - kolejki i ARIMR - praca w biurach do upadlego- nerwówka rolników istny cyrk
Ja dopłaty dostałem w listopadzie i o dziwo jeszcze są
Niektórzy jeszcze nie dostali dopłat a już trzeba pisać nowe wnioski - i z tym jest problem - nie posiane itp.... taka wiosna i wszystko skumuluje sie na koniec 15 maja - kolejki i ARIMR - praca w biurach do upadlego- nerwówka rolników istny cyrk
Właśnie jestem w tym gronie, czekam i nic...
u mnie też ani widu ani słychu... a wniosek złożyłem przed świętami jeszcze
Tak czekam i czekam na te dopłaty i coś mnie naszło żeby pojechać do agencji i sprawdzić czy aby wszystko w porządku, no i dobrze że pojechałem, wziąłem decyzję i pokazałem im w Krakowie, okazało się że zablokowali mi przelew ze względu na potrącenia, a było tylko tyle że potrącili mi za brak duplikatu kolczyka jednej sztuki 70 zł, i dlatego wstrzymali...Babka w agencji powiedziała że najpierw wypłacali do tytoni i tych drobnych, a ci co mieli chociaż najmniejsze potrącenia zostali zablokowani i odsunięci na koniec. Odblokowała mi to, ale muszę czekać jeszcze jakieś dwa tygodnie aż Warszawa zrobi przelew. To wszystko jest chore, mało tego że potrącą z dopłat kasę to jeszcze blokują, w jakim my kraju żyjemy....Tak że koledzy sprawdzajcie sobie jeśli ktoś miał potrącenia czy nie macie wstrzymanych.
No to się agencja pośpieszyła i dziś dostałem podstawowe :wow:
Może choć rś będą w oststnim terminie.
no wkoncu też dostałem podstawę popłaciłem rachunki i 40% poszło
zobaczymy kiedy srodowiskowe przyjdą
ja dwa tygodnie temu dostałem decyzję odje**li mi całe 140 zł ale kasy na koncie jeszcze nie ma
Trzy tygodnie temu dostałem kasę i oczywiście potrącili ponad 2 tys.
ja jeszcze nie mam kasy z dopłat
mi ukradli 7 tys i co mam zrobić????? ku....du......i jeszcze pare takich
modulacja ma być zwiększona, też jeszcze nie mam kasy, zróbmy turniej kto dostanie później
Ja odpadam,wczoraj dostałem rś.
Kto pierwszy jakieś ONW dostał ,bo niby Kalemba wypłaca ;-)
Onw dostaje sąsiednia gmina ale jeszcze nic nie słychać,za to ja i jeszcze paru rolników dostaliśmy już decyzje RŚ.
Cała moja gmina w tym roku miała kontrolę obszarową, wczoraj dostałem kopię raportu pokontrolnego więc dopłaty w ostatniej kolejności.
wczoraj brat dostał ONW ale u mnie cisza
Słyszeliście, że unia nie ma kasy i od przyszłego roku mają odejmować z dopłat obszarowych 2,5% tym co dostają powyżej 2000 euro? Choć i to nie jest pewne bo może być i 4% na minus!
Dziady
Strony Poprzednia 1 … 28 29 30 31 32 … 50 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Dopłaty
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo