461

Odp: WOŚP 2012/2013/..........

Ja też i nie mogę go nijak poprawić, ale zapraszam wszystkich właścicieli Fortschrittów do licytacji filtrów PiotraK
http://aukcje.wosp.org.pl/fortschritt-w … a-i2694487

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

462

trochę podkręciłem licytacje filtrów

Świat należy do młodzieży Stary robi Młody leży

463

Filtry jadą do mnie.

464

Gratulacje dla wszystkich uczestników aukcji. Serdecznie dziękuję wszystkim którzy się zaangażowali we wspólną forumową akcję, i za to że jeszcze umiemy porozumieć się ponad podziałami.

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej

465

gratulacje niech służą

466 Ostatnio edytowany przez piotrzet (2016-01-23 21:00:52)

Dziękuję.Zbytnio nie dbam o swoje sprzęty, ale na dobre filtry na pewno one zasługują.

467

każdy sprzęt zasługuje na dobre filtry przynajmniej ja tak myślę

468

Pojechały by do mnie gdybym nie był na weselu

469

Dziękuję koledzy za udział w moich licytacjach i serdecznie gratuluję zwycięzcom. Paczki z filtrami powysyłałem dopiero dzisiaj i tu pragnę przeprosić, że tak to długo z mojej strony trwało. Na swoje wytłumaczenie mam to, że najpierw u nas były ferie i wyjazd z rodzinką bez komputera i bez internetu, z jednoczesnym maksymalnym ograniczeniem komórkowym. Po raz pierwszy coś takiego mi się udało i też po raz pierwszy porządnie odpocząłem od tych elektronicznych zabawek z wielką korzyścią dla pozostałej części rodzinki. Potem był przyjazd do domu, a tu szczur poprzegryzał przewód od internetu i dwa dni szukałem usterki, jednocześnie pękła rura na przyłączu wodnym do domu, a potem dzieciaczki się pochorowały i to hurtowo, wszystkie razem sad No ale teraz już sytuacja jest opanowana, paczki wyszły i te sprawy mam zakończone. Szkoda, że "Złoty Tłok" się nie obronił, ale będzie motywacja do kolejnej próby za rok smile
Tak więc jeszcze raz wszystkim zaangażowanym bardzo dziękuję i do zobaczenia w tym wątku za już niecały rok wink SIEMA smile

www.ifa-serwis.pl - warsztat, szlifiernia, pompy wtryskowe, wtryskiwacze i mycie w myjkach ultradźwiękowych.
www.rajstop.pl
- Raj dla stóp smile Najtańszy i najlepszy sklep w sieci - hurt i detal

Zamiast PW proszę napisać maila - szybciej dochodzi i jest pewniejszy.   http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

470

Gramy w 25 finale?  Prezes zabrania :nooo:

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

471

A co ma prezes do gadania liczy się większość

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

472

Na przekór prezesa dwa razy mocniej.Nawet poczcie zakazali drukować znaczki.Daj sygnał jestem na tak.

473

Jak nie jak tak,jak co roku jestem.

Nie ma że się nie da, jak się nie chce to się nie da...;)

smile E-516 na części. smile

474 Ostatnio edytowany przez Krzysiek (2016-12-12 22:30:42)

scoda19 napisał/a:

Na przekór prezesa dwa razy mocniej.Nawet poczcie zakazali drukować znaczki.Daj sygnał jestem na tak.

Jak wszyscy wyjdą z takim założeniem to będzie się działo.
Przyłączam się z podwojoną stawką. W portfelu dwa razy mniej ale dam 2x więcej wink

475

Nie miałem tu na myśli aspektu finansowego bo wiadomo co łaska ale nie miej jak...    Krzysiek ale czemu nie dam podwójnie lepiej tu niż w aptece zostawić.

476

Ta akcja ma coraz więcej przeciwników więc to chyba dobry pomysł na pokazanie im....

477

Piotrfire napisał/a:

Gramy w 25 finale?  Prezes zabrania :nooo:

Ale czyj prezes?
W mojej firmie ja jestem szefem wszystkich szefów i ja zatwierdzam przelewy. Panie co pan? Przelewamy komu chcemy, czy to się komuś podoba, k...a czy nie!!!

478

Ja też się dorzucę. Nie wiem czego Owsiaka tak tyranizują, gość robi niezłą robotę.

479

O lee o le o le, nie damy sie, nie damy sie !  :walka: Wplacimy kasę i ch*j nasze pieniądze nasza decyzja ! :beer:

GG : 9860720  smile
Minął dzionek ciężki, długi, ch*j mu w d*pe bedzie drugi big_smile

+33 / -0 (chyba wink)

480

Cieszy mnie ten Wasz entuzjazm ja już od pól roku nie daję tacę więc też będzie podwójnie

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty