Odp: Jak traktujesz gospodarstwo rolne
chyba jesteś największym bambrem na forum:)
ee tam . ale nie mam żadnej hodowli,
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Jak traktujesz gospodarstwo rolne
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
chyba jesteś największym bambrem na forum:)
ee tam . ale nie mam żadnej hodowli,
Choć z zawodu jestem tech. żywności i miło wspominam tę pracę,szczególnie OSM Szczecinek to od 30-tu lat w kwesti zawodowej gospodarstwo to całe moje życie,a uroku w nim dodaje właśnie to ,że nie mam hodowli. Tak więc sarast traktuj to jak przywilej.
nie mam bo nie chciałem wystarczyło m oglądania mego Dziadka który miał po 7 krów w latach 70-80 i mi to wystarczyło takiego kieratu nie chciałem , mój wybór , całe życie mieszkam w mieście a na wsi pracuję taki ze mnie bauer , ale to długa historia,
Ja przygodę z hodowlą[prosięta] zakończyłem wprawdzie 6 lat temu i mówiąc krótko na świnkach się dorobiłem.Dziś jestem wolnym człowiekiem i mam czas na życie.
I jak na Tym wychodzi Zoneczka? Opłacalny interes?
Karol ogólnie nie jest zile sklep mamy nie długo staramy się aby klient był zadowolony mamy części z wyższej półki i te tańsze ale to klient decyduje co chce kupić i nie zostawiamy klienta na lodzie jak z daną częścią coś się stanie . Zaletą jest to że żonka daleko do pracy nie ma bo zaledwie 20 m a minusem to że nie znasz dnia ani godziny kiedy klient wiedzie w podwórko wiadomo liczyliśmy się z taką sytuacją ,z drugiej strony jak jesteśmy w domu to dlaczego nie otworzyć trzeba ludziom pomagać w potrzebie np. dzisiaj telefon o 7.30 czy zestawu naprawczego do c360 nie sprzedam no przecież nie odmówię .
No to pewnie rozumiem Dużo osób ma sklepy przy domach...
ale głównie z depresantami
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Jak traktujesz gospodarstwo rolne
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo