yokoslaw napisał/a:...
A ty to sobie w domu żonie po ubliżaj a ode mnie sie odczep.
O jejku, jejku, jaki kolega nagle wrażliwy... Do ubliżania innym to pierwszy, ale sam kilku słów prawdy nie zniesie.... Wiem, że prawda kole w aureolę, ale gdybyś zapomniał, a i pewnie nie wszyscy jeszcze wiedzą, to przypominam, że to Ty mi masowo i anonimowo dajesz minusy, a nie jak Tobie i że ten "konflikt" tym Ty wywołałeś, a nie ja, i że tylko Ty go możesz zakończyć, a nie ja... Gdybym miał chociaż cień wątpliwości, to nie napisałbym tego, ale na własne oczy widziałem jak dowalasz mi masowo minusy, więc teraz możesz podziękować tylko sobie. Na oczyszczenie swojego honoru i dobrego imienia (chociaż pewnie i tak nam się tu już nigdy nie przedstawisz...) miałeś szansę wielokrotnie, ale nie skorzystałeś z niej. Wystarczyło się tylko przyznać i powiedzieć, dlaczego i za co bombardujesz mnie tymi minusami. Szansy nie wykorzystałeś, więc wiń za to tylko siebie. A i nie wzywaj mojej żonki nadaremno, bo jak ona dołączy do tego naszego małego grona, to nie ręczę za nią. Takie Wampy jak ona, w obronie swoich mężczyzn stają się nieobliczalne.... I nie licz na to, że się ona tu przestawi, bo będzie tak samo anonimowa jak i Ty...
sarast napisał/a:Kolego Piotrk napisał ...// To taki typek typu kibola czy "narodowościowca", który najlepiej czuje się z kapturem i maską na gębie, bo wtedy łatwiej rozpętać zadymę i jak go nikt za czerep nie złapie, to wywinie się swoją anonimowością, i dalej będzie udawał zamodlonego świętoszka... Przykre to, że i tacy na tym zacnym forum się pojawili, ale generalnie trzeba mieć ich głęboko w d...., nie przejmować się i dalej pisać swoje, bo dlaczegóż by nie? Koseś, nie dawaj się pierwszemu lepszemu gamoniowi! // Kolego P się rozpędzasz .nie wiem do kogo to pisałeś ale to wynikało z mojej rozmowy z Koseś jakoś to dziwnie odebrałem. hamuj waść.
Sarast, po raz kolejny proszę Cię, żebyś czytał ze zrozumieniem. To co napisałem, było zaadresowane tylko do anonimowego minusodawcy, który także i na Kosesiu skupił już swoją uwagę, za poglądy niezgodne z tymi "jedynymi właściwymi"... Jeżeli Ty nie dałeś nikomu takiego anonimowego minusa, to absolutnie Cię to nie dotyczyło. Jeżeli natomiast dałeś na tym forum lub gdziekolwiek indziej komuś takiego minusa (np. właśnie Kosesiowi, Sławkowi42 albo mi) to w takim razie dotyczyło to i także Twojej osoby. Tak więc, czy to Cię dotyczyło czy nie, to z nas wszystkich wiesz tylko Ty. Jest takie przysłowie, 'uderz w stół, a nożyce się odezwą', ale już nie będę wnikał. Mam nadzieję tylko że nie postępujesz tak jak yokoslaw i takich anonimowych minusów nie rozdajesz. A jeżeli przyjdzie moment, że takiego komuś dasz, to w przeciwieństwie to yokoslawa, powiesz komu i za co. To poza odrobiną odwagi nic nie kosztuje, a bardzo oczyszcza atmosferę. Yokoslaw tego niestety nie rozumie i dorzucił mi tych minusów znowu ponad trzydzieści...
Dzięki Sławek i Koseś za tych kilka miłych słów otuchy i dodatkowego plusika Przywracacie mi wiarę w ludzi...
www.ifa-serwis.pl - warsztat, szlifiernia, pompy wtryskowe, wtryskiwacze i mycie w myjkach ultradźwiękowych.
www.rajstop.pl - Raj dla stóp
Najtańszy i najlepszy sklep w sieci - hurt i detal
Zamiast PW proszę napisać maila - szybciej dochodzi i jest pewniejszy.
Piszę poprawnie po polsku.