1,321

Odp: Dyskusje czasowe.

mam neta radiowego od lokalnego dostawcy, 4M za 60zł, psuje się co 3 miesiące, serwisant naprawia w dniu zgłoszenia awarii:)
i za to ich lubie:)

1,322

Tak mam z kabla i mam sieć  w domu   WiFi  praktycznie łapie mi na całym  podwórku ...  niby jest 2 G przesyłu  wraz z domowym tel płącę 49.99 żeby nie powiedzieć ze 50 D:
ale z domowego chcę zrezygnować bo bez sensu  jak każdy ma kom .... więc potrzebował bym sam net ...  obecna umowa konczy się 13 ... tego miesiaca ... więc muszę coś wybrać lecz nie wiem co ...  jest tu u nas radiówka  dość dobrej  kondycji i tak właśnie myślę o tym  ale czy warto ?  to jest pytanie

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

1,323

Krzysiek napisał/a:

Oloe a ten limit to jaki ty masz? 18mb? coś Ci się pomyliło 18GB to tak

Giga -dokładnie.

1,324

Telefon stacjonarny najpierw miałem radiowy taka wielka antena na dachu 20 lat temu. Niezłe były czasami jaja telewizor zaczynał trzeszczeć po chwili słucham jakiejś rozmowy telefonicznej w telewizorze. Co do internetu od 12 lat kablowy, póki co nie widzę u siebie innej opcji.

1,325

JAk masz za 50 zł inetrnet i telefon to nie kombinuj.

1,326

Oglądał ktoś ostatnio wiadomości (nie pamiętam w który dzień) ale mówili że niemcy i dania dogadują się z rosją na temat przywrócenia eksportu wieprzowiny do rosji. Polski rząd coś tam szumi, ale czy coś z tego wyjdzie nie wiadomo.

Nic dobrego się nie dzieje, świat zachodni z nas się śmieje. Gospodarka nam się wali, bieda rośnie Tusk się chwali. Naiwniakom cuda wciska, bo naiwni są ludziska. Postkomuna mu wtóruje, taki premier im pasuje. W Polsce obcym tworzą raj, bo to bardzo dziwny kraj. Polskę dawno rozprzedali, służbę zdrowia zrujnowali. I nauka także leży, nikt Tuskowi już nie wierzy. Hej Donaldzie gdzie te cuda? same kłamstwa i obłuda! Na kryzysie rząd nie traci, bo za wszystko naród płaci

1,327

Dziś też o tym mówili w wiadomościach .Miller się mądrzył na ten temat .Ale po wydarzeniach na Ukrainie ruscy się odkują na nas i powoli będą nas punktować  najpierw świnki ,mleko , ceny gazu i tak po kolei ,A nasi sojużnicy będą im włazić w dupę a nas klepać po ramieniu .Putin co ma zrobić to zrobi i nikt mu nie przeszkodzi bo wojny chyba nie będzie a do unii europejskiej nie ma zamiaru wchodzić

TEN NIE POPEŁNIA BŁĘDÓW KTO NIC NIE ROBI big_smile

1,328

dzis słyszałem ładne obiecanki ze unia da kase na rekompensaty za straty wywołane pomorem swin, a za 2-3 tyg eksport ma ruszyc... takie rzeczy to tylko w erze

Rolnik z powołania:-)

1,329

taki żart dzwoni frau MERKER do Putina .władimir zatrzymaj się na wiśle z resztą sobie poradzę .

Leszek   dla kolegów'

1,330

Wiecie czemu putin tak dobrze się trzyma?

1,331

ulubione ciastko putina????? ........... Krymówki smile

Lepiej być nie może, co będzie się okaże....

1,332

Sikorski pyskówki uskutecznia a my rolnicy za to po dupie dostaniemy....

Posiadam części do sieczkarni, kombajnów i traktorów Fortschritt, silników IFA 6 i 4- cyl. Kom- 505857445
http://fortschritt.p2a.pl/viewtopic.php?id=1726

1,333

Czy któryś z panów odwiedził lokal wyborczy. Z żalem stwierdzam że ja nie .

1,334

a w jakim celu ?  przecież nam i tak nie będize lepiej ....  bo to wybór nie dla nas tylko dla ich dobra .... szkoda naszego czasu

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

1,335

Jak byłem w południe to złożyłem pierwszy podpis na liście ze swojej wioski ,więc frekwencja pewnie będzie słaba . Wojtas tylko później nie biadol że ktoś za ciebie zadecydował i wprowadził palantów do europarlamentu !

1,336

To jest głosowanie na nowych milionerów,głosując polepszasz komuś stopę życia.

Transport lawetom do 10 ton 696364854 24 h

1,337

A takie rozumowanie to zwykła zawiść . W wojsku jest generał ,w firmie szef a krajem rządzą politycy czy nam się to podoba czy nie niestety .

1,338

Na wybory do euro parlamentu nie chodzę ,ale na nasze krajowe jestem obecny zawsze.Uważam że ten cały euro parlament jest w ogóle nie potrzebny .Moim zdaniem wystarczył by jeden minister z każdego kraju z jakimiś mądrymi  doradcami bo przecież  oni rządzą i decydują o losach świata .Było by zapewne taniej i może by zostało więcej kasy do podziału dla innych .

1,339 Ostatnio edytowany przez Krzysiek (2014-05-25 19:08:39)

i wtedy marchewka była by nadal warzywem.....
Też nie byłem, przyjechał teściu było :beer:, a 6 km spacerów nie lubię.....

1,340

Ja jestem apolityczny , nie chodzę na żadne wybory nawet na sołtysa , uważam się za dobrego obywatela podatki płacę a jak przyjdzie czas umierać to umrę .

9

od małej myszki do Cesarza , wszyscy żyją z gospodarza

tel 782 616 889 dla kolegów z forum czynny całą dobę  Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki , tylko cuda zabierają mi trochę czasu.                                                                                                          "Mówią żem jest paranoid a ja nie przejmuję się jadę co fabryka dała ....."