Odp: Auto Diesel Czy Lpg?
no to gratulacje, szerokości ja się czaje na leganze mam fajną na oku ale automat siedzi i nie wiem co tym mysleć może ktoś ma jakieś doświadczenia z automatycznymi skrzyniami i mogłby się wypowiedzieć
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Auto Diesel Czy Lpg?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
no to gratulacje, szerokości ja się czaje na leganze mam fajną na oku ale automat siedzi i nie wiem co tym mysleć może ktoś ma jakieś doświadczenia z automatycznymi skrzyniami i mogłby się wypowiedzieć
posiadam opla omegę B 2,5 v 6 automat rakieta jest to już druga moja omega w automacie i zero problemów ze skrzynią poprzednia miała najeżdzone jak sprzedawałem ponad 500 tyś. ta ma 250 i jest ok. olej w skrzyni i filter co 60 tyś. i ogień wymiany dokonuję sam. nie wiem jak jest z leganzami w automacie ale w oplu to chodzi
aha aha, a powiedz mi czy omega była z lpg?? czy gaz i automat się kłócą?? czy automat nadaje sie na krótkie trasy typu dojazd do pracy 13 km czy raczej w dłuższe trasy??
po otrzymaniu poprzednich dopłat nabyłem pojazd, kto zgadnie jakie zgarnie dwutygodniowy pobyt w kurorcie wypoczynkowym w mieście Homs ufundowanym przez sieć hoteli Dżichad, w raz z pakietem "Survival the trip" przygotowanym przez wykwalifikowana kadrę.
Dla ułatwienia podpowiadam że auto jest z 2002r, na kapciach 15, z silnikiem 1.9 z turbinką, mieści 6 foteli, biegi są blisko kierownicy, a przed kierowcą zamiast deski jest schowek
Fiat multipla
Hummer.:D
No pewnie ze to fiat multipla.
Świetny silnik.
syrenka miała biegi koło kiery. tylko rocznik się nie zgadza......
A ja jestem miłośnikiem japoni, 5 lat mam galanta 2,0 gaz,ai od 3 miesięcy mazde 323f 2000, 2,0 td,oba rewelacja.
renault espace ?
tylko nie renault,mój tata ma lagune,ja mam z nią kupe roboty a on najczęściej jezdzi moim
Marek, Scoda i Krzysiek jadą na wakacje w Syrii
e tam syria egipt im zafunduj
cypr z kartą visa lub mastercard
Koledzy mam do kupienia land rovera p38 motor 4,6 z gazem rocznik 98 zawieszenie na spręrzynach co onich sądzicie ,osobiście jerzdze freelanderem i sobie go chwale pewnie ,ma czasem jakieś nie domagania ale które auto w starszym wieku ich nie ma .A ten RR p38 to czołg na kołach podug mojego.
Jak nowe auto to lpg jak stare to dizel
50 litrów na 1480 kilometrów . . no chyba że hybrydą ? i .pisać bzdury każdy może.
To jest nic takie spalanie !! jak miałem malucha to palił tak mało że z rana to wcale nie palił !!!
Smaruj te dyrdymały dalej. możesz do woli.
407 2.0 HDi średnie spalanie w koło komina 7-7,5 litra. Pusty tor lub droga w RPA to coś innego niż POLSKIE drogi... Ciężko się przyznać że jedynka to Ci się przypadkowo wcisneła.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Auto Diesel Czy Lpg?
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo