641

Odp: Dopłaty

Ja wczoraj dostałem decyzje o ONW

E 516 na części
Telefon 695 076 269

642

Decyzja dzis przyszła 1700 w plecy za modulacje i cos tam, dobrze ze mamy gospodarstwo rospisane na dwóch, ojca nie złapie modulacja

Rolnik z powołania:-)

643

dzisiaj przelali pierwsza z trzech czesci ONW . Bo gospodarstwo jest podzielone na trzy z wiadomych powodow. O rolnosrodowiskowych ani o obszarowych nawet nie marze.

644

decyzje dostałem onw miesiąc temu a kasy nie ma

645

Chawlmy agencję albowiem decyzja obszarowa przyszła.

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

646

Dziś wpłynęły rol.środ. więc Mateusz Szczurek zaczął aktywnie pracować.

647

Mi wczoraj Mikołaj w niebieskim uniformie z napisem Poczta Polska przyniósł decyzję na obszarówkę. big_smile

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

648

bo ten mikołaj nie robi za darmo :smiley:

649

mpopis chcesz powiedzieć że on do końca taki święty nie jest?hehe

650

On chyba teraz robi za Janosika smile

651

Rś wczoraj na koncie. Brakuje tylko bezpośrednich.

Lepiej być nie może, co będzie się okaże....

652

kasa za onw wczoraj przyszła

653 Ostatnio edytowany przez 088 (2013-12-13 09:56:56)

A ja dostałem dzisiaj obszarowe
.:)

654

ja mam już wsio

Lepiej być nie może, co będzie się okaże....

655

Panowie jak tam wasze dopłaty ??

U nas jakież żarty sobie stroją ?? ludzie podostawali końcówki dopłat te najmniejsze czesci typu 107zł 401zł itp  lub mniejszą połowę dopłat to jakieś jaja ? czy co ?

dzwoniąc do ARIMR z zapytaniem jak tam czy jest się na liscie do wypłaty  stwierdzili ze nasz wniosek jeszcze nawet z miejsca nie ruszył ?  nawet nie został zweryfikowany ?  chore ?  gdzie dawaliśmy  na samym początku  te wnioski

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

656

Unas to samo dosłownie, dali jakieś ochłapy i się szczycą że pieniądze zaczeli już wypłacać

657

W okolicy większość,u mnie we wsi wszyscy dostaliśmy RŚ. ONW w gminie Grudziądz pojedyńcze przypadki a obszarowe wg. nieoficjalnej informacji w moim BS dwóch rolników.

658

ja w tym roku wyjatkowo dostalem juz wszystko smile  wiec zalezy od regionu jak wyplacaja.

http://www.fotoload.pl/123aa36/0da6cca167e5001fc0cd2b03b436c34116164_min.jpg

659

30 grudnia wpłacili mi na konto 1/6 dopłat i miałem jechać jutro się dowiedzieć o co chodzi,czy z wnioskiem było coś nie tak ale skoro mówicie że tak u was robią to pewnie wszedzie tak samo jest.

660

U mnie z trzech ONW wypłacili dwa jak do tej pory RŚ nic i obszarowych nic.