61

Odp: Auto Diesel Czy Lpg?

no to gratulacje, szerokości wink ja się czaje na leganze mam fajną na oku ale automat siedzi i nie wiem co tym mysleć hmm może ktoś ma jakieś doświadczenia z automatycznymi skrzyniami i mogłby się wypowiedzieć

62

posiadam opla omegę B 2,5 v 6 automat rakieta jest to już druga moja omega w automacie i zero problemów ze skrzynią poprzednia miała najeżdzone jak sprzedawałem ponad 500 tyś. ta ma 250 i jest ok. olej w skrzyni i filter co 60 tyś. i ogień wymiany dokonuję sam. nie wiem jak jest z leganzami w automacie ale w oplu to chodzi

63

aha aha, a powiedz mi czy omega była z lpg?? czy gaz  i automat się kłócą?? czy automat nadaje sie na krótkie trasy typu dojazd do pracy 13 km czy raczej w  dłuższe trasy??

64 Ostatnio edytowany przez Fenol (2013-03-26 21:50:41)

po otrzymaniu poprzednich dopłat nabyłem pojazd, kto zgadnie jakie zgarnie dwutygodniowy pobyt w kurorcie wypoczynkowym w mieście Homs ufundowanym przez sieć hoteli Dżichad, w raz z pakietem "Survival the trip" przygotowanym przez wykwalifikowana kadrę.
Dla ułatwienia podpowiadam że auto jest z 2002r, na kapciach 15, z silnikiem 1.9 z turbinką, mieści 6 foteli, biegi są blisko kierownicy, a przed kierowcą zamiast deski jest schowek big_smile

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

65

Fiat multipla

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

66 Ostatnio edytowany przez scoda19 (2013-03-26 22:35:39)

Hummer.:D smilewink

67

No pewnie ze to fiat multipla.
Świetny silnik.

68

syrenka miała biegi koło kiery. tylko rocznik się nie zgadza...... big_smile

Lepiej być nie może, co będzie się okaże....

69

A ja jestem miłośnikiem japoni, 5 lat mam galanta 2,0 gaz,ai od 3 miesięcy mazde 323f 2000, 2,0 td,oba rewelacja.

Transport lawetom do 10 ton 696364854 24 h

70

renault espace ?

Fortshritt: ZT325-A , D038, B-201.
Ford NewHolland 7840, Lamborghini 653 DT,
URSUS C-360 , Caterpillar 428B,
Case Magnum 7210, MF 38

71

tylko nie renault,mój tata ma lagune,ja mam z nią kupe roboty  a on najczęściej jezdzi moim

Transport lawetom do 10 ton 696364854 24 h

72 Ostatnio edytowany przez Fenol (2013-03-27 12:17:45)

Marek, Scoda i Krzysiek jadą na wakacje w Syrii smile

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

73

e tam syria egipt im zafunduj big_smile

74 Ostatnio edytowany przez Krzysiek (2013-03-27 18:01:08)

cypr z kartą visa lub mastercard lol

75

Koledzy mam do kupienia land rovera p38 motor 4,6 z gazem  rocznik 98 zawieszenie na spręrzynach co onich sądzicie ,osobiście jerzdze freelanderem i sobie go chwale pewnie ,ma czasem jakieś nie domagania ale które auto w starszym wieku ich nie ma .A ten RR p38 to czołg na kołach podug mojego.

Świat należy do młodzieży Stary robi Młody leży

76

Jak nowe auto to lpg jak stare to dizel

77

50 litrów na 1480 kilometrów . . no chyba że hybrydą  ?  i .pisać  bzdury każdy może.

Leszek   dla kolegów'

78

To jest nic takie spalanie !! jak miałem malucha to palił tak mało że z rana to wcale nie palił !!!

79

Smaruj te dyrdymały dalej. możesz do woli.

Leszek   dla kolegów'

80

407 2.0 HDi średnie spalanie w koło komina 7-7,5 litra. Pusty tor lub droga w RPA to coś innego niż POLSKIE drogi... Ciężko się przyznać że jedynka to Ci się przypadkowo wcisneła.