Koseś, specjalistą w takich anonimowych minusach jest przecież yokoslaw i może jego się spytaj... Zresztą zobacz w jakich wątkach i w jakich momentach te minusy się pojawiają, i wszystko będzie jasne. Ale nie licz na to, że Twój anonimowy darczyńca minusów się ujawni, bo musimy założyć, że jednak coś tam czytać on umie i zgodnie z tym co masz napisane w stopce, dyskusji z Tobą nie podejmie. Ja swojego yokoslawa przyłapałem na gorącym uczynku i teraz to ja mam z niego niezły ubaw Zresztą powodów, żeby się nie ujawnić ma on jeszcze co najmniej dwa i razem dobrze wiemy jakie one są... To taki typek typu kibola czy "narodowościowca", który najlepiej czuje się z kapturem i maską na gębie, bo wtedy łatwiej rozpętać zadymę i jak go nikt za czerep nie złapie, to wywinie się swoją anonimowością, i dalej będzie udawał zamodlonego świętoszka... Przykre to, że i tacy na tym zacnym forum się pojawili, ale generalnie trzeba mieć ich głęboko w d...., nie przejmować się i dalej pisać swoje, bo dlaczegóż by nie? Koseś, nie dawaj się pierwszemu lepszemu gamoniowi!
A wracając do sedna wątku, to najbardziej zabawne dla mnie było, jak to ostatnio wszyscy, zarówno z lewa jak i z prawa, podniecali się tą rzekomą wolnością i tym jak to spod niewoli czerwonych kiedyś tam się uwolnili, zupełnie bez refleksji, że w chwilę później sami i dobrowolnie oddali się w niewolę czarnym... Kolejny zabór Polski trwa od wielu lat w najlepsze, żeby nie powiedzieć od samego chrztu Polski, ale już taki prawie bezkrwawy i z uśmiechem na ustach... Po co się teraz bić, jak można całą Polskę dostać za 1% jej wartości, i to jeszcze z pocałowaniem w rękę czy tam złoty pierścionek... Tak jest taniej, szybciej i łatwiej, i żadne organizacje, a nawet i sam Wujek Sam w obronie Polski nie stanie. O niewolniczym kapitalizmie, to znaczy o niewolniczej dla 99% społeczeństwa wolnorynkowej gospodarce sprawiedliwości społecznej już nie wspominając... W wątku obok wrzuciłem fajne porównanie jakie znalazłem kiedyś w sieci i jakoś tak bez echa ono przeszło, więc wrzucam je tu jeszcze raz:
"~To powinien przeczytać kazdy odważny : WYOBRA¬CIE sobie taką hipotetyczną sytuację - Polska podpisuje z Rosją układ, na podstawie którego
1-Polska będzie utrzymywać na swój koszt wszystkie ambasady Rosji i rosyjskie uczelnie wyższe, licea i gimnazja na terenie Polski.
2-Polska zgodzi się, aby Rosja posiadała na terytorium Polski siatkę jawnych funkcjonariuszy, zarówno obcego pochodzenia jak i rekrutowanych miejscowo.
3-Funkcjonariusze ci będą mieli gwarantowany wstęp do szkół, szpitali, wiezień, jednostek wojskowych, w celu gromadzenia informacji i prowadzenia działań propagandowych i manipulacyjnych na rzecz Rosji i jej interesów.
4-Funkcjonariusze ci wstępując do polskiego wojska zostają od razu conajmniej kapitanami, a nawet generałami i mają nie tylko pensje pochodzące z dochodu narodowego Polski, ale także maja dostęp do największych tajemnic
5-W stosownych przypadkach będą mieli tez pensje i przywileje takie same jak pracownicy tych ośrodków, ale pod wieloma względami nie będą podlegać takim samym przepisom np. ci w szkołach nie będą podlegali kuratorium i ministerstwu,
6-Ponadto Polska przyzna im bezpłatną opiekę medyczną i emerytury.
7-W przypadku łamania prawa przez tych funkcjonariuszy, o ile nie zostali złapani na gorącym uczynku, Moskwa zastrzega sobie prawo do nie informowania polskich władz i podejmowania kroków zgodnie ze swoimi interesami - np. tuszowania sprawy, zastraszania ofiar, przenoszenia winnych na inną placówkę, kłamania, oskarżania innych etc.
8-Rosja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania swoich funkcjonariuszy do otwartego krytykowania i wpływania na polską politykę wewnętrzną i zewnętrzną, prawa obywatelskie, kierunki badań naukowych i inny dowolny aspekt życia społecznego i politycznego
9- Rosja zastrzega też, że jest niezależnym państwem i Polska nie ma tam prawa krytyki, a manipulacje są niedopuszczalne.
10-Polska ma też oddać Rosji wszystkie ziemie i nieruchomości jakie kiedykolwiek należały do władz Imperium Rosyjskiego lub Związku Radzieckiego albo obywateli któregoś z tych krajów.
11-Polacy robią codzienną składkę pieniężną na rzecz Rosji.
12-Polski rząd finansuje działalność agentów Rosji pracujących w Polsce
13-UMOWA GWARANTUJĄCA TE WSZYSTKIE PRZYWILEJE NIE PODLEGA WYPOWIEDZENIU
PODOBA SIĘ ??? NIE ???
A co jeżeli to zamiast Rosji byłyby Niemcy?
TEŻ NIE?
Więc dlaczego zgodziliśmy się na coś takiego SAMEGO w stosunku do WATYKANU -który zawsze trzymał z zaborcami i potępiał nasze powstania narodowe?"
No to anonimowe gamonie, dorzućcie mi jeszcze parę minusów....
www.ifa-serwis.pl - warsztat, szlifiernia, pompy wtryskowe, wtryskiwacze i mycie w myjkach ultradźwiękowych.
www.rajstop.pl - Raj dla stóp
Najtańszy i najlepszy sklep w sieci - hurt i detal
Zamiast PW proszę napisać maila - szybciej dochodzi i jest pewniejszy.
Piszę poprawnie po polsku.