1,381 Ostatnio edytowany przez sarast (2014-06-08 10:04:20)

Odp: Dyskusje czasowe.

Kolego Piotrk  napisał ...// To taki typek typu kibola czy "narodowościowca", który najlepiej czuje się z kapturem i maską na gębie, bo wtedy łatwiej rozpętać zadymę i jak go nikt za czerep nie złapie, to wywinie się swoją anonimowością, i dalej będzie udawał zamodlonego świętoszka... Przykre to, że i tacy na tym zacnym forum się pojawili, ale generalnie trzeba mieć ich głęboko w d...., nie przejmować się i dalej pisać swoje, bo dlaczegóż by nie? Koseś, nie dawaj się pierwszemu lepszemu gamoniowi!  //        Kolego P się rozpędzasz .nie wiem  do kogo  to pisałeś ale to wynikało z mojej rozmowy z Koseś   jakoś to dziwnie odebrałem. hamuj waść.

Leszek   dla kolegów'

1,382

Sarast, odpuść sobie złośliwości, szkoda fatygi. Nie jesteś w stanie mnie wk.rwić.

1,383 Ostatnio edytowany przez Sebastian (2014-06-08 11:37:57)

Jeszcze i ten wątek wyleci jak tak dalej będzie ! Jednak Piotrowi K zależy na tych minusach sądząc po poście . Radzę cierpliwość i rozsądek  . Jednak i tak nikt nie posłucha .

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "

1,384

sławek 42 napisał/a:

Sarast, odpuść sobie złośliwości, szkoda fatygi. Nie jesteś w stanie mnie wk.rwić.

masz rację stoimy po przeciwnej stronie barykady.nie pasowali mi zawsze koledzy z ZSMP.

Leszek   dla kolegów'

1,385

sarast napisał/a:

ha ha  dwa lata w armi  ludowej *** i oni zadowoleni i dumni .trzeba było zostać na trepa a nie drobnymi pod bramą rzucać . dzis by już dawno byli byście na emeryturach .a jeszcze jedno szwej odmówił by rozkazu  ????? co wy na starość pijecie ????? a na przysiędzę było buuuuuu ,weż przestań ????? a chyba ze zostaliście w tej wspaniałej armi  a to przepraszam.javascript:insert_text(':lol:',%20'');

Ja poszedłem do armii odsłużyć i nigdy nie wychylałem się przed szereg w przeciwieństwie do ciebie co widać po twoim wątkach które piszesz o strzelaniu do narodu itd.powinieneś raczej ty zastanowić się nad zmianą dilera bo sprzedaje ci jakieś łajno .Za czym coś napiszesz to pomyśl   bo zapędy masz jak ci co pacyfikowali robotników

TEN NIE POPEŁNIA BŁĘDÓW KTO NIC NIE ROBI big_smile

1,386

pier....sz jak byś się szmat nażarł .. nie chce mi się z tobą gadać.

Leszek   dla kolegów'

1,387

Z przykrością muszę stwierdzić stare polskie powiedzenie że "prawda zawsze boli " ale tylko ta najprawdziwsza prawda bo są trzy prawdy 1 PRAWDA 2 ŚWIĘTA PRAWDA 3 I GÓWNO PRAWDA  A I ZNAM JESZCZE JEDNĄ PRAWDĘ ,EWE PRAWDĘ ale to już opowieści nie na forum publicznym bo szeryf by to i tak wykasował

TEN NIE POPEŁNIA BŁĘDÓW KTO NIC NIE ROBI big_smile

1,388

Też nie lubiłem kolegów z ZSMP, byłem w ZMW - konkurencja. Chociaż na jednej płaszczyźnie się zgadzamy.

1,389

no to już jest za co wypić.narka

Leszek   dla kolegów'

1,390

Jestem za ! Nara !

1,391 Ostatnio edytowany przez PiotrK (2014-06-09 17:52:49)

yokoslaw napisał/a:

...
A ty to sobie w domu żonie po ubliżaj a ode mnie sie odczep.

O jejku, jejku, jaki kolega nagle wrażliwy... Do ubliżania innym to pierwszy, ale sam kilku słów prawdy nie zniesie.... Wiem, że prawda kole w aureolę, ale gdybyś zapomniał, a i pewnie nie wszyscy jeszcze wiedzą, to przypominam, że to Ty mi masowo i anonimowo dajesz minusy, a nie jak Tobie i że ten "konflikt" tym Ty wywołałeś, a nie ja, i że tylko Ty go możesz zakończyć, a nie ja...  Gdybym miał chociaż cień wątpliwości, to nie napisałbym tego, ale na własne oczy widziałem jak dowalasz mi masowo minusy, więc teraz możesz podziękować tylko sobie. Na oczyszczenie swojego honoru i dobrego imienia (chociaż pewnie i tak nam się tu już nigdy nie przedstawisz...) miałeś szansę wielokrotnie, ale nie skorzystałeś z niej. Wystarczyło się tylko przyznać i powiedzieć, dlaczego i za co bombardujesz mnie tymi minusami. Szansy nie wykorzystałeś, więc wiń za to tylko siebie. A i nie wzywaj mojej żonki nadaremno, bo jak ona dołączy do tego naszego małego grona, to nie ręczę za nią. Takie Wampy jak ona, w obronie swoich mężczyzn stają się nieobliczalne.... wink I nie licz na to, że się ona tu przestawi, bo będzie tak samo anonimowa jak i Ty...

sarast napisał/a:

Kolego Piotrk  napisał ...// To taki typek typu kibola czy "narodowościowca", który najlepiej czuje się z kapturem i maską na gębie, bo wtedy łatwiej rozpętać zadymę i jak go nikt za czerep nie złapie, to wywinie się swoją anonimowością, i dalej będzie udawał zamodlonego świętoszka... Przykre to, że i tacy na tym zacnym forum się pojawili, ale generalnie trzeba mieć ich głęboko w d...., nie przejmować się i dalej pisać swoje, bo dlaczegóż by nie? Koseś, nie dawaj się pierwszemu lepszemu gamoniowi!  //        Kolego P się rozpędzasz .nie wiem  do kogo  to pisałeś ale to wynikało z mojej rozmowy z Koseś   jakoś to dziwnie odebrałem. hamuj waść.

Sarast, po raz kolejny proszę Cię, żebyś czytał ze zrozumieniem. To co napisałem, było zaadresowane tylko do anonimowego minusodawcy, który także i na Kosesiu skupił już swoją uwagę, za poglądy niezgodne z tymi "jedynymi właściwymi"... Jeżeli Ty nie dałeś nikomu takiego anonimowego minusa, to absolutnie Cię to nie dotyczyło. Jeżeli natomiast dałeś na tym forum lub gdziekolwiek indziej komuś takiego minusa (np. właśnie Kosesiowi, Sławkowi42 albo mi) to w takim razie dotyczyło to i także Twojej osoby. Tak więc, czy to Cię dotyczyło czy nie, to z nas wszystkich wiesz tylko Ty. Jest takie przysłowie, 'uderz w stół, a nożyce się odezwą', ale już nie będę wnikał. Mam nadzieję tylko że nie postępujesz tak jak yokoslaw i takich anonimowych minusów nie rozdajesz. A jeżeli przyjdzie moment, że takiego komuś dasz, to w przeciwieństwie to yokoslawa, powiesz komu i za co. To poza odrobiną odwagi nic nie kosztuje, a bardzo oczyszcza atmosferę. Yokoslaw tego niestety nie rozumie i dorzucił mi tych minusów znowu ponad trzydzieści...

Dzięki Sławek i Koseś za tych kilka miłych słów otuchy i dodatkowego plusika wink Przywracacie mi wiarę w ludzi...

www.ifa-serwis.pl - warsztat, szlifiernia, pompy wtryskowe, wtryskiwacze i mycie w myjkach ultradźwiękowych.
www.rajstop.pl
- Raj dla stóp smile Najtańszy i najlepszy sklep w sieci - hurt i detal

Zamiast PW proszę napisać maila - szybciej dochodzi i jest pewniejszy.   http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

1,392

Nie wiem jak to działa ale kiedyś w którymś wątku napisałem że dla kolegi Ojanusz należą się dwa plusy i tak też chciałem zrobić, pierwszy dodałem od razu ale jak chciałem dać zaraz drugiego to wyskoczył mi jakiś komunikat że muszę ileś postów odczekać aby dać drugiego plusa . Po dwóch dniach dopiero dodałem bez problemu też tak macie ?

1,393 Ostatnio edytowany przez sarast (2014-06-09 19:31:28)

a się Piotrzek między wierszami  do mnie przypierda......  masz  z tymi minusami poważny problem .czepiłeś sie ykosława i jedziesz po nim jak po burej suce ,myślałem ża jesteś ponad to ? ale sie myliłem .

Leszek   dla kolegów'

1,394 Ostatnio edytowany przez yokoslaw (2014-06-09 19:54:21)

PiotrK napisał/a:
yokoslaw napisał/a:

...
A ty to sobie w domu żonie po ubliżaj a ode mnie sie odczep.

O jejku, jejku, jaki kolega nagle wrażliwy... Do ubliżania innym to pierwszy, ale sam kilku słów prawdy nie zniesie.... Wiem, że prawda kole w aureolę, ale gdybyś zapomniał, a i pewnie nie wszyscy jeszcze wiedzą, to przypominam, że to Ty mi masowo i anonimowo dajesz minusy, a nie jak Tobie i że ten "konflikt" tym Ty wywołałeś, a nie ja, i że tylko Ty go możesz zakończyć, a nie ja...  Gdybym miał chociaż cień wątpliwości, to nie napisałbym tego, ale na własne oczy widziałem jak dowalasz mi masowo minusy, więc teraz możesz podziękować tylko sobie. Na oczyszczenie swojego honoru i dobrego imienia (chociaż pewnie i tak nam się tu już nigdy nie przedstawisz...) miałeś szansę wielokrotnie, ale nie skorzystałeś z niej. Wystarczyło się tylko przyznać i powiedzieć, dlaczego i za co bombardujesz mnie tymi minusami. Szansy nie wykorzystałeś, więc wiń za to tylko siebie. A i nie wzywaj mojej żonki nadaremno, bo jak ona dołączy do tego naszego małego grona, to nie ręczę za nią. Takie Wampy jak ona, w obronie swoich mężczyzn stają się nieobliczalne.... wink I nie licz na to, że się ona tu przestawi, bo będzie tak samo anonimowa jak i Ty...

Jak do tej pory to tylko ty mi ubliżasz,ale hejterstwo teraz modne w internecie to sie lansuj dalej. Zony nie wyzywałem twojej , przedstawiałem sie , z okolicy wszyscy i tak wiedzą kim jestem bo po sprzecie mnie poznaja jak wchodzą na forum i czytają , a jak ktos bedzie w mojej okolicy to zapraszam , numer tez podawałem. Nie czuje sie zebym jakis konflikt wywołał.

mdw

1,395

Ale mnie wkur..... z tymi minusami trzeba zmienic temat.
Wolicie małe cycki czy duże? Ja wole miseczki D/E

1,396

duże .ale żeby były wesołe!!!!

Leszek   dla kolegów'

1,397 Ostatnio edytowany przez PiotrK (2014-06-09 22:03:51)

sarast napisał/a:

a się Piotrzek między wierszami  do mnie przypierda......  masz  z tymi minusami poważny problem .czepiłeś sie ykosława i jedziesz po nim jak po burej suce ,myślałem ża jesteś ponad to ? ale sie myliłem .

Sarast, nie przypierdalam się. Pytałeś to odpowiedziałem. Nie dawałeś minusów, nie było do Ciebie. Dawałeś minusy, było do Ciebie. Bardzo prosty, zero jedynkowy układ. Żadnych podtekstów i pisania między wierszami.
Z minusami nie mam żadnego problemu, wręcz przeciwnie. Są one dla mnie niczym paliwo do silnika albo jak woda na młyńskie koło czy wręcz, żeby było bardziej poetycko, jak wiatr dla moich żagli... He, he:) Nakręcają mnie one i tyle. Im więcej ich dostaję, tym większy sens widzę w tych moich wypocinach... Poważny problem ma ten co je daje i to problem z samym sobą.

yokoslaw napisał/a:

...
Jak do tej pory to tylko ty mi ubliżasz,ale hejterstwo teraz modne w internecie to sie lansuj dalej. Zony nie wyzywałem twojej , przedstawiałem sie , z okolicy wszyscy i tak wiedzą kim jestem bo po sprzecie mnie poznaja jak wchodzą na forum i czytają , a jak ktos bedzie w mojej okolicy to zapraszam , numer tez podawałem. Nie czuje sie zebym jakis konflikt wywołał.

Ani razu Ci nie ubliżyłem. A może przypomnieć Ci np. kogo i kiedy Ty nazywałeś debilem? Fakt, nie chodziło o mnie, ale ubliżanie jest ubliżaniem... Nie napisałem też, że wyzywasz moją żonę, tylko, że ją wzywasz. Czytaj ze zrozumieniem, proszę po raz kolejny.
Konflikt wywołałeś dawaniem anonimowych minusów. Na własne oczy widziałem, jak mi ich przybywa podczas gdy tylko Ty byłeś na forum zalogowany... Jeżeli się mylę i ten system działa inaczej, to przepraszam, ale w takim razie niech ten co je daje przyzna się i zdejmie z Ciebie to piętno anonimowego minusodawcy. Niech będzie mężczyzną i powie otwarcie w jakim momencie i za co je daje. Jeżeli tego nie zrobi, to nic w tym temacie się z mojej strony nie zmieni. Dla mnie jest on nadal jakąś tam tchórzliwą karykaturą mężczyzny i gamoniem.

Krzysiek masz rację. Trzeba zmienić tonację... Żeby powrócić, do wcześniejszych tematów w tym wątku, to w następnej kolejności napiszę jeszcze trochę o ś.p. Gen. Wojciechu Jaruzelskim i o tym jak niewielu dzisiejszych polityków/karierowiczów nawet do pięt mu nie dorasta, i że w sumie to powinniśmy za kilka rzeczy jeszcze mu podziękować. Nawet ta rozwydrzona banda, co na jego pogrzebie nawet minimum przyzwoitości nie potrafiła z siebie wykrzesać. Fakt, wielu ludzi może mieć do niego dużo żalu, ale czy dzisiejsi politycy są tacy święci? Czy dzisiejszy system nie ma swoich ofiar? Takich ofiar jest bardzo wiele i to każdego dnia, ale niestety tego już nikt nie widzi, a może nie chce widzieć....

Może jeszcze coś napiszę o frekwencji na wyborach, które są przywilejem, a nie obowiązkiem i o tym, że jej marny wynik dalej nic nie zmienia, i że w takim razie jedyny skutek mogłaby przynieść frekwencja na poziomie 100% z nieważnie oddanymi głosami w ilości np. 99%... Wtedy może byłoby jakieś ogólnoeuropejskie poruszenie, a tak to dalej winne jest leniwe społeczeństwo....

www.ifa-serwis.pl - warsztat, szlifiernia, pompy wtryskowe, wtryskiwacze i mycie w myjkach ultradźwiękowych.
www.rajstop.pl
- Raj dla stóp smile Najtańszy i najlepszy sklep w sieci - hurt i detal

Zamiast PW proszę napisać maila - szybciej dochodzi i jest pewniejszy.   http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

1,398 Ostatnio edytowany przez sarast (2014-06-09 22:30:39)

Z uporem się nie zgadzam z opinią o wojtku  tak lekko zapominacie o czechosłowacji stoczniowch z 70 i chłopakach z Wójka 81 ,schować sie za lekarzami i unikać sądów razem z kiszczakiem i innymi .karierowicz w bardzo dużym wydaniu, .takie mam zdanie i za nic je nie zmienię

Leszek   dla kolegów'

1,399

A co byś chciał ? władza zmienia KAŻDEGO  ,czy Ty cz Ja  bym się dorwał do koryta to ciągnął bym z niego  ile się da bo nic nie trwa wiecznie . Nie wszystko w Jaruzelskim i mi się podoba ( to jak postąpiono z Gierkiem ) ale suma sumarum zasłużył  traktowanie godne Prezydenta Polski .

1,400 Ostatnio edytowany przez yokoslaw (2014-06-09 22:44:35)

PiotrK napisał/a:
yokoslaw napisał/a:

...

Ani razu Ci nie ubliżyłem. A może przypomnieć Ci np. kogo i kiedy Ty nazywałeś debilem? Fakt, nie chodziło o mnie, ale ubliżanie jest ubliżaniem... Nie napisałem też, że wyzywasz moją żonę, tylko, że ją wzywasz. Czytaj ze zrozumieniem, proszę po raz kolejny.
Konflikt wywołałeś dawaniem anonimowych minusów. Na własne oczy widziałem, jak mi ich przybywa podczas gdy tylko Ty byłeś na forum zalogowany... Jeżeli się mylę i ten system działa inaczej, to przepraszam, ale w takim razie niech ten co je daje przyzna się i zdejmie z Ciebie to piętno anonimowego minusodawcy. Niech będzie mężczyzną i powie otwarcie w jakim momencie i za co je daje. Jeżeli tego nie zrobi, to nic w tym temacie się z mojej strony nie zmieni. Dla mnie jest on nadal jakąś tam tchórzliwą karykaturą mężczyzny i gamoniem.
.

a conchita wurst nie jest karykaturą mężczyzny? bo o tym pisałem nazywając debilem

mdw