Odp: Ręcę opadają.
pada...pada... pada... i jak tu spryskać żyto antywylegaczem?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Ręcę opadają.
Strony Poprzednia 1 … 122 123 124 125 126 … 263 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
U mnie po regeneracji głowicy kapalo to dawałem na gwarancji i robili prowadniki zaworów jeszcze raz
u mnie za ostatnie ponad 30 dni jest 5mm opadu, temperatury rosną, zapowiada się klęska.
U nie podobnie no może 2x tyle gdzieś koło 7-10. nie sumowałem tych 1mm opadów bo mi się nie chciało.
Przyszły tydzień może coś da. Ale słabo to wygląda pani w telewizji będzie teraz mówić ciągle o pieknej pogodzie.......
Zrobi się ciepło i w pizdu.....
Czytałem w kalendarzu biodynamicznym Przybylaka "proroctwo" odnośnie opadów i temperatur, czeka nas powtórka z zeszłego roku jedynie na wchodzie i południu w drugą stronę czyli nawet lokalne podtopienia
to się sprawdza bo znowu pada.
Dziś skończyłem siewy a siewnika i agregatu nie było widać! Boże to jeszcze kwiecień
Dwa światy a to przecież jedna Polska. U nas wilgoci w sam raz, nie za duzo nie za mało. Tylko noce zbyt zimne i nic nie rośnie.
U mnie co raz pada praktycznie dzień w dzien. Jutro zostanie wywieźć resztę obornika i zaorac pod QQ 2.7ha. Na ten rok się szykuje 6.5ha i zobaczymy czy będzie więcej czy tak samo co w tamtym roku..
No ja nie pamiętam, żeby na torfie gdzie kombajn lgnął rok w rok w żniwa w tym roku o tej porze się na nim tuman kurzu unosił. Na jednym polu 2ha jak siałem sąsiad betonował słupki. Jak zobaczył co się na polu dzieje to wypiepszył bo jak jego działka ma 0,5ha to nie było jej widać. Mowa o wczorajszym dniu. ZGROZA!
To wszystko nic. Antoś Szprycha zmarł. Już po pogrzebie
Właśnie migiem obejrzałem relacje pierwszomajówkę w Warszawie-ściema i paranoja.Związkowiec wygłaszający odezwę do roboli nieczytaty.A Miler stoi jakiś taki,jakby wykastrowany. Doigrali się to mają odstawkę w zapomnienie.
To wszystko nic. Antoś Szprycha zmarł. Już po pogrzebie
Antoś Szprycha,kolejny po "Starym" Marychu.Ostała sie ino Poldkowa,sumsiodka moja wdowa po Poldku Wabiku.Ta jest lepszo od Tv archeo.Ostatnio sie rozmarzuła jak to gminne dożynki szły a jej sie ciota przywlekła:uuuu::uuuu::uuuu:
Wilgoci brak! Jak przyjdzie dobre słońce będzie lipa ... woda w melioracji przestaje iść a to zły znak:/
chłopaszek który do mnie przychodzi dziś stracił prawo jazdy, 108 w terenie zabudowanym.
dojeżdża do pracy 15km.
gliniarze bez serca, mogli dać mu punkty, dać mandat a tak gość jest w czarnej dupie.
to po co im pokazywał prawko ?
Ba. Może i bez serca ale chłopaczek bez rozumu. Kto kazał zapier q zabudowanym?
Kupi sobie teraz takie autko bez prawa jazdy:) duzo ich ostatnio widzę. ...
rozumu za grosz.... ale to policja zła nie on...
No i po co te prawo jazdy im pokazywał?
Trzeba było wolniej jechać, wina kierowcy nie policji
Panowie u Brata żyta schną i tu jest jego prognoza! Popada u niego? http://www.meteo.pl/um/php/meteorogram_ … mp;id=3081
Strony Poprzednia 1 … 122 123 124 125 126 … 263 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Ręcę opadają.
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo