yokoslaw napisał/a:...
a conchita wurst nie jest karykaturą mężczyzny? bo o tym pisałem nazywając debilem
Ubliżanie jest ubliżaniem i nic tego nie zmieni. On/ona przynajmniej miał/miała odwagę przyznać się do tego kim jest i to przed całym światem, doskonale wiedząc co go/ją za to będzie czekało, a Ty? Znowu dorzuciłeś mi kilkadziesiąt minusów i nadal udajesz niewiniątko... Widzę, że dobrze się bawisz więc baw się dalej, jak w przedszkolu czy piaskownicy i syp innym piachem po oczach, tylko za to, że mają inne poglądy i inną wizję świata niż Ty waść! Brawo, gratulacje...
bamreras napisał/a:Momentami jak wchodzę na to forum mam wrażenie że mam do czynienia z przedszkolem a nie dorosłymi facetami. zachowujecie się jak Jasio Franuś i Wojtuś w piaskownicy kłócąc się o wiaderko. Pitolicie o jakichś pieprz..ych minusach jak by to one były jakimś miarodajnym wyznacznikiem, kreującym wasze osoby na tym forum, a faktycznie znaczą one tyle co smród z bąka. Jeden ryczy że drugi coś mu narobił. W przedszkolu takie fakty zgłasza się pani opiekunce... Także do niej te dąsy i nie trujcie życia innym. Albo jak jaja macie to się po lekcjach umówcie za szkołą i załatwcie to po męsku.
Tak na prawdę to w was i w waszych polemikach widać obliczę prawdziwego Polaka. 100% nadwiślańskiej krwi. Takie my Słowianie. I wy się dziwicie że na wiejskiej nie ma porządku, że kłócą się o pierdoły, że nie potrafią nic wspólnie zbudować? Jeden drugiemu wypomina takie pierdoły że się w głowie nie mieści - tak jak wy. nic wspólnie nie mogą ustalić bo się nie mogą dogadać czyje jest wiaderko a czyja łopatka - Tak jak wy. jeden drugiemu wytyka pierdoły, a później obrzucają sie na publicznym forum błotem - tak jak wy.
Róbcie tak dalej. Ciekaw jestem efektów...
Bamreras, trochę przesadziłeś. Właśnie sprowadziłaś całe forum z jego ogromem wiedzy, z jego ok. stu dwudziestoma tysiącami postów w prawie trzech tysiącach wątków, do kilku postów w jednym wątku i to w dodatku z działu "Pokój do pogawędek", czyli z działu zupełnie praktycznie nie związanego z tematem forum, gdzie wpada się właśnie na pogawędki... Skoro tak bardzo Ci to przeszkadza, to po co tu zaglądasz i po co się tak katujesz? Jest tyle innych wątków do czytania i pisania... Poza tym zgodzę się z Tobą, że ci co tak ochoczo rozdają te minusy zachowują się jak rozpieszczone bachory z przedszkola, ale ta sprawa wbrew pozorom jest bardzo istotna. To właśnie te "dzieciaki" sterroryzowały naszego szefa i zasłaniając się obrazą uczuć religijnych straszyły go sądami i kazały mu zlikwidować cały wątek o kościołach... Tak zginął jeden wątek, ale zaraz mogą unicestwić się i inne... Widać od razu, jak bardzo cenzura im się marzy, uwielbiają odwalać krecią robotę, a i zwykłe tchórzostwo nawet w tak błahych sprawach nie jest im obce. Tak bardzo przesiąkli minionym systemem, że w ogóle nie potrafią uwolnić się od takich zachowań, albo co gorsza, takie właśnie zachowania uważają za normalne...
www.ifa-serwis.pl - warsztat, szlifiernia, pompy wtryskowe, wtryskiwacze i mycie w myjkach ultradźwiękowych.
www.rajstop.pl - Raj dla stóp
Najtańszy i najlepszy sklep w sieci - hurt i detal
Zamiast PW proszę napisać maila - szybciej dochodzi i jest pewniejszy.
Piszę poprawnie po polsku.