Odp: Dopłaty
Ja wczoraj dostałem decyzje o ONW
Telefon 695 076 269
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Dopłaty
Strony Poprzednia 1 … 31 32 33 34 35 … 50 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja wczoraj dostałem decyzje o ONW
Decyzja dzis przyszła 1700 w plecy za modulacje i cos tam, dobrze ze mamy gospodarstwo rospisane na dwóch, ojca nie złapie modulacja
dzisiaj przelali pierwsza z trzech czesci ONW . Bo gospodarstwo jest podzielone na trzy z wiadomych powodow. O rolnosrodowiskowych ani o obszarowych nawet nie marze.
Chawlmy agencję albowiem decyzja obszarowa przyszła.
Dziś wpłynęły rol.środ. więc Mateusz Szczurek zaczął aktywnie pracować.
Mi wczoraj Mikołaj w niebieskim uniformie z napisem Poczta Polska przyniósł decyzję na obszarówkę.
bo ten mikołaj nie robi za darmo :smiley:
mpopis chcesz powiedzieć że on do końca taki święty nie jest?hehe
On chyba teraz robi za Janosika
Rś wczoraj na koncie. Brakuje tylko bezpośrednich.
A ja dostałem dzisiaj obszarowe
.:)
ja mam już wsio
Panowie jak tam wasze dopłaty ??
U nas jakież żarty sobie stroją ?? ludzie podostawali końcówki dopłat te najmniejsze czesci typu 107zł 401zł itp lub mniejszą połowę dopłat to jakieś jaja ? czy co ?
dzwoniąc do ARIMR z zapytaniem jak tam czy jest się na liscie do wypłaty stwierdzili ze nasz wniosek jeszcze nawet z miejsca nie ruszył ? nawet nie został zweryfikowany ? chore ? gdzie dawaliśmy na samym początku te wnioski
Unas to samo dosłownie, dali jakieś ochłapy i się szczycą że pieniądze zaczeli już wypłacać
W okolicy większość,u mnie we wsi wszyscy dostaliśmy RŚ. ONW w gminie Grudziądz pojedyńcze przypadki a obszarowe wg. nieoficjalnej informacji w moim BS dwóch rolników.
30 grudnia wpłacili mi na konto 1/6 dopłat i miałem jechać jutro się dowiedzieć o co chodzi,czy z wnioskiem było coś nie tak ale skoro mówicie że tak u was robią to pewnie wszedzie tak samo jest.
U mnie z trzech ONW wypłacili dwa jak do tej pory RŚ nic i obszarowych nic.
Strony Poprzednia 1 … 31 32 33 34 35 … 50 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Dopłaty
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo