1,401

Odp: Dyskusje czasowe.

Momentami jak wchodzę na to forum mam wrażenie że mam do czynienia z przedszkolem a nie dorosłymi facetami. zachowujecie się jak Jasio Franuś i Wojtuś w piaskownicy kłócąc się o wiaderko. Pitolicie o jakichś pieprz..ych minusach jak by to one były jakimś miarodajnym wyznacznikiem, kreującym wasze osoby na tym forum, a faktycznie znaczą one tyle co smród z bąka. Jeden ryczy że drugi coś mu  narobił. W przedszkolu takie fakty zgłasza się pani opiekunce... Także do niej te dąsy i nie trujcie życia innym. Albo jak jaja macie to się po lekcjach umówcie za szkołą i załatwcie to po męsku.

Tak na prawdę to w was i w waszych polemikach widać obliczę prawdziwego Polaka. 100% nadwiślańskiej krwi. Takie my Słowianie. I wy się dziwicie że na wiejskiej nie ma porządku, że kłócą się o pierdoły, że nie potrafią nic wspólnie zbudować? Jeden drugiemu wypomina  takie pierdoły że się w głowie nie mieści - tak jak wy. nic wspólnie nie mogą ustalić bo się nie mogą dogadać czyje jest wiaderko a czyja łopatka - Tak jak wy. jeden drugiemu wytyka pierdoły, a później obrzucają sie na publicznym forum błotem - tak jak wy.
Róbcie tak dalej. Ciekaw jestem efektów...

Lepiej być nie może, co będzie się okaże....

1,402

Na dziś mam 26 minusów na prawie 2500 napisanych postów. Wychodzi około jeden minus na sto tekstów. Na moje oko trochę mało, co nie znaczy że proszę o więcej.
Pisząc kontrowersyjny tekst, liczę na konsekwencje. Kontrowersyjny, czy wręcz wk.rwiający. Jak wtedy dostaję minusa, jestem nawet zadowolony. Moje wypociny wzbudziły w kimś emocje na tyle duże, że chciało mu się myszką najechać na minus przy moim awatarze i kliknąć. Znaczy dotarłem i taki miałem cel cokolwiek pisząc. Wiadomo, że ta reakcja nie była moją oczekiwaną. Jednak wolę dostać minusa niż zero odzewu.
My wszyscy posługujemy się mózgiem - oficjalnie. Taką samą rolę grają nasze emocje. Pół na pół. Powiem więcej. Czy nie ważniejsze w relacjach międzyludzkich są sympatie i antypatie , logicznie niczym nie uzasadnione ?
Znamy się jak stare łyse konie. Wiadomo czym kto śmierdzi.
Ile razy musi mi napisać stary wypróbowany w boju Użytkownik tego zacnego Forum, że jestem k.tasem, żebym załapał o co mu chodzi ? Po trzech pierwszych razach, zapytałbym co pije i dlaczego tak często. Po kolejnych - że zachorował. Po kilkudziesięciu i kwartale czasu dopiero bym załapał, że się na mnie obraził. Kredyt zaufania a konto ma każdy z moich znajomych. Wy Wszyscy Panowie też.
Wracając do minusów. Jak je dostaję, znaczy że ktoś czyta. Ja anonimowo minusów nie daję, psychicznie źle się z tym czuję. Kilka lat temu, po pijaku komuś dałem, nie wiem za co i komu. Do dziś mam moralniaka i więcej nie chcę.

1,403

chłop żywemu nie popuści

mdw

1,404 Ostatnio edytowany przez PiotrK (2014-06-15 23:20:20)

yokoslaw napisał/a:

...
a conchita wurst nie jest karykaturą mężczyzny? bo o tym pisałem nazywając debilem

Ubliżanie jest ubliżaniem i nic tego nie zmieni. On/ona przynajmniej miał/miała odwagę przyznać się do tego kim jest i to przed całym światem, doskonale wiedząc co go/ją za to będzie czekało, a Ty? Znowu dorzuciłeś mi kilkadziesiąt minusów i nadal udajesz niewiniątko... Widzę, że dobrze się bawisz więc baw się dalej, jak w przedszkolu czy piaskownicy i syp innym piachem po oczach, tylko za to, że mają inne poglądy i inną wizję świata niż Ty waść! Brawo, gratulacje...

bamreras napisał/a:

Momentami jak wchodzę na to forum mam wrażenie że mam do czynienia z przedszkolem a nie dorosłymi facetami. zachowujecie się jak Jasio Franuś i Wojtuś w piaskownicy kłócąc się o wiaderko. Pitolicie o jakichś pieprz..ych minusach jak by to one były jakimś miarodajnym wyznacznikiem, kreującym wasze osoby na tym forum, a faktycznie znaczą one tyle co smród z bąka. Jeden ryczy że drugi coś mu  narobił. W przedszkolu takie fakty zgłasza się pani opiekunce... Także do niej te dąsy i nie trujcie życia innym. Albo jak jaja macie to się po lekcjach umówcie za szkołą i załatwcie to po męsku.

Tak na prawdę to w was i w waszych polemikach widać obliczę prawdziwego Polaka. 100% nadwiślańskiej krwi. Takie my Słowianie. I wy się dziwicie że na wiejskiej nie ma porządku, że kłócą się o pierdoły, że nie potrafią nic wspólnie zbudować? Jeden drugiemu wypomina  takie pierdoły że się w głowie nie mieści - tak jak wy. nic wspólnie nie mogą ustalić bo się nie mogą dogadać czyje jest wiaderko a czyja łopatka - Tak jak wy. jeden drugiemu wytyka pierdoły, a później obrzucają sie na publicznym forum błotem - tak jak wy.
Róbcie tak dalej. Ciekaw jestem efektów...

Bamreras, trochę przesadziłeś. Właśnie sprowadziłaś całe forum z jego ogromem wiedzy, z jego ok. stu dwudziestoma tysiącami postów w prawie trzech tysiącach wątków, do kilku postów w jednym wątku i to w dodatku z działu "Pokój do pogawędek", czyli z działu zupełnie praktycznie nie związanego z tematem forum, gdzie wpada się właśnie na pogawędki... Skoro tak bardzo Ci to przeszkadza, to po co tu zaglądasz i po co się tak katujesz? Jest tyle innych wątków do czytania i pisania... Poza tym zgodzę się z Tobą, że ci co tak ochoczo rozdają te minusy zachowują się jak rozpieszczone bachory z przedszkola, ale ta sprawa wbrew pozorom jest bardzo istotna. To właśnie te "dzieciaki" sterroryzowały naszego szefa i zasłaniając się obrazą uczuć religijnych straszyły go sądami i kazały mu zlikwidować cały wątek o kościołach... Tak zginął jeden wątek, ale zaraz mogą unicestwić się i inne... Widać od razu, jak bardzo cenzura im się marzy, uwielbiają odwalać krecią robotę, a i zwykłe tchórzostwo nawet w tak błahych sprawach nie jest im obce. Tak bardzo przesiąkli minionym systemem, że w ogóle nie potrafią uwolnić się od takich zachowań, albo co gorsza, takie właśnie zachowania uważają za normalne...

www.ifa-serwis.pl - warsztat, szlifiernia, pompy wtryskowe, wtryskiwacze i mycie w myjkach ultradźwiękowych.
www.rajstop.pl
- Raj dla stóp smile Najtańszy i najlepszy sklep w sieci - hurt i detal

Zamiast PW proszę napisać maila - szybciej dochodzi i jest pewniejszy.   http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

1,405

Bardzo Cię proszę, nie przypominaj mi o tym fakcie. To jest cios bezpośrednio w mój pysk. Prawo zezwala, żebym nie wiedział komu oddać.

1,406

Panowie a jak tam po krajowych dożynkach w Spale .Bo ja słuchając bronka to mi sie scyzoryk w kieszeni otwiera .Jacy my rolnicy jesteśmy naj ,jak wszyscy o nas pamiętają dbają i walczą o nasze dobro i co najważniejsze szanując naszą prace -płacąc średnio po 500 zł za tonę zboża i to się nazywa wydajność .Nic ino się dorżnąć

TEN NIE POPEŁNIA BŁĘDÓW KTO NIC NIE ROBI big_smile

1,407

Wolę takich szopek nie oglądać bo potem w nocy spać nie mogę .

1,408

marek ale tak jest co roku .... smarowanie i słodzenie  a jutro od nowa polska ludowa

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

1,409

panowie pora na mecz!!!!!!

1,410

Brazylia poczeka.Dobrze że najwierniejszy kibic siatkówki pan Solorz pozwolił oglądać biednym polakom mecz finałowy w TV nie kodowanej.

TEN NIE POPEŁNIA BŁĘDÓW KTO NIC NIE ROBI big_smile

1,411

drugi set lepszy .....

1,412

a ja tam sadzam swoje cztery litery ma mój ukochany motocykl i w drogę...

1,413

Myślę, że Solorz powinien dostać nagrodę najlepszego blokującego mistrzostw wink

...jak mawiał Sofronow.

1,414

A co za darmo miał je udostępnić ?

1,415

Co do dożynek to nawet na szczeblu gminnym nie chce się iść jak słyszę tą wazelinę w stronę stokłosy bo dał parę kilo kiełbasy... I te same gemby u władzy odkąd pamiętam... W tym roku byłem na dożynkach zakładowych u kumpla i było ok smile

E 516 na części
Telefon 695 076 269

1,416

Dożynki to tylko sołeckie...
Trzeba z sąsiadami wypić flaszkę....
Nie ma innych dożynek....

1,417

tak się zastanawiam ? Donald odszedł i tak bez echa na szanownym forum????? się porobiło jakoś ? zapracowani starzy bywalcy ???

Leszek   dla kolegów'

1,418

do szkoly poszli ( hehe ) ( sad )

1,419

Sarast mamy nowy rząd i coś się zmieniło?

1,420

A co mamy płakać? Skakac z radosci?
Nie widzę powodu ani do płaczu ani do śmiechu.....