Odp: Dyskusje czasowe.
mam neta radiowego od lokalnego dostawcy, 4M za 60zł, psuje się co 3 miesiące, serwisant naprawia w dniu zgłoszenia awarii:)
i za to ich lubie:)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Dyskusje czasowe.
Strony Poprzednia 1 … 65 66 67 68 69 … 77 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
mam neta radiowego od lokalnego dostawcy, 4M za 60zł, psuje się co 3 miesiące, serwisant naprawia w dniu zgłoszenia awarii:)
i za to ich lubie:)
Tak mam z kabla i mam sieć w domu WiFi praktycznie łapie mi na całym podwórku ... niby jest 2 G przesyłu wraz z domowym tel płącę 49.99 żeby nie powiedzieć ze 50 D:
ale z domowego chcę zrezygnować bo bez sensu jak każdy ma kom .... więc potrzebował bym sam net ... obecna umowa konczy się 13 ... tego miesiaca ... więc muszę coś wybrać lecz nie wiem co ... jest tu u nas radiówka dość dobrej kondycji i tak właśnie myślę o tym ale czy warto ? to jest pytanie
Oloe a ten limit to jaki ty masz? 18mb? coś Ci się pomyliło 18GB to tak
Giga -dokładnie.
Telefon stacjonarny najpierw miałem radiowy taka wielka antena na dachu 20 lat temu. Niezłe były czasami jaja telewizor zaczynał trzeszczeć po chwili słucham jakiejś rozmowy telefonicznej w telewizorze. Co do internetu od 12 lat kablowy, póki co nie widzę u siebie innej opcji.
JAk masz za 50 zł inetrnet i telefon to nie kombinuj.
Oglądał ktoś ostatnio wiadomości (nie pamiętam w który dzień) ale mówili że niemcy i dania dogadują się z rosją na temat przywrócenia eksportu wieprzowiny do rosji. Polski rząd coś tam szumi, ale czy coś z tego wyjdzie nie wiadomo.
Dziś też o tym mówili w wiadomościach .Miller się mądrzył na ten temat .Ale po wydarzeniach na Ukrainie ruscy się odkują na nas i powoli będą nas punktować najpierw świnki ,mleko , ceny gazu i tak po kolei ,A nasi sojużnicy będą im włazić w dupę a nas klepać po ramieniu .Putin co ma zrobić to zrobi i nikt mu nie przeszkodzi bo wojny chyba nie będzie a do unii europejskiej nie ma zamiaru wchodzić
dzis słyszałem ładne obiecanki ze unia da kase na rekompensaty za straty wywołane pomorem swin, a za 2-3 tyg eksport ma ruszyc... takie rzeczy to tylko w erze
taki żart dzwoni frau MERKER do Putina .władimir zatrzymaj się na wiśle z resztą sobie poradzę .
Wiecie czemu putin tak dobrze się trzyma?
ulubione ciastko putina????? ........... Krymówki
Sikorski pyskówki uskutecznia a my rolnicy za to po dupie dostaniemy....
Czy któryś z panów odwiedził lokal wyborczy. Z żalem stwierdzam że ja nie .
a w jakim celu ? przecież nam i tak nie będize lepiej .... bo to wybór nie dla nas tylko dla ich dobra .... szkoda naszego czasu
Jak byłem w południe to złożyłem pierwszy podpis na liście ze swojej wioski ,więc frekwencja pewnie będzie słaba . Wojtas tylko później nie biadol że ktoś za ciebie zadecydował i wprowadził palantów do europarlamentu !
To jest głosowanie na nowych milionerów,głosując polepszasz komuś stopę życia.
A takie rozumowanie to zwykła zawiść . W wojsku jest generał ,w firmie szef a krajem rządzą politycy czy nam się to podoba czy nie niestety .
Na wybory do euro parlamentu nie chodzę ,ale na nasze krajowe jestem obecny zawsze.Uważam że ten cały euro parlament jest w ogóle nie potrzebny .Moim zdaniem wystarczył by jeden minister z każdego kraju z jakimiś mądrymi doradcami bo przecież oni rządzą i decydują o losach świata .Było by zapewne taniej i może by zostało więcej kasy do podziału dla innych .
i wtedy marchewka była by nadal warzywem.....
Też nie byłem, przyjechał teściu było :beer:, a 6 km spacerów nie lubię.....
Ja jestem apolityczny , nie chodzę na żadne wybory nawet na sołtysa , uważam się za dobrego obywatela podatki płacę a jak przyjdzie czas umierać to umrę .
9
Strony Poprzednia 1 … 65 66 67 68 69 … 77 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Dyskusje czasowe.
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo