Witam panowie, spotkał się już ktoś z takim przypadkiem aby olej wywalało mu spod pokrywy filtra lub przy połączeniu całej obudowy filtrów z blokiem. Zaczęło mi się dziać tak na polu, czujnik zapchania filtra oleju zaczął mrugać, później już świecił, zajeżdżam się wysypywać, patrzę kapie olej z miejsca łączenia filtrów z blokiem. Pokleiłem silikonem i zjechałem do domu. Na drugi dzień skleiłem już dobrze wyjeżdżam w pole leje się olej z pod pokrywy filtra (wkładu). Po uszczelki do Pankowa i nowy czujnik bo chyba z starym coś jest nie tak skoro świeci nawet po wykręceniu z obudowy. Założyłem nowe uszczelki, wyjeżdżam dzisiaj w pole, czujnik na początku mruga dopóki nie było oleju w filtrach, później świeci już ciągle, olej zaczął wyciekać spod czujnika. Dokręcanie nic nie pomogło tylko wyrobił się gwint. Założyłem nowy wkład filtra, czujnik dalej świeci, jak nie ma oleju w filtrach przygasa, nagromadza się olej lekko mruga a później świeci ciągle, wygląda na to że olej dostaje się w odpowiednich ilościach do filtrów a z nich nie spływa. Chyba że jest prostsza przyczyna. Piotrze dzwoniłem do Ciebie w tej sprawie. Co do manometru to nie wiem, oglądałem go dzisiaj i nie znalazłem opisuj ile ma atm.