Odp: Ile wart jest zt 323? na co zwrócić uwage,co jest delikatne
FORTSCHRITT ZT 303-D czy warto go kupić na uprawę 20 hektarów?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Zakup Fortschritta » Ile wart jest zt 323? na co zwrócić uwage,co jest delikatne
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 … 41 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORTSCHRITT ZT 303-D czy warto go kupić na uprawę 20 hektarów?
hmm następny forszaj ci potrzebny bo po twoim opisie to już masz 323 i sto dwudziestkę na 20 hektarów jeszcze jeden ciągnik ci potrzebny
chyba bardziej przydało by Ci się coś mniejszego
Ale wiecie panowie ja mam 20h swojego a drugie 20 w dzierżawie.
Dlaczego te fortschritty są takie tanie z napędem na przód??
CZEMU te fortschritty z napędem na cztery są tak tanie ??
Są stosunkowo mało popularne. Poza tym relikt przeszłości - DDR.
Pewnie dlatego.
to twój forszaj na zdjęcu??
NO dobrze a jak facet powie mi za Forszaja np323a 10.000 to tak na prawdę co mam przyuważyć,bo to nie mała kasa tym bardziej że w tym roku cienko ze zbiorami a przy zakupie cwany cwaniak może kombinować na prawo i lewo ,lub może kupić ciągnik z jakimś uszkodzeniem ale po naprawie i tak wyjdę na swoje.....
Tak Piotrze, to mój.
Piotrku157, ty chyba nie lubisz przeczepiać maszyn. Wszakże te 40 ha co masz do uprawy, to te 2 statki co masz obrobią z palcem w nosie i jeszcze pojadą na zarobek. A 303 są tanie - kloce zrobione toporem, ciężkie i mało zwrotne, ale skuteczne, to trza im oddać. Idą jak ruska zaraza.
Witam serdecznie
mam takie pytanie
jak poznac ile dany forszaj 323 ma koni czy 101 czy 125 czy inno ma moc
prosze o jak najszybsza odpowiedz bo moze niedlugo pojade po takiego forszaja i chcial bym wiedziec czy chanldaz nie klamie
pozdrawiam
w zależności jak pompa ustawiona ktoś pisał ze były takie i takie ale jak to sprawdzić to nie wiem
Na "oko" nie sprawdzisz ile ma koni.
Co by nie być zawiedzionym, trzeba przyjąć 100. Jak będzie miał ustawioną pompę na 120 - miła niespodzianka !
Witajcie Wszyscy miłośnicy forszajtów Ja po lekturze postów na 14-stu stronach też chcę nabyć 323 ale chyba nie kupię od handlarza , a od tego który pracuje na tym sprzęcie i dba o niego. Nie chcę niespodzianek. Może mi ktoś poradzi
Witaj Józek !
Ja kupiłem od chłopa, prosto z pola. Stał w agregacie pożniwnym, to sobie i po polu nim pojeździłem. No i co z tego jak to był mój pierwszy raz na forszaju. Wark i grzechot jak w każdym obcym ciągniku. W ogólnym łomocie nie wychwyciłem łomotu skrzyni. Dopiero po kilku dniach dotarło, że kupiłem złoma.
Moja rada, do upatrzonego na oko sprzętu, na konkretne oględziny i próbę weź kogoś kto tym sprzętem trochę popracował. Tylko nie "życzliwego" sąsiada.
Powiedz gdzie mieszkasz, może akurat blisko któregoś z Szanownych Forumowiczów. W centralnej Polsce służę w razie potrzeby swoją pomocą.
Witajcie Wszyscy miłośnicy forszajtów Ja po lekturze postów na 14-stu stronach też chcę nabyć 323 ale chyba nie kupię od handlarza , a od tego który pracuje na tym sprzęcie i dba o niego. Nie chcę niespodzianek. Może mi ktoś poradzi
właśnie gdzie mieszkasz .
moje gospodarstwo jest w tucznie koło wałcza, ale mieszkam w warszawie. Kupując i taki tak będę musiał jechać do sprzedającego i wtedy podjechałbym po specjalistę i potem odwiózł go sławek 42 czy mogę na CIEBIE LUB INNEGO SPECA LICZYĆ
jozef.glowacki to masz kawał drogi z domu do gospodarstwa
mi to nie przeszkadza to są łąki
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 … 41 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Zakup Fortschritta » Ile wart jest zt 323? na co zwrócić uwage,co jest delikatne
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo