1,421

Odp: Dyskusje czasowe.

stary czy nowy rzad ? różnica żadna tylko świnie zamieniły się miejscami .. chlew ten sam

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

1,422

może skakać z radosci nie ma powodu ale myśle że dobrze że ryżego kłamcy nie ma .są inni  ale to popierdułki .PO bez ryżego cwaniaka popłynie w niebyt .i może cos innego się urodzi w tej kłamliwej polityce .taką mam cichą nadzieję bo głosować nie mam na kogo!!

Leszek   dla kolegów'

1,423

ano nie ma :nie_wiem:

1,424

czas założyć nową partię o nazwie Fortschritto Maniacy

Transport lawetom do 10 ton 696364854 24 h

1,425

Panowie nie ma na kogo glosować ?.To jest nie możliwe .Tylu dobrych ludzi jest w Polsce co zrobili by dla niej prawie wszystko ,ale tylko podczas wyborów do jakiegoś koryta .

TEN NIE POPEŁNIA BŁĘDÓW KTO NIC NIE ROBI big_smile

1,426

Jeden mecz wyszedł im na 10 lat .Jakie wrażenia po meczu .?Niektórzy będą snuć plany ze możemy zdobyć jakiś tytuł mistrza Europy a nawet świata

1,427

Najważniejsze że wyszedł i to historyczny. Pierwszy raz w historii pokonani niemcy, i do tego mają tytuł mistrzów świata.

Nic dobrego się nie dzieje, świat zachodni z nas się śmieje. Gospodarka nam się wali, bieda rośnie Tusk się chwali. Naiwniakom cuda wciska, bo naiwni są ludziska. Postkomuna mu wtóruje, taki premier im pasuje. W Polsce obcym tworzą raj, bo to bardzo dziwny kraj. Polskę dawno rozprzedali, służbę zdrowia zrujnowali. I nauka także leży, nikt Tuskowi już nie wierzy. Hej Donaldzie gdzie te cuda? same kłamstwa i obłuda! Na kryzysie rząd nie traci, bo za wszystko naród płaci

1,428

Zobaczymy co pokarzą w meczu wtorkowym .

1,429

Kolejny sukces piłkarzy.Poraszka działaczy siatkówki ,ale nie ma co się rozczulać bierzemy dowód i idziemy na wybory.

1,430

Pamięta mnie ktoś jeszcze ? tongue bardzo rzadko niestety wchodzę na forum , bo zwiększam hodowlę , zmuszony jestem do przeróbki budynków żeby mieć gdzie to trzymać do tego masa innych obowiązków i czasu na forum brak sad

1,431

Hm Krzychu to naprawde ty??? wink

mdw

1,432

A żebyś wiedział ,nawet paru o Ciebie się pytało.

Nie ma że się nie da, jak się nie chce to się nie da...;)

smile E-516 na części. smile

1,433

krzychu napisał/a:

Pamięta mnie ktoś jeszcze ? tongue bardzo rzadko niestety wchodzę na forum , bo zwiększam hodowlę , zmuszony jestem do przeróbki budynków żeby mieć gdzie to trzymać do tego masa innych obowiązków i czasu na forum brak sad

Zastanów się moze rzadziej się myj a częściej wchodź na forum big_smile

1,434

Krzychu witaj ! Szanuj się  bo nie sztuka stracić zdrowie . Proponuję wprowadzić zasadę 3-ech P-e wink

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "

1,435

Krzychu, roboty nie przerobisz !, kobiety nie przekocharz ! wink

1,436

Androl a wódki nie przepijesz? wiem po sobie big_smile

1,437

Panowie dziś przeżyłem wybuch akumulatora!!!! Do teraz nic nie słyszę na jedno ucho i dobrze, że noszę okulary bo tak już bym nic nie widział! Mieliście już taki przypadek? Ani nie dotykałem go ani przy nim nie kręciłem. Dodam tylko, że to w ciężarówce było po odłączeniu prostownika i próbie rozruchu BUUUUUUM 10cm od twarzy. Do teraz jestem w szoku! Pytałem już kilku osób i nikt nie miał takiego przypadku. Czoło rozwalone, twarz czerwona a akumulator firmy krzak 10m z jednej 10m z drugiej!

1,438

Na drugi raz odkręcisz korki aby gazy się nie zbierały i po odłączeniu prostownika należy trochę odczekać aby nie było bum .

1,439

Tato gdy był jeszcze młody i głupi, zapałką chciał w czasie ładowanie przyświecić i podejrzeć czy czasem nie bąbluje. Wybuchły mu w twarz gazy nad akumulatorem, korki były odkręcone. Twarz i oczy trochę ucierpiały, akumulator cały.

1,440

mi tylko elektrolit spodnie spalił niosłem aku do c-360 i skubany miał gdzieś przeciek i chlapło na spodnie troszeczkę i po 15 minutach nawet nie wiedziałem kiedy coś mi się w nogę zimno zrobiło patrze a spodni na nogawce nie ma na szczęście nie poparzyło mi skóry

Nie ma to jak FORTSCHRITT