Odp: Dyskusje czasowe.
stary czy nowy rzad ? różnica żadna tylko świnie zamieniły się miejscami .. chlew ten sam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Dyskusje czasowe.
Strony Poprzednia 1 … 70 71 72 73 74 … 77 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
stary czy nowy rzad ? różnica żadna tylko świnie zamieniły się miejscami .. chlew ten sam
może skakać z radosci nie ma powodu ale myśle że dobrze że ryżego kłamcy nie ma .są inni ale to popierdułki .PO bez ryżego cwaniaka popłynie w niebyt .i może cos innego się urodzi w tej kłamliwej polityce .taką mam cichą nadzieję bo głosować nie mam na kogo!!
ano nie ma :nie_wiem:
czas założyć nową partię o nazwie Fortschritto Maniacy
Panowie nie ma na kogo glosować ?.To jest nie możliwe .Tylu dobrych ludzi jest w Polsce co zrobili by dla niej prawie wszystko ,ale tylko podczas wyborów do jakiegoś koryta .
Jeden mecz wyszedł im na 10 lat .Jakie wrażenia po meczu .?Niektórzy będą snuć plany ze możemy zdobyć jakiś tytuł mistrza Europy a nawet świata
Najważniejsze że wyszedł i to historyczny. Pierwszy raz w historii pokonani niemcy, i do tego mają tytuł mistrzów świata.
Zobaczymy co pokarzą w meczu wtorkowym .
Kolejny sukces piłkarzy.Poraszka działaczy siatkówki ,ale nie ma co się rozczulać bierzemy dowód i idziemy na wybory.
Pamięta mnie ktoś jeszcze ? bardzo rzadko niestety wchodzę na forum , bo zwiększam hodowlę , zmuszony jestem do przeróbki budynków żeby mieć gdzie to trzymać do tego masa innych obowiązków i czasu na forum brak
Hm Krzychu to naprawde ty???
A żebyś wiedział ,nawet paru o Ciebie się pytało.
Pamięta mnie ktoś jeszcze ? bardzo rzadko niestety wchodzę na forum , bo zwiększam hodowlę , zmuszony jestem do przeróbki budynków żeby mieć gdzie to trzymać do tego masa innych obowiązków i czasu na forum brak
Zastanów się moze rzadziej się myj a częściej wchodź na forum
Krzychu witaj ! Szanuj się bo nie sztuka stracić zdrowie . Proponuję wprowadzić zasadę 3-ech P-e
Krzychu, roboty nie przerobisz !, kobiety nie przekocharz !
Androl a wódki nie przepijesz? wiem po sobie
Panowie dziś przeżyłem wybuch akumulatora!!!! Do teraz nic nie słyszę na jedno ucho i dobrze, że noszę okulary bo tak już bym nic nie widział! Mieliście już taki przypadek? Ani nie dotykałem go ani przy nim nie kręciłem. Dodam tylko, że to w ciężarówce było po odłączeniu prostownika i próbie rozruchu BUUUUUUM 10cm od twarzy. Do teraz jestem w szoku! Pytałem już kilku osób i nikt nie miał takiego przypadku. Czoło rozwalone, twarz czerwona a akumulator firmy krzak 10m z jednej 10m z drugiej!
Na drugi raz odkręcisz korki aby gazy się nie zbierały i po odłączeniu prostownika należy trochę odczekać aby nie było bum .
Tato gdy był jeszcze młody i głupi, zapałką chciał w czasie ładowanie przyświecić i podejrzeć czy czasem nie bąbluje. Wybuchły mu w twarz gazy nad akumulatorem, korki były odkręcone. Twarz i oczy trochę ucierpiały, akumulator cały.
mi tylko elektrolit spodnie spalił niosłem aku do c-360 i skubany miał gdzieś przeciek i chlapło na spodnie troszeczkę i po 15 minutach nawet nie wiedziałem kiedy coś mi się w nogę zimno zrobiło patrze a spodni na nogawce nie ma na szczęście nie poparzyło mi skóry
Strony Poprzednia 1 … 70 71 72 73 74 … 77 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Dyskusje czasowe.
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo